11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

dilvini ayakta alkisliyorum

o daha güzel kizim ama ben kendim icin verdigimde hep yari yolda biraktim da en azindan bi sebebim oluyor suan

kızım bende öyle kaçkere pes ettim bi bilsen deyse şimdiyee burda değildim ama iyiki burdayım aşkem benim laptopun şarjı bitti elektriklerde yok öptüm seni benn :*

Ayyyyy sonunda elbise alabildim cok mesutum. Ayakkabi ve cantada aldim cok sukur artik aklimda tasimiycam

Kızlarrrr ben geldimmm

Hemen bugünkü macerami yazayım

Sabah 2 koca bardak su ( birine limon sıktım)

Kahvaltı
1 haşlama yumurta
1 dilim light kepekli ekmek
Biraz peynir
Şekersiz çay
Domates,salatalik yeşillik

Öğlen
1 kaşık bezelye ( sadece tanesi,susuz)
1 kaşık salata
1 kaşık elma,kereviz,yoğurt karışımı :)
Hepsi küçük bi tabak yapmıyor :)

Ara
Yarım bardak tarçınlı light süt + yarım muz ( bayadir muz yemiyordum)

Akşam
Az bezelye ( yine tanesi)
2 köfte
Minnacık ekmek parçası

Tüm gün bol su,1 fincan kahve,1 fincan bitki çayı

Veeeeee sabah 68 dakka (80 tur yani 5600 basamak) akşam 30 dakka ( 40 tur yani 2800 basamak) merdivenleri arşınladim kendimi çok rahatlamiş hissediyorum,o kadar çok ter attım ki anlatamam :)
Hala da su içiyorum

Tüm günün özeti kızlar:)

masallah canim yemek listen cok güzel :) he bide bu merdiven olayi ne ya hayir nerde merdiven inip cikiyosun?

Kızlar ben geldim tüm gün yine dışardaydım
Sabah: nesfit ve yağsız süt birkaç tane çilek ve Yeşilçay
Öğle: ayran ve 2 tane mercimek köftesi
Akşam: 2 tane tavuklu yağsız enginar, yağsız yoğurt, 2tane çiğköfte ve kola Zero
Üstüne 4-5 erik ve 2 çilek
Şimdide sade soda içiyorum

Bugün gittiğim yerde millet lahmacunları tatlıları götürdü bende sadece ayran ve 2 mercimek köftesi yedim:) oh içim bi rahat ki anlatamam:)

Kızlar aşağıdaki kıyafeti çantayı ve ayakkabıyı aldım Parmaklarım uzaylı gibi çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…