11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

öğlen yemeğimi yedim geldim...

bir tabak çakma işkembe çorbası Düğün çorbasımı ne diyolar sirke döktüm içine yedim
2 tencere kaşığı kara şimşek ( yeşil mercimek ) yemeği
1 dilim kepek ekmeği
bir bardak ayran salata

şşşşşş bana bakın bakemmm noluyoo bu özelden falan konuşmalar diyetleşmeler hayat felsefeleri

biz neyizz leennnyyy üvey topiğin üvey evlatlarımıyızzzz haaaaa

kızmaaa ablacım valla korktum vee evet hayat, yemek yeme felsefem değişti neden değişti söyleyeyim bi yer bişey okumuştum ondan. şimdi yemekle ilgili düşündüğüm şeyi söyleyeyim sağlıksız yemek yedik bu kadar tıka basa tabak tabak pastalar fastfoodlarrr geriye bize yan simitler ve fazla yapışık kilolar bıraktılar hem çirkin bir görüntü hemde sağlıksız ben diyete başlamadan 58 kiloydum ondan yukarı çıkmadım ama boyum kısa ondan. şimdi istediğimi yiyorum ama sadece tadımlık nefsimi köreltmek amaç ne gerek var koca bir tabağı bitirmeyee ?

günaydin kizlaarr
cuma:69.6
pazartesi:69.2 :) fark -400 sporumu da yaptim gözümü acar acmaz sonra tartildim

korkudan gülüyorum inan bak ya ben kan grubuna göre besleniyorum ya dilvinim onu merak etti anlattim iste onun kan grubuna uygun olan olmayan besinleri yolladim falan filan yanii hem estagfurullah en son ben geldim ne haddime

canlarım ben geldiiimmm

hosgeldin kuzuuuuum :*

kızlar bende yemeğimi yedim geldim yine 4 kaşık bulgur pilavı sebzeli zeytin yağlı 4 kaşık cacık 1 parça turşu 1 küçük elma yedim

ballim o nasıl oluyo bizim trabzon yöresi çok güvendiği çok sevdiği birisine yani özel birisine ballim der kızlarr

ooo dipnot da düsüldü ya evdeki marul cürüycek yemezsem e bende salata sevmiyorum, onu blendirda ezicem güzelce, yogurtla karistiricam biraz taze nane, oldu sana meze he bide pul biber koyarim bol bol aksam yemegim harika

ooo dipnot da düsüldü ya evdeki marul cürüycek yemezsem e bende salata sevmiyorum, onu blendirda ezicem güzelce, yogurtla karistiricam biraz taze nane, oldu sana meze he bide pul biber koyarim bol bol aksam yemegim harika

annemde akşama yemek yeme yeter bu pilav akşamda zayıflama içceceğinden içersin dedi kızlar bugün xs bi tişörtüm vardı trendyoldan almıştım zayıflayınca giyerim diye ve oldu sıkmadı rahattı ayy artık 38 bedenden çıktım şükürler olsuunnn Allahıım

kiziiim kavga mi etmek istiyon biz ideal kiloya inelim diye ugrrasiyoz kiz 36 beden olcam diye ugrasiyo sevindim bu arada hee

kızlar ben sanırım yanlış topikteyim... siz benimle bir değilsiniz yaa... siz böyle konuştukça kendimi yabancı hissediyorum... 38 bedenden çıktım diye şükrediyosunuz diğeriniz 36 beden... arkadaşlar ben 42 bedenim hatta pantolonlarım yer yer 44 ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…