Eki Görüntüle 698327
Küsüratlı Liste
İden bugünün talihlileri bizmişiz
Eki Görüntüle 698327
Küsüratlı Liste
rengim kırmızı olsun diye aldıydım ben o kiloları
kuzum ben yumurtalıklarımla küsüm o yüzden onlarada suç atamıyorumamaaann boşver yaaa cumaya çok vericez inşallah
kızmaaa ablacım valla korktumşşşşşş bana bakın bakemmm noluyoo bu özelden falan konuşmalar diyetleşmeler hayat felsefeleri
biz neyizz leennnyyy üvey topiğin üvey evlatlarımıyızzzz haaaaa
günaydin kizlaarr
cuma:69.6
pazartesi:69.2 :) fark -400sporumu da yaptim gözümü acar acmaz sonra tartildim
korkudan gülüyorum inan bak ya ben kan grubuna göre besleniyorum ya dilvinim onu merak etti anlattim iste onun kan grubuna uygun olan olmayan besinleri yolladim falan filan yanii hem estagfurullah en son ben geldim ne haddime
kızmaaa ablacım valla korktumvee evet hayat, yemek yeme felsefem değişti neden değişti söyleyeyim bi yer bişey okumuştum ondan. şimdi yemekle ilgili düşündüğüm şeyi söyleyeyim sağlıksız yemek yedik bu kadar tıka basa tabak tabak pastalar fastfoodlarrr geriye bize yan simitler ve fazla yapışık kilolar bıraktılar hem çirkin bir görüntü hemde sağlıksız ben diyete başlamadan 58 kiloydum ondan yukarı çıkmadım ama boyum kısa ondan. şimdi istediğimi yiyorum ama sadece tadımlık nefsimi köreltmek amaç ne gerek var koca bir tabağı bitirmeyee ?
canlarım ben geldiiimmm
kızlar bende yemeğimi yedim geldim yine4 kaşık bulgur pilavı sebzeli zeytin yağlı 4 kaşık cacık 1 parça turşu 1 küçük elma yedim
hosgeldin kuzuuuuum :*
çok mu olmuşşş
fıstıgım kusura bakma çook acıkmıştım bugün hemen mutfaga anneme yardıma girdim
yok kizz iyi olmus iyibende aksama yogurtlu marul mezesi yapicam kendime
ballim o nasıl oluyobizim trabzon yöresi çok güvendiği çok sevdiği birisine yani özel birisine ballim der kızlarr
ooo dipnot da düsüldüya evdeki marul cürüycek yemezsem e bende salata sevmiyorum, onu blendirda ezicem güzelce, yogurtla karistiricam biraz taze nane, oldu sana meze he bide pul biber koyarim bol bol aksam yemegim harika
annemde akşama yemek yeme yeter bu pilav akşamda zayıflama içceceğinden içersin dedikızlar bugün xs bi tişörtüm vardı trendyoldan almıştım zayıflayınca giyerim diye ve oldu sıkmadı rahattı ayy artık 38 bedenden çıktım şükürler olsuunnn Allahıım
annemde akşama yemek yeme yeter bu pilav akşamda zayıflama içceceğinden içersin dedikızlar bugün xs bi tişörtüm vardı trendyoldan almıştım zayıflayınca giyerim diye ve oldu sıkmadı rahattı ayy artık 38 bedenden çıktım şükürler olsuunnn Allahıım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?