- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
15 dakika tempolu yürüme 75 tane mekik ama dün 90 çekmişimdir biraz bacak hareketleri ve bunları yaparken lahaana yağı ile streç sardım dün başladım bakalım nolcek ha birde şu çemberle uğraştım öyle baya bi ter döktüm
Yavrular kac sayfa geyik yapmissiniz oyle hem de bensiz. Neyse aksam etli taze fasulye yedim. Uzerine de 5km yurudum opering.
Bu pazartesi tartilcaz ya hicbir guc bana kacamak yaptiramaz haftasonu
Topige giremedim neler olmuş neler,öncelikle sibelcim çok çok geçmiş olsun inşallah oğluşun en kısa zamanda sağlığına kavuşur
Moonlin cnm tbrk ederim 65 leri görmüşün :)
Tabi diğer kilo verenleride
Bana gelince berbat ötesi bi gün yaşadim,hava aşıri sıcaktı ve migrenim başladı
Bu arada p.tesi cuma tartı günü olmuş eyvah eyvah :)))
döndürebildin mi bari cemberi
biraz daha iyi 5 kere döndürdüm eskiden 2ydibabam daha yeni bilgisayarımı getirdi neler neler olmuş fanı yanmış ekran kartı kırılmış bi kaç bişey daha vardı unuttum jillian teyzeyi yaparım bi de galiba bugün şimdide yeşil çay içiyorum
kizim evde siddet mi uygulaniyo sizin bilgisayarajillian kacinciyi yapcaksin?
ne biliyim laaanetbok ayrı telden çalar evin bilgisayarı ayrı telden çalar 1 ay tamtamına yaptım bacaklarım fena sıkılaştı
benim 12. günüm daha bugun yaaaz kaldi sayilir
yarısı gitmiş bebekk
gibi gibi18 güncük kaldi bazen cok üseniyorum ama sonra inatla yapiyorum yenilmiycem saaaannaaaa diye diye icimden
Günaydın kızlarrr :) hiç yataktan cikasim yok ya :)) hava miss gibi maşallah bugün
Bn de kahvaltımi edip merdivenleri arşınlamayı düşünüyorum biraz :)
kahvaltim 1 adet muz bir bardak süt :) simdi disari cikiyorum, sevdicegimi karsiliycam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?