11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Vakit bulabilirsen plates yap bölgesel gitmesini istediğin yerleri inceliyor yatlım ama bence hiç fazlan yok

Bende çok istiyorum plates yapmayı ama inan odamda yere yatıp iki kolumu açacak kadar bile yer yok. Pilates kursuda oturduğum yerin yakınlarında yok. Bende deli dana gibi koşuyorum erisin diye aşağılar :d

Sabah sucuklu yumurta yedim. Öğlen dışarıda olduğum için tavuklu krep yedim. Akşam eve gelince de peynir ve zeytin yedim. Bugün alışverişten başka spor yapamadım maalesef

ondan güzel spor mu var baa

Valla dilvinim paralar uçuverince bir hafifledim bir hafifledim ki sorma gitsin
Daha uçak bileti ve konaklama var kızlar. Allahtan takılacak altını daha önceden halletmiştim. Ayrıca kendime iyi bir sutyen almam lazım.
Kendi takacağım takılar annem sponsorluğunda olacak. Tabi saçı başı makyajı bilmemne derken bu düğün bana çok pahalıya patladı. Allah böyle güzel günlere harcamayı nasip etsin tabi onun için çalışıyoruz

önümüzdeki ay bende çıkıcam alışverişe yaa bende karar veremedim daha ama çantam portföy olucak bi onu kararlaştırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…