- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
Kızlar günaydın biz şimdi tartı gününü naptık neye karar verdik
İden 1,70 ben sadece 1,56yim
İden 1,70 ben sadece 1,56yim
puff sen kaç kilodan 50 ye düştün ya da en fazla kaç kiloydun
Sabah kahvaltisinda sucuklu yumurta, keci peyniri ve bir duzine filan zeytin yedim. Bir de 1 salatalik.
afiyet olsun :)
Sagol kuzum bugun agirlikli spor yapacagim. Guc toplayalimki kas olsun :)
tatlim spordan sonra protein tüketmek kas yapiyor bilgilendireyim dedim :) ben sabah gözümü acar acmaz yaptim sporumu
Ac cikamiyorum ben maalesef kosarken midem bulaniyor.
yok yani spordan sonra süt yogurt falan tüketebilirsin anlaminda dedim beno kadar yol ac kosulmaz zaten
Karbonhidrat tuketmiyorumki ben zaten :) (dunki krep haric)
karbonhidarati kesme tatlim tamamen, kas kaybina neden oluyor :) (bunu söyleyen benim ki kendimde tüketmiyorum sanirim :/ gerci hergün yulaf yiyorum)
İki gunde bir filan kavrulmamis, tuzsuz yer fistigi yiyorum hem karbonhidrat hem protein. Onun disinda zaten hic bir mayali seyden tahildan filan bana yarar yok alerjiler yuzunden. Annemler bile farketti ekmek vs tuketmeyi biraktigimdan beri belli bir iyilesme var bende. Bu duzende iyi gidiyorum kilo vermem durdu gibi ama kas kutlem %2 artti zaten benimde bundan sonraki onceligim bu
tatlim vücut analizi yaptirabilecegimiz bi yer var mi bildiigniz ya ? hani kas kütlem, yag kütlem su kütlem ne kadaar bilmek istiyorum ben :/
Valla canim ben de bilmek istedigimden paraya kiyip analiz baskulu aldim. :44:
bizim vardi ondan bozulldu ya :/ bide o genel bi oran vermiyo mu boy kiloya göre ben su makinayla ölcenler var mi diye merak edyorumm
Tabaninda elektrotlar var tartildiginda hafif bir elektrik akimi verip vucuttan geri yansiyan elektrik akimina gore hesapliyormus. Boyunu kilonu ve yasini da hesaba katiyor. Hatta gunluk kac kcal tuketmen gerektigini bile soyluyor. Ben cok memnunum alirken cok arastirmistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?