heee bizimki öyle degildi :)
kizlar yaa saclarini kendi kesen var mi aranizda? :/ saclarimi kesmek istiyorum ama cesaret edemiyorum, istanbulda koaföre de gidemiyorum güvenemiyorum, memlekette ne güzel kendi koaförüme giderdim. bu konuda bi fikri olan var mi?[/QUOTE
bence sen yine bir kuaföre kendin kesersen daha kötü olur. sonra düzeltmek için saçını çok kesmek zorunda kalırlar. erkek bir kuaföre git onlar daha iyi kesim yapıyorlar
kizlar yaa saclarini kendi kesen var mi aranizda? :/ saclarimi kesmek istiyorum ama cesaret edemiyorum, istanbulda koaföre de gidemiyorum güvenemiyorum, memlekette ne güzel kendi koaförüme giderdim. bu konuda bi fikri olan var mi?[/QUOTE
bence sen yine bir kuaföre kendin kesersen daha kötü olur. sonra düzeltmek için saçını çok kesmek zorunda kalırlar. erkek bir kuaföre git onlar daha iyi kesim yapıyorlar
Gulum dogru soyluyor canim. İyice arastirip git bir kuafore. Evdeki makasla onlarin kullandigi makaslar farkli oluyor bir kere. Ben kendime kahkul kesmeye calistim direkt yetim cocuk kahkulu kesmisim uzasin diye aylarca bekledim sonra.
Gulum dogru soyluyor canim. İyice arastirip git bir kuafore. Evdeki makasla onlarin kullandigi makaslar farkli oluyor bir kere. Ben kendime kahkul kesmeye calistim direkt yetim cocuk kahkulu kesmisim uzasin diye aylarca bekledim sonra.
iste ondan cesaret edemiyorum ya. :/ gerci azcik kestim uclarindan kiriklarini sekli bozulmadi, biraz da önlerini kisalttim. ama cesaret edemedim daha fazla kesmeye, yada bekliyim 2 ay daha memlekete gidince kestiririm :/ burda arkadaslarim gitmiyo koaföre ya sac kestirmeye :/
kızlar bütün gün yediklerimi yazıyorum
sabah 1 küçük dilim çavdar ekmeği 1 tane peynir sürüp yedim 1 lokma domates 1 lokma salatalık 3 dilim patates kızartması çay
öğlen 2 kuru incir 10 fındık
akşam çok az makarna salata yogurt ama toplasan hepsini bi küçük kase eder sonra canım yemek istyemedi süt istedi bence küçük bi kaseye bolca süt doldurdum 2 kaşık sade karamelli nesfit attım öyle yedim ve biraz öncede 4 lokma cheese kek yedim önceden olsa 2 dilim yerdim bu 4 lokma baya fazla geldi ciddençayımı ve bitki çayımıda içtim artık meyve bile yemem sadece çay içerim nasıl menüm ((
güzel sekerim de hayirdir sen de mi iki ögüne indirdin yemegi?
evet şekerimtatillerde 2 öğün ama yarın bakıcaz asıl yeme düzenime
Kızlarrrr bn geldimmmmm :)
eheheben sana bisey yazmistim özelden halen cevap vermediiin :)
kizlar yaa saclarini kendi kesen var mi aranizda? :/ saclarimi kesmek istiyorum ama cesaret edemiyorum, istanbulda koaföre de gidemiyorum güvenemiyorum, memlekette ne güzel kendi koaförüme giderdim. bu konuda bi fikri olan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?