11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

kizlar yaa saclarini kendi kesen var mi aranizda? :/ saclarimi kesmek istiyorum ama cesaret edemiyorum, istanbulda koaföre de gidemiyorum güvenemiyorum, memlekette ne güzel kendi koaförüme giderdim. bu konuda bi fikri olan var mi?

kahvaltıda bir tane browni intenst yedim

öğle yemeğinde bir tane tavuk göğüs haşlama

yarım bardak da nesgafe içtim kızlar.

akşam giremeyeceğim ancak yarın akşama girerim nete.

bu akşamda bir tane ton balığı yerim

bayanlar 1 saat sonra yola çıkacağım o yüzden 2 adet haşlanmış yumurta yiyeceğim kötü olmayayım yolda diye . zaten acıkmıştım

Son düzenleme:
aksam yemegimi de pisirdim, 1 kasik zeytinyagiyla ve 1 cay kasigi salcayla hazirladigim zeytinyagli patlican var menüde :) üstüne sadece yogurtsuz yemedim diyecek kadar koyulmus ayran kivaminda ev yapimi yogurt :)

kızlar bütün gün yediklerimi yazıyorum
sabah 1 küçük dilim çavdar ekmeği 1 tane peynir sürüp yedim 1 lokma domates 1 lokma salatalık 3 dilim patates kızartması çay
öğlen 2 kuru incir 10 fındık
akşam çok az makarna salata yogurt ama toplasan hepsini bi küçük kase eder sonra canım yemek istyemedi süt istedi bence küçük bi kaseye bolca süt doldurdum 2 kaşık sade karamelli nesfit attım öyle yedim ve biraz öncede 4 lokma cheese kek yedim önceden olsa 2 dilim yerdim bu 4 lokma baya fazla geldi cidden çayımı ve bitki çayımıda içtim artık meyve bile yemem sadece çay içerim nasıl menüm ((

güzel sekerim de hayirdir sen de mi iki ögüne indirdin yemegi?

kizlar yaa saclarini kendi kesen var mi aranizda? :/ saclarimi kesmek istiyorum ama cesaret edemiyorum, istanbulda koaföre de gidemiyorum güvenemiyorum, memlekette ne güzel kendi koaförüme giderdim. bu konuda bi fikri olan var mi?

Bn kesmiştim annem de aldı makası bütün saçımı kesti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…