11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim insanın arkasında arkadaşları olması ne güzel.hepinizden Allah razı olsun oğlumun iyi haberlerini paylaşacağım sizlerle.oğlum uyumuşken cevap yazmak istedim.hepiniz sağolun..

canım her zaman bekleriz. sendende Allah razı olsun Allah' ım yuvandan mutluluğu neşeyi huzuru eksik etmesin bi senin yuvanı değil bütün müslümanların canım oğlunuda öp bizim yerimizi tontiş yanaklarından :)

kızlar diyet bi tarif buldum dün akşam diyet dergilerimden birinde ben bunu yapıp yiycem öğlen

Soğan Sote
Söğüş doğranmış soğan, domates ve biberin içine bir adet yumurta kırın. karışıma çok az su ilave ekleyerek pişirin. ve enfes görünüyoo

biz bunu yapıyoruz canım ama diyet yemeği olarak değil kahvaltıya yapıyoruz ama tabi diyet olarak yağsız . biz yağlısını yapıyoruz tadı da harika oluyor . çakma melemen

bilmiyorum canım ama genel bir şey yani melemen gibi bir yöreye ait olduğunu düşünmüyorum aslında ama bilmiyorum da tam

kimsecikler yok kıızz nerde bu kızlar aman tatil diye salmayın kendinizi bak yaz kapıda girdi gircek vallahiii!! aman diyim. senin nasıl gidiyor diyet

kahvaltıda biraz haşlanmış tavuk eti yedim.

kızlar ben bu 2 gün yani bugün ve yarın et diyeti yapacağım yani sadece haşlanmış tavuk yiyeceğim belki nesgafe içerim bir de su ve açlık otu çayı içerim bugün ve yarın . yarın akşam memlekete yolculuk var hafta içi hep ailemin yanında olacağım ve orda e diyeti yapamam o yüzden orda normal diyet yapacağım yani dikkat edeceğim ne kadar edebilirsem. bu pazartesi ve önümüzdeki cuma kilo bildirimi yapamayacağım çünkü ailemin orda tartılacağım bir yer yok ama eğer bir tartı bulup tartılırsam söylerim size kilomu .

tamam canım :) kızlar yokken bende gidip işlerimi tamamlayıp spor yapabilirsem yapıcam

kimsecikler yok kıızz nerde bu kızlar aman tatil diye salmayın kendinizi bak yaz kapıda girdi gircek vallahiii!! aman diyim. senin nasıl gidiyor diyet

pek iyi gitmiyor ben çok kaçırıyorum tatlı bir şey yiyemediğim gün halsizlikten ölüyorum neden böyle oluyor bilmem ama artık tutmam lazım kendimi bu 2 gün sıkı diyet yapacağım hafta içi de dikkat edeceğim inşallah kaçırmam ailemin yanında. yaz çok yaklaştı ve benim 15 kilo fazlam var.

diğer topiklerde herkes ayda 8-10 kg veriyor ben ise sadece 2 . ve dikkat etmesem geri alıyorum ama bu hafta dikkat edip ondan sonraki hafta çok sıkı diyete girmem gerekecek

canım sen bi doktora gidip tahlil yaptırsan iyi olucak mazallah gizli şeker falan olmasın yada başlangıcı varsaa önlem alırsın yanii.
ben bayanbaloncukla konuşa konuşa çok değiştim diyebilirim ve okudugum şeylerden etkilendim hani derler ya diyetim hayat felsefem oldu diye aynen oldu artık gereksiz şeyler yemiyorum istemiyorum ne gerek var gereksiz kilo artışı diyip gidip bi bitki çayı içiyorum

öyle mi yapsam acaba doktoramı gitsem.et diyetini normalde herkes yani et sevenler çok kolay yapar ama ben pek dayanamıyorum tatlısızlığa.halsizleşiyorum belki de psikolojiktir bilmiyorum

Bn geldim hatunlar tam 68 dakka merdivenlerin kökünü kazidim ve 10 tur fazla yaptım bugün :) umarım akşama da güç bulurum :)))

dilvinim bu bildiğin menemen kızz

evet canım melemen de soğanlar biraz daha büyük oluyor içinde ve melemen gibi çok pişmiyor sanırsam. biz buna domates yerine az salça koyarak yapıyoruz. dediğin gibi domates olunca melemen oluyor

günaydıııın kızlarrr ay bugün çok mutluyuuum niye bilmiyorum ama içimde bi mutluluk varrr dün erken yattım baloncuğum 12 buçuğu geçiyodu ders çalışmadım öyle bi yorulmuşum ki

bende bugun 7 bucukta kalktim 8 de kahvalti etmeden jillians ablami yaptim sonra iste muz sütle kahvalti edip kendimi sokaga attim daha simdi geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…