dengelniiir, ayda bi kere izin ver zaten kendine, ama bi daha amaaaan dengelerim diye güvenip kacamak yapmahee bu arada dukan iyi geldi mi sana ya? zor olmuyor mu?
Tabi tabi düzenli iç her diyetisyen doktorda sölüyo bunu bi araştır bide bak internetten daha da heveslinirsin:)
KUZUUUMMM.... pazartesi görüşmek üzereeeşu an karnım patlıycak gibi gazman gibiyim doğalgaz patlaması yaşancak birazdan ... şu son 16 dk geçsede gitseeekkk
Ya ben dukan yapmaya başladığımdan beri yemek yeme görüşüm değişti İnan ki çok faydasını gördüm ilk 5 gün zor geldi ama sonra alıştım ve şu an rahat yapıom 1 ay falan oldu şimdi braz daha gevşettim yani gevşettim dediğim mesela meyve tamamen yasak ama ben 3hafta tam uydum ama şimdi çilek erik fln çıktı ben onlara dayanamadığım için sadece onlardan yiyorum ama dukan bana çok şey kattı tavsiye ederim tatlım
ben kan grubu yapiyorum tatlim ya :) simdilik bana iyi geliyor bu beslenme sistemi hatta artik diyette oldugumu düsünmüyorum, yasam tarzi gibi geliyor suan bana :)
Aynı işte şu an dukan bana yaşam tarzı gibi geliyo alışınca:)
Topige giremedim neler olmuş neler,öncelikle sibelcim çok çok geçmiş olsun inşallah oğluşun en kısa zamanda sağlığına kavuşur
Moonlin cnm tbrk ederim 65 leri görmüşün :)
Tabi diğer kilo verenleride
Bana gelince berbat ötesi bi gün yaşadim,hava aşıri sıcaktı ve migrenim başladı
Bu arada p.tesi cuma tartı günü olmuş eyvah eyvah :)))
selammm kızlar nasılsınız ben geldiiim yarım saat yada 45 dakika yürüdümemin değilim telefonla konuşuyodum bakmadım
baktilar kacamaklar artiyor böyle cözümm buldular
Hahabnm de ilk aklıma gelen acaba hangi gün kaçamak yapsam oldu
hosgeldiiiiiiiiiiiiiin ben cok cok cok cok iyiyimsen nasilsinnn
iyi niyeti suistimal diye buna diyorlar sanirim
bende iyiyim ama spor yapmaya gözüm basmıyo çok kötü üşüyorum
O niye kızyok öyle bişey
dal gibi olcaz daaaalinadimdan ölcem yakinda sanirim
aynen habu hafta ben çok yoruldum onun içindir ha birde ben pazar günü spor yapmıycam 6 gün veya 5 gün spor 1 gün ara
pizza yediğim için (çok az yedim ama olsun) akşam yemeğini es geçtim sadece meyve ve süt içicem şimdi
:* aferin benim güzelimeeeee.. ne sporu yapiyordun kiz seennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?