11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

korktum bian benim yüzümden rahatsizlandinn diye, cok gecmis olsuuun :)

ben cumadan fazla çıktım

cuma 74,5 p.tesi 74,9

Günaydın bu arada herkese :) sıcak bir hafta sonundan sonra sıcacık bir hafta olması dileği ile

günaydın güzel arkadaşlarımmm

cuma 64,8
pazartesi 64,2

benim vucudum kafayı yemiş resmen haftasonu diyet miyet yapmadım yedimde yedimm sonuç -600 gr bu nasıl oluyor yaa

galiba ben az yiyince vucut savunmaya geçip kendini kitliyorr

Kizlar selam henuz ofise gecmedim gectigimde basliycam listenizi yapmaya. Optum hepinizi

şşşşşş bana bakın bakemmm noluyoo bu özelden falan konuşmalar diyetleşmeler hayat felsefeleri

biz neyizz leennnyyy üvey topiğin üvey evlatlarımıyızzzz haaaaa

puffimm elbisen süper olmuş güle güle giyyy

kız sen daha nerene kilo verecen bakimmm bizi bırakma amaa çokta vermee

ödem gitmiştir ablam :) regl değilmiydin sende

Kizlar selam henuz ofise gecmedim gectigimde basliycam listenizi yapmaya. Optum hepinizi

olsun canım acelemz yok ne de olsa + dayım

puffimm elbisen süper olmuş güle güle giyyy

kız sen daha nerene kilo verecen bakimmm bizi bırakma amaa çokta vermee

nerde o foto ben niye görmüyorummm

günaydin kizlaarr
cuma:69.6
pazartesi:69.2 :) fark -400 sporumu da yaptim gözümü acar acmaz sonra tartildim

şşşşşş bana bakın bakemmm noluyoo bu özelden falan konuşmalar diyetleşmeler hayat felsefeleri

biz neyizz leennnyyy üvey topiğin üvey evlatlarımıyızzzz haaaaa

korkudan gülüyorum inan bak ya ben kan grubuna göre besleniyorum ya dilvinim onu merak etti anlattim iste onun kan grubuna uygun olan olmayan besinleri yolladim falan filan yanii hem estagfurullah en son ben geldim ne haddime

bize niiidennn anlatılmıyorrrrr nidennnn

sana bir iğne batırırım ölene kadar bana duacı olursun baloncukkk

Günaydın kızlar.
Cmtsi regl oldum yok böyle bi ağrı arkadaş hastanelik oldum resmen. Dün de sinirden kendimi temizliğe vurdum saat 21.30'a kadar temizlik yaptım. Şimdi ne sinir kaldı ne ağrı sadece şişkinlik var 69,4 çıktım sabah sabah

bize niiidennn anlatılmıyorrrrr nidennnn

sana bir iğne batırırım ölene kadar bana duacı olursun baloncukkk

aaa anlatayim tatliiim yeter ki iste yani bundan tam 4 hafta önce kilo cizelgemde gördügün kiloyla kan grubuma göre beslenmeye basladim, günde yalnizca 2 ögün yemek yiyorum ve gerektigi kadar yiyorum. bi liste var o listede benim kan grubuma yararli, nötr ve zararli olan yiyecekler var, zararlilari hayatimdan cikardim, geri kalanlarla besleniyorum, :) protein ile karbondrati ayni ögünde tüketmiyorum cünkü vücuda zarar veriyor, süt ürünleriyle, et ve balik tüketmiyorum ayni anda cünkü yine zarar veriyor. aksam yemegimi en gec 6 da yemis oluyorum 6 dan sonra bitki cayi disinda asla bisey girmiyor mideme. :) hazir gida kullanmiyorum artik, eger aksam yemegimde et veya etli bisey yoksa mutlaka yogurt yiyorum, yemek ölcüm 1 corba kasesi ve ayni boyuttaki kaseyle yogurt yiyorum, :) yulaf ezmesi ve yulaf kepegini günde en az bir ögünüme ekliyorum cünkü cok yararli :)

kahvaltimi ettim simdi: 1 bardak süte, 15 gram yulaf ezmesi, 5 cilek, yarim elma, 1 kuru incir ve 1 adet kivi koyarak yine ev yapimi müsli yaptim ve yedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…