11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

kahvaltimi ettim simdi: 1 bardak süte, 15 gram yulaf ezmesi, 5 cilek, yarim elma, 1 kuru incir ve 1 adet kivi koyarak yine ev yapimi müsli yaptim ve yedim :)

Canım sabah bu kadar yiyip akşama kadar hiç bir şey yemiyor musun sen? :44: Bu saydıkların beni sadece 1 saat tok tutar.

Canım sabah bu kadar yiyip akşama kadar hiç bir şey yemiyor musun sen? :44: Bu saydıkların beni sadece 1 saat tok tutar.

vallahi canim beni o kadar cok tok tutuyoki aksam iste 5 bucuk gibi bi kase yemek yerim o kadar yani :) icersem de 1 bardak yesil cay icicem yemekten 1 saat önce :) yoksa acikmiyorum hic ya bide okulda sürekli ayakta oluyorum düsün ona ragmen ne halsizlik ne aclik gerci bugun evdeyim ama diger günlerde böyle :)

Kim bilir neler yedin haftasonu

şimdi sayıyorum c.tesi sabah bildiğin diyetlik kahvaltı :) bir yumurta domates peynir fln filan sonra gittim c.tesi pazarına baya kalori harcadım :) geldim yarım ekmek tavuk döner yedim sonra akşam kocacım balık tuttu getirdi onlardan yedim biraz ...

pazar sabah sucuklu domatesli yumurta ve birazcık azcıcık nutella kaymak sürdüm yedim
pazar akşama kadar bayrampaşada mavinin rodinin outletlerini gezdik sonra geldik ayakkabı aradık bizim evin oralarda eve geldiğimizde 9 du ve açlıktan ölüyodum :) yemek hazırlıycak dermanım yoktu çiğköfte aldık :) iki dürümcük yedim ayranla

hepsi bu bukadarCIK ne varki bunlarda

beni sadece oyalar hiç tok tutmaz

Sen çökecen diye korkuyorum valla. Ama dinlemiycen tabi o ayrı kafaya koymuşsun sen bir kere:)
Sabah kahvaltısı gerçekten çok ama çok önemliymiş ama ben bunu 26 sene sonra kavrayabildim. Sabah ne bulursam yiyorum. Ama bu saydığın elma çilek süt filan beni daha da çok acıktırıyor hele ki o müsliler hiç tok tutmuyor beni o yüzden işim olmaz.

kızlar sporun faydası gerçekten çok... bu gün açık renk giyinmeme rağmen iş yerindeki arkadaşımda dedi zayıflamış duruyosun diye.. kilo veremesemde vücudum şekilleniyo.. bu bile güzel bişey

tatlim benimki ev yapimi müsli fark orda :) normal müslileri ben bi paket yiyorum yine doymuyorum. yulaf kepegini sütle pisiriyorum ben sisiyo o e haliyle de tokluk yaratiyor :) ayrica her gün ayni kahvaltiyi yapmiyorm kiz ben müsli yemedigim günler mutlaka yumurta, peynir salatalik yada yumurta yerine krep falan yiyorum :) he bide o yaptigim karisim pisince kocaamaaann böyle yarim litrelik kaseler var ya onlara anca sigiyo bi ara resmini cekip koyayim da yuh bu kadar cok yenir mi diyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…