- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
YEEYYY ben geldiiiiimmmmm hatunlarrr
Kızlar aşağıdaki kıyafeti çantayı ve ayakkabıyı aldımParmaklarım uzaylı gibi çıkmış
Eki Görüntüle 697319 Eki Görüntüle 697320
pufum sen kaç bedensiiinnnn
tebrik ederim canim iyi yapmissin :) ben ilk nefis terbiyemi, su muhallebisiyle yapmistim
Bugün gördüm ki 36 bedenmişim
Bugün gördüm ki 36 bedenmişim
Ne kdar zayıfın napcan sen diyet yapıp yaaaaa olduğun kiloda kalmaya bak alma ama tam süper bence böle
Canım ya azcık baldır ve basen erisin istiyorum zaten 2 kilom kaldı
Canım ya azcık baldır ve basen erisin istiyorum zaten 2 kilom kaldı
Vakit bulabilirsen plates yap bölgesel gitmesini istediğin yerleri inceliyor yatlım ama bence hiç fazlan yok
Sabah sucuklu yumurta yedim. Öğlen dışarıda olduğum için tavuklu krep yedim. Akşam eve gelince de peynir ve zeytin yedim. Bugün alışverişten başka spor yapamadım maalesef
ondan güzel spor mu var baa
Valla dilvinim paralar uçuverince bir hafifledim bir hafifledim ki sorma gitsin
Daha uçak bileti ve konaklama var kızlar. Allahtan takılacak altını daha önceden halletmiştim. Ayrıca kendime iyi bir sutyen almam lazım.
Kendi takacağım takılar annem sponsorluğunda olacak. Tabi saçı başı makyajı bilmemne derken bu düğün bana çok pahalıya patladı. Allah böyle güzel günlere harcamayı nasip etsin tabi onun için çalışıyoruz
masallah canim yemek listen cok güzel :) he bide bu merdiven olayi ne yahayir nerde merdiven inip cikiyosun?
Kızlar aşağıdaki kıyafeti çantayı ve ayakkabıyı aldımParmaklarım uzaylı gibi çıkmış
Eki Görüntüle 697319 Eki Görüntüle 697320
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?