- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
Süpersin tam diyet menüsübugün ben arkadaşımla olduğum için boşladım
Ben de öyle düşünüyorum Moon. Bir yandan da biran önce bitsin şu iş çıksın aradan istiyorum.
sagol caniim :) insallah hep böyle devam ederim ya. he bide skma canini 1 günden birsey olmaz :) yarin telafi edersin sen onu
Aynen ztn akşama bişey yemiycemmm Yeşilçay içerm sadece:)
Tüm gün menümü yaziim utanarak yazsam da yaziim ki utanayım bakınca
Sabah: Light süt ve nesfit ve ardından 1 bardak Yeşilçay
Öğle: 1dilim börek,1dilim çilekli muhallebi,2-3kaşık makarna salatası,1tane kurabiye ve Yeşilçay( arkadaşım ikramlar yapmış mecburen yedim 2 aydır ilk defa görüştüğümüz için bugünün hatırına yedim kızlar yaa
Akşam hiç bişey yemiyorummmmm Yeşilçay sadece
hadi bakalim :) bende basliycam yesil caya faydasi olyuor mu baya`?
Oooooooo kesinlikle bak hergün 2 bardak iç düzenli hem yağ yakıyo, hem tokluk veriyo hem metabolizmayı çalıştırıyo bak kesinlikle faydasını görürsün tatlım iç iç alışınca bırakmıyorsun ztn
kiz o kadar da bisey yokmus yabende dünyalari yedin sandim
Ya 1aydır hiç böle şeyler yemedim ya bide dukan ağırlıklı yapıom ya yediklerimin hepsi yasaköle olunca kötü hissettim kendimi aman bişey olmaz dimi akşam da yemeyince dengelenir dimi ya
tüm gün menümü yaziim utanarak yazsam da yaziim ki utanayım bakınca
sabah: Light süt ve nesfit ve ardından 1 bardak yeşilçay
öğle: 1dilim börek,1dilim çilekli muhallebi,2-3kaşık makarna salatası,1tane kurabiye ve yeşilçay( arkadaşım ikramlar yapmış mecburen yedim 2 aydır ilk defa görüştüğümüz için bugünün hatırına yedim kızlar yaa
akşam hiç bişey yemiyorummmmm yeşilçay sadece
hadi yadeneyeyim bakayim, ablama al dedim ama unutmaz alirsa baslayayim hemen
Merhaba arkadaşlar sizlere artık aranızda olamayacağımı bildirmek için geldimşöyle anlatayım benim oğlum pev li doğdu (iki ayağı bilekten içe dönüklük ) 13 temmuz doğumlu ve daha 4 günlükken alçılama yapıldı ve 1,5 ay sürdü,bu 1,5 ayın sonunda iki ayağından ameliyat oldu ve 3 hafta daha alçıda kaldı.bu 3 hafta sonunda ortopedik ayakkabı giydi tam 3 ay gece gündüz aradan demirle ayaklar bir birine bağlı şekilde.3 ay sonunda sadece gece giymeye başladı ve hala gece giyiyor.gelelim aranızdan ayrılma nedenime çarşamba günü dr.kontrolmz vardı ve sol ayağında sertlik ve hafif yan basma görüldü ve tekrar sol ayak alçıya alındı.oğlum şuan 9,5 aylık ve sürekli oturmak ve örümceğinde gitmek istiyor ancak bunlar yasak ayağı şişmesin diye ve daha sonra tekrar sol ayaktan ameliyat olacak.aranızdan ayrılıyorum çünkü oğlumla ilgilenmek zorundayım sürekli huzursuz ayağını kaldırmak istiyor ancak bunu yapamıyr.umarım anlıyorsunuzdur beni üzgün ve bitkin durumdayım sizleri tanımak çok güzeldi biliyorum ki burda benim çok iyi dostlarım var.sizden tek isteğim oğluma dua etmeniz...iyi ki varsınız arkadaşlar...hep mutlu olun.mutluluğunuz gökyüzü kadar sonsuz olsun...
İden biz de senden bi hareket bekliyoruz
Vee 3 günlük tatile girmeme son 20 dk
Ya bide özellikle sen hiç içmeyip yeni başlıosan faydasını daha çok görürsün ben ilk 4 yıl önce başlamıştım o zaman içtiğimde yediklerime de dikkat ediyodum 10 kilo vermiştim hemde öle çok çok uzun zamanda değildi yaz boyu yapıp vermiştim ama şimdi bağımlılık yaptı B'nde hep içtiğim için sadece sindirime yardımcı oluyo ilk başladığım zamanki gibi değil ama içmediğimde içtiğim arasında da büyük fark oluyo ödemi de atıyo vücuttan ben tam bi yeşilçaycıyım ya:)
aynen canımkk da bir ilk...............
Merhaba arkadaşlar sizlere artık aranızda olamayacağımı bildirmek için geldimşöyle anlatayım benim oğlum pev li doğdu (iki ayağı bilekten içe dönüklük ) 13 temmuz doğumlu ve daha 4 günlükken alçılama yapıldı ve 1,5 ay sürdü,bu 1,5 ayın sonunda iki ayağından ameliyat oldu ve 3 hafta daha alçıda kaldı.bu 3 hafta sonunda ortopedik ayakkabı giydi tam 3 ay gece gündüz aradan demirle ayaklar bir birine bağlı şekilde.3 ay sonunda sadece gece giymeye başladı ve hala gece giyiyor.gelelim aranızdan ayrılma nedenime çarşamba günü dr.kontrolmz vardı ve sol ayağında sertlik ve hafif yan basma görüldü ve tekrar sol ayak alçıya alındı.oğlum şuan 9,5 aylık ve sürekli oturmak ve örümceğinde gitmek istiyor ancak bunlar yasak ayağı şişmesin diye ve daha sonra tekrar sol ayaktan ameliyat olacak.aranızdan ayrılıyorum çünkü oğlumla ilgilenmek zorundayım sürekli huzursuz ayağını kaldırmak istiyor ancak bunu yapamıyr.umarım anlıyorsunuzdur beni üzgün ve bitkin durumdayım sizleri tanımak çok güzeldi biliyorum ki burda benim çok iyi dostlarım var.sizden tek isteğim oğluma dua etmeniz...iyi ki varsınız arkadaşlar...hep mutlu olun.mutluluğunuz gökyüzü kadar sonsuz olsun...
yani ictim tabi önceden ama hani öyle ayda yilda bi ictimcay niyetine sadece bak nasil heveslendim simdi yaa
okadarda fazla yememişsin ben istanbulla gittiğimde yediklerimi yazsam topiği terkedersiniz
yani ictim tabi önceden ama hani öyle ayda yilda bi ictimcay niyetine sadece bak nasil heveslendim simdi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?