11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

döndürebildin mi bari cemberi

Yavrular kac sayfa geyik yapmissiniz oyle hem de bensiz. Neyse aksam etli taze fasulye yedim. Uzerine de 5km yurudum opering.

Sağol tatlım 65i gördüm ama 65den 9:)))) en ufak kaçamakta alınacak bi 100gr:)))

döndürebildin mi bari cemberi

biraz daha iyi 5 kere döndürdüm eskiden 2ydi babam daha yeni bilgisayarımı getirdi neler neler olmuş fanı yanmış ekran kartı kırılmış bi kaç bişey daha vardı unuttum jillian teyzeyi yaparım bi de galiba bugün şimdide yeşil çay içiyorum

kizim evde siddet mi uygulaniyo sizin bilgisayara jillian kacinciyi yapcaksin?

enee günaydiiiin kimsecikler gelmemis ya dünn ben simdi gideyim bi jillians abla yapayim ac karnina gerisini sonra düsünücem

Günaydın kızlarrr :) hiç yataktan cikasim yok ya :)) hava miss gibi maşallah bugün

Bn de kahvaltımi edip merdivenleri arşınlamayı düşünüyorum biraz :)

Günaydın kızlarrr :) hiç yataktan cikasim yok ya :)) hava miss gibi maşallah bugün

Bn de kahvaltımi edip merdivenleri arşınlamayı düşünüyorum biraz :)

kahvaltim 1 adet muz bir bardak süt :) simdi disari cikiyorum, sevdicegimi karsiliycam :)

günaydıııın kızlarrr ay bugün çok mutluyuuum niye bilmiyorum ama içimde bi mutluluk varrr dün erken yattım baloncuğum 12 buçuğu geçiyodu ders çalışmadım öyle bi yorulmuşum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…