11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Tüm gün menümü yaziim utanarak yazsam da yaziim ki utanayım bakınca
Sabah: Light süt ve nesfit ve ardından 1 bardak Yeşilçay
Öğle: 1dilim börek,1dilim çilekli muhallebi,2-3kaşık makarna salatası,1tane kurabiye ve Yeşilçay( arkadaşım ikramlar yapmış mecburen yedim 2 aydır ilk defa görüştüğümüz için bugünün hatırına yedim kızlar yaa
Akşam hiç bişey yemiyorummmmm Yeşilçay sadece

kiz o kadar da bisey yokmus ya bende dünyalari yedin sandim

hadi ya deneyeyim bakayim, ablama al dedim ama unutmaz alirsa baslayayim hemen

Ya 1aydır hiç böle şeyler yemedim ya bide dukan ağırlıklı yapıom ya yediklerimin hepsi yasak öle olunca kötü hissettim kendimi aman bişey olmaz dimi akşam da yemeyince dengelenir dimi ya

dengelniiir, ayda bi kere izin ver zaten kendine, ama bi daha amaaaan dengelerim diye güvenip kacamak yapma hee bu arada dukan iyi geldi mi sana ya? zor olmuyor mu?

okadarda fazla yememişsin ben istanbulla gittiğimde yediklerimi yazsam topiği terkedersiniz

hadi ya deneyeyim bakayim, ablama al dedim ama unutmaz alirsa baslayayim hemen

Ya bide özellikle sen hiç içmeyip yeni başlıosan faydasını daha çok görürsün ben ilk 4 yıl önce başlamıştım o zaman içtiğimde yediklerime de dikkat ediyodum 10 kilo vermiştim hemde öle çok çok uzun zamanda değildi yaz boyu yapıp vermiştim ama şimdi bağımlılık yaptı B'nde hep içtiğim için sadece sindirime yardımcı oluyo ilk başladığım zamanki gibi değil ama içmediğimde içtiğim arasında da büyük fark oluyo ödemi de atıyo vücuttan ben tam bi yeşilçaycıyım ya:)

Çok çok geçmiş olsun Sibel. Oğluna Allah acil şifa versin inşallah.

yani ictim tabi önceden ama hani öyle ayda yilda bi ictim cay niyetine sadece bak nasil heveslendim simdi yaa

kk da bir ilk...............
aynen canım

canıım benim Allah' tan acil şifalar diliyorum oğluna inanki çok üzüldüm. Allah' ım sevdiği kuluna dünyada dert sıkıntı verirmişki kulum ahirette cenneti alada olsun diye isteriz ki bi an önce sıhhatine kavuşsun yumurcak. Allah' ım sanada bol sabır ve dayanma gücü versin vardır bunda bir hayırr oğlun için eşin için dik dur annesin sen cennet annelerin ayağı altındadır. arada senide görmek isteriz güzel haberilerini paylaş bekleriz :)

yani ictim tabi önceden ama hani öyle ayda yilda bi ictim cay niyetine sadece bak nasil heveslendim simdi yaa

sen mi ben mi citlembik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…