11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

yerim seni kizim beeeen :*

günlük yediklerim, sabah: 1 adet muz, 1 bardak süt.
sonra sahilde 2 cay bardagi sekersiz cay,
yemekten 1 saat önce koca bir bardak icine limon sklmis yesil cay. ve saat 5 bucukta aksam yemegimi de yedim: zeytinyagli kabak yemegi ( yine 1 kase) ve 1 kase ayran kivaminda yogurt. :)

dilvinim bu bildiğin menemen kızz

yok kız soğan var içinde hep 1 avuç kadar domates sadece

bende bugun 7 bucukta kalktim 8 de kahvalti etmeden jillians ablami yaptim sonra iste muz sütle kahvalti edip kendimi sokaga attim daha simdi geldim

yerim seni kizim beeeen :*

bende seni bitaneem biz en iyisi birbirimizi yemeyelim diyet menüzümüz güzel tatlım

sizin aranızda bizim bilmediğimiz bi ilişki var.

demek ortaya çıktı nayıırr olamazzz (

kizlaar ben bugun gittim aktardan yesil cay aldim, icine limon skiyorum sorun olur mu ki?

hayır canım hiç bişiy olmaz bende tarçınla yapıyorum

bende 2 buçuk saat güneşin alnında elimde poşetler yürüdüm Allah yürüdüm.. sabahta cheese kek yaptım akşama evdekiler için sonra çıkmıştım eve geldim hem kendime hem eve bi yemek yanına salata yaptım masayı hazırladım aldıklarımı yerleştirdim yemek yedik bulaşıkları yıkadım geldim huuuhhhh yoruldum

baya yorucuymus evet ama bende en az 5 kilometre yürümüsümdür bugun

hahah kizin hayat felsefesi degisti ya

aynen kızım yaa hep senin yüzünden bak şimdi ben eskiden fazla yemezdim malum ergenlik sınavlar falan fistan kendimi yemeye verdim sonra enkadan gurmelik teklifi geldi dahada yemeye başldım Allahtan kabul etmemişim deyse halim şimdi neydi Allah bilir şimdide senin yüzünden yemek yemeyi sadece hayat kalmak adına yiyorum yani tamam karnımızı doyurucaz ama gereksizlerle değil sağlıklı olarak gereksiz seylerin sadece ucundan tadına baksak yeterrrr

ahhaha hayatimda bu kadar iyi biseye ilk kez neden oldum galiba

neler dedin dilvine de bu kızın hayat felsefesini değiştirdin he. bize de desene yaa

pek bisey demedim aslinda sadece az yemekle de yasandigini hatta ben bu sayede mide agrilarimi gecirdigimi vücuda yararli seyleri yemek gerektigini falan söyledim tabi bunlari yerken de zevkli hale getirmek lazim ne dedim dilvin ben sana yaa anlat iste

ya ben bide bugun 9 lu cay diye bisey aldim ya adini duyan var mi

hee bizde de var ondan bizimkiler içiyo akzer miydi neydi hatta öğünlerden önce içiliyo metabolizmayı hızlandırıp güçlendiriyo.
ya kızlar doğruya doğru şimdiyye kadar o kadar şeyler yedik ne oldu aldıgımız kilolar basenler simit bölgemiz oldu tamam yiyelim yine ama tadına bak gözün düşmesin yani amaç nefsini körelmek tutupta tıka basa yemenin alemi ne ? yediğimiz zaman of karnım ağrıyo off bi ağırlık geldi ertesi günn hiii!! kilo almışım vs. vs. vs.....
hiççç gerek yokk sağlıklı yiyelim kilo verelim canımızın istediği şeyi ise en fazla 1 avuç yiyelim ki ben böyle düşünmeye başladıgımdan beri canım bişey istemiyo annem ve babam en sevdiğim şeyleri yedi dün film izlerken banada sevdiğim şeyleri özellikle almışlar benim için ama dönüp bakmadım bile gerek yok boşuna kilo artışı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…