- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
canım sen bi doktora gidip tahlil yaptırsan iyi olucak mazallah gizli şeker falan olmasın yada başlangıcı varsaa önlem alırsın yanii.
ben bayanbaloncukla konuşa konuşa çok değiştim diyebilirim ve okudugum şeylerden etkilendim hani derler ya diyetim hayat felsefem oldu diye aynen oldu artık gereksiz şeyler yemiyorum istemiyorum ne gerek var gereksiz kilo artışı diyip gidip bi bitki çayı içiyorum
yerim seni kizim beeeen :*
sizin aranızda bizim bilmediğimiz bi ilişki var.
dilvinim bu bildiğin menemen kızz
bende bugun 7 bucukta kalktim 8 de kahvalti etmeden jillians ablami yaptimsonra iste muz sütle kahvalti edip kendimi sokaga attim daha simdi geldim
yerim seni kizim beeeen :*
sizin aranızda bizim bilmediğimiz bi ilişki var.
kizlaar ben bugun gittim aktardan yesil cay aldim, icine limon skiyorum sorun olur mu ki?
günlük yediklerim, sabah: 1 adet muz, 1 bardak süt.
sonra sahilde 2 cay bardagi sekersiz cay,
yemekten 1 saat önce koca bir bardak icine limon sklmis yesil cay. ve saat 5 bucukta aksam yemegimi de yedim: zeytinyagli kabak yemegi ( yine 1 kase) ve 1 kase ayran kivaminda yogurt. :)
bende 2 buçuk saat güneşin alnında elimde poşetler yürüdüm Allah yürüdüm.. sabahta cheese kek yaptım akşama evdekiler için sonra çıkmıştım eve geldim hem kendime hem eve bi yemek yanına salata yaptım masayı hazırladım aldıklarımı yerleştirdim yemek yedik bulaşıkları yıkadım geldim huuuhhhh yoruldum
baya yorucuymus evetama bende en az 5 kilometre yürümüsümdür bugun
benim 7 kilometre vardır belki geçmiştircheese kekimin sadece ucundan tadına baktım ve yetti hatam varsa bi dahaki yapışımda düzelteyim demiştim yokmuş zaten fazla yemeninde alemi yok :)
hahahkizin hayat felsefesi degisti ya
aynen kızım yaa hep senin yüzündenbak şimdi ben eskiden fazla yemezdim malum ergenlik sınavlar falan fistan kendimi yemeye verdim sonra enkadan gurmelik teklifi geldi dahada yemeye başldım Allahtan kabul etmemişim deyse halim şimdi neydi Allah bilir şimdide senin yüzünden yemek yemeyi sadece hayat kalmak adına yiyorum yani tamam karnımızı doyurucaz ama gereksizlerle değil sağlıklı olarak gereksiz seylerin sadece ucundan tadına baksak yeterrrr
ahhahahayatimda bu kadar iyi biseye ilk kez neden oldum galiba
niye kız çok iyi birisin senumarım hep böyle giderim
hahahkizin hayat felsefesi degisti ya
canin bisey cektimi ye kizimsadece diger ögünlerde dengele onu
neler dedin dilvine de bu kızın hayat felsefesini değiştirdin he. bize de desene yaa
ahahah boncugum biz özelden konuşmayalım artık burdan konuşalım bunlarda etkilensin
olabilir yani sorun yok
neler dedin dilvine de bu kızın hayat felsefesini değiştirdin he. bize de desene yaa
kızlarrr şimdide bitki çayı içiyorum
ya ben bide bugun 9 lu cay diye bisey aldim yaadini duyan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?