11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

kahvaltimi ediyorum sonunda :) diyet menemen yaptim kendime dilviinin tarifiyle :) ( yarim sogan, 1 biber ve yarim tatli kasigi biber salcasi (domates ürünleri kullanamadiigm icin) ve 1 adet yumurtayla, sifir yag:) 1 dilim beyaz penir ve 1 adet salatalik :)

Sabah kahvaltisinda sucuklu yumurta, keci peyniri ve bir duzine filan zeytin yedim. Bir de 1 salatalik.

karbonhidarati kesme tatlim tamamen, kas kaybina neden oluyor :) (bunu söyleyen benim ki kendimde tüketmiyorum sanirim :/ gerci hergün yulaf yiyorum)

İki gunde bir filan kavrulmamis, tuzsuz yer fistigi yiyorum hem karbonhidrat hem protein. Onun disinda zaten hic bir mayali seyden tahildan filan bana yarar yok alerjiler yuzunden. Annemler bile farketti ekmek vs tuketmeyi biraktigimdan beri belli bir iyilesme var bende. Bu duzende iyi gidiyorum kilo vermem durdu gibi ama kas kutlem %2 artti zaten benimde bundan sonraki onceligim bu

tatlim vücut analizi yaptirabilecegimiz bi yer var mi bildiigniz ya ? hani kas kütlem, yag kütlem su kütlem ne kadaar bilmek istiyorum ben :/

bizim vardi ondan bozulldu ya :/ bide o genel bi oran vermiyo mu boy kiloya göre ben su makinayla ölcenler var mi diye merak edyorumm

Tabaninda elektrotlar var tartildiginda hafif bir elektrik akimi verip vucuttan geri yansiyan elektrik akimina gore hesapliyormus. Boyunu kilonu ve yasini da hesaba katiyor. Hatta gunluk kac kcal tuketmen gerektigini bile soyluyor. Ben cok memnunum alirken cok arastirmistim.

heee bizimki öyle degildi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…