kahvaltimi ettim simdi: 1 bardak süte, 15 gram yulaf ezmesi, 5 cilek, yarim elma, 1 kuru incir ve 1 adet kivi koyarak yine ev yapimi müsli yaptim ve yedim :)
Canım sabah bu kadar yiyip akşama kadar hiç bir şey yemiyor musun sen? :44: Bu saydıkların beni sadece 1 saat tok tutar.
Kim bilir neler yedin haftasonu
Canım sabah bu kadar yiyip akşama kadar hiç bir şey yemiyor musun sen? :44: Bu saydıkların beni sadece 1 saat tok tutar.
beni sadece oyalar hiç tok tutmaz
simdi burda kim hakli kim haksiz
vallahi canim beni o kadar cok tok tutuyokiaksam iste 5 bucuk gibi bi kase yemek yerim o kadar yani :) icersem de 1 bardak yesil cay icicem yemekten 1 saat önce :) yoksa acikmiyorum hic ya bide okulda sürekli ayakta oluyorum düsün ona ragmen ne halsizlik ne aclik gerci bugun evdeyim ama diger günlerde böyle :)
Sen çökecen diye korkuyorum valla. Ama dinlemiycen tabi o ayrı kafaya koymuşsun sen bir kere:)
Sabah kahvaltısı gerçekten çok ama çok önemliymiş ama ben bunu 26 sene sonra kavrayabildim. Sabah ne bulursam yiyorum. Ama bu saydığın elma çilek süt filan beni daha da çok acıktırıyor hele ki o müsliler hiç tok tutmuyor beni o yüzden işim olmaz.
kızlar sporun faydası gerçekten çok... bu gün açık renk giyinmeme rağmen iş yerindeki arkadaşımda dedi zayıflamış duruyosun diye.. kilo veremesemde vücudum şekilleniyo.. bu bile güzel bişey
kiilo bildirimi yapıyomuyuz yapıyosak ben 68,7 kg
sen hangi sporu yapiyodun idenim ya
yürüyüş yapıyorum koşu yapıyorumpazara gidip kol kaslarımı çalıştırıyorum
kilom 80 diyetteyim şuan65.8 kızlar kilom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?