- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
hee bizde de var ondan bizimkiler içiyoakzer miydi neydi hatta öğünlerden önce içiliyo metabolizmayı hızlandırıp güçlendiriyo.
ya kızlar doğruya doğru şimdiyye kadar o kadar şeyler yedik ne oldu aldıgımız kilolar basenler simit bölgemiz oldu tamam yiyelim yine ama tadına bak gözün düşmesin yani amaç nefsini körelmek tutupta tıka basa yemenin alemi ne ? yediğimiz zaman of karnım ağrıyo off bi ağırlık geldi ertesi günn hiii!! kilo almışım vs. vs. vs.....
hiççç gerek yokk sağlıklı yiyelim kilo verelim canımızın istediği şeyi ise en fazla 1 avuç yiyelim ki ben böyle düşünmeye başladıgımdan beri canım bişey istemiyo annem ve babam en sevdiğim şeyleri yedi dün film izlerken banada sevdiğim şeyleri özellikle almışlar benim için ama dönüp bakmadım bile gerek yok boşuna kilo artışı
dilvini ayakta alkisliyorum
hee hanimlar bugun sevdicegim kilo vermissin dedibide cok güzellesmissin dedi nasi mutlu oldum nasill
uuuuuu aferin enişteyeeeee :94: ben anca sizden gelen iltifatlarla burdakilerle yetiniyorum sevgilim yok malesef
ben onun hirsindan kilo veriyoruminanmadi kilo verebilecegime de beyfendi ondan
ben kendim için veriyorum şekerimmmm :95:
o daha güzel kizimama ben kendim icin verdigimde hep yari yolda biraktim da en azindan bi sebebim oluyor suan
kızım bende öyle kaçkere pes ettim bi bilsendeyse şimdiyee burda değildim ama iyiki burdayım aşkem benim laptopun şarjı bitti elektriklerde yok öptüm seni benn :*
Ayyyyy sonunda elbise alabildim cok mesutum. Ayakkabi ve cantada aldim cok sukur artik aklimda tasimiycam
Kızlarrrr ben geldimmm
Hemen bugünkü macerami yazayım
Sabah 2 koca bardak su ( birine limon sıktım)
Kahvaltı
1 haşlama yumurta
1 dilim light kepekli ekmek
Biraz peynir
Şekersiz çay
Domates,salatalik yeşillik
Öğlen
1 kaşık bezelye ( sadece tanesi,susuz)
1 kaşık salata
1 kaşık elma,kereviz,yoğurt karışımı :)
Hepsi küçük bi tabak yapmıyor :)
Ara
Yarım bardak tarçınlı light süt + yarım muz ( bayadir muz yemiyordum)
Akşam
Az bezelye ( yine tanesi)
2 köfte
Minnacık ekmek parçası
Tüm gün bol su,1 fincan kahve,1 fincan bitki çayı
Veeeeee sabah 68 dakka (80 tur yani 5600 basamak) akşam 30 dakka ( 40 tur yani 2800 basamak) merdivenleri arşınladim kendimi çok rahatlamiş hissediyorum,o kadar çok ter attım ki anlatamam :)
Hala da su içiyorum
Tüm günün özeti kızlar:)
Kızlar aşağıdaki kıyafeti çantayı ve ayakkabıyı aldımParmaklarım uzaylı gibi çıkmış
Eki Görüntüle 697319 Eki Görüntüle 697320
Bugün gittiğim yerde millet lahmacunları tatlıları götürdü bende sadece ayran ve 2 mercimek köftesi yedim:) oh içim bi rahat ki anlatamam:)
Kızlar aşağıdaki kıyafeti çantayı ve ayakkabıyı aldımParmaklarım uzaylı gibi çıkmış
Eki Görüntüle 697319 Eki Görüntüle 697320
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?