11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

canlar be yarım kalan sporumu yapayım geleyim yeter dinlendim terimi tamamen soğutmayyayım iyi olmaz bye

afiyet olaaa :) ya ton baligini ben nasil sevebilirim öneriniz var miii?
Sana bi tarif vereyim seversin diye tahmin ediyorum:) B'nde sade hiç sevmiyorum bu tarifi keşfedilecek nerdeyse hergün öğlen yiyorum, Light ton balığı kullanıyorum ben çünkü diğeri çok yağlı geliyo midem kalkıyor. Braz yoğurt, içine de 1tatlı kaşığından az hardal, istersen braz da sarımsak rendeleyebilirsin ama istersen, tuz bunları güzelecek karıştırıyorum sos kıvamına geliyo sonra içine de 1tane salatalık turşusu küp küp doğuruyorum ve en son ton balığını güzelecek süzdürüp içine atıyorum azıcık karıştır üzerine de pul biber ekiyorum ve hem mükemmel bi Light yemek oluyo hemde beni çok doyuruyor tatlım
valla ev işi çook güzel kalori yaktırıyo hayatım ne güzel işte benimde yarın dersim erken biticek bende yapıcam yarın

Amannn ev işi bitmiyor yaaa, yarında akşama yemeğe misafirim var bi sürü hazırlık yapcam, Çarşamba da artık kışlıkları kaldırma vakti:)

kız ben kışlıkları kaldırdım .. geceleri şort ve tişörtle yatıyorumki ben hiç ısınmayan bir insan olaraktan. umarım bu havalar bizi yanıltmaz vede tekrar soğuyup titretmez

esasinda cok iyi bir tarif tatlim hatta bi an deneyeyim mi diye düsündüm ama sonra balik ve süt ürününü ayni ögünde kullanamiyorum tatlim ben

ya cok kokuyo bana :/ hani napsam da yesem? cok yararli cünküü

yağını bende yiyemiyorum ama kendisini seviyorum moonun dediği gibi yapabilirsin birde konserve mısır bezelye ile dene

ooh ne güzel bir tarfi buu kızlar ben geldim ama duşa giricem şimdi yazay
ım ne yaptığımı
ilk önce jillian michales level 2 yaptım hiç mola vermeden jillian michaels level 1 i devam ettim sonra buraya girip dinlendim sonra 60 mekik ve yan karın hareketleri yaptım şimdide doğru banyoyaaa ohh be rahatladım ama karnıma kıramp giriyo

esasinda cok iyi bir tarif tatlim hatta bi an deneyeyim mi diye düsündüm ama sonra balik ve süt ürününü ayni ögünde kullanamiyorum tatlim ben
Hadi yaaa o zaman sadece turşu ve hardallı dene belki hoşuna gider
kız ben kışlıkları kaldırdım .. geceleri şort ve tişörtle yatıyorumki ben hiç ısınmayan bir insan olaraktan. umarım bu havalar bizi yanıltmaz vede tekrar soğuyup titretmez

Kızzzzzzzz nerdesin sen hiç görünmüyorsun ortalıklarda:) bende dün başladım yazlık giymeye ayyy pis kalın kazakları gördükçe tiksiniyorum bu sıcakta hiç göresin yok kalın kalın kazakları hemen Çarşamba kaldırıyorum:)

bayilip kalmada aman dikkat et

Ohhhh hadi şifa olsun sporun:))) evet aynen bu tarifi herkese tavsiye ederim ben hep yiyorum kolarisi de çok çok az:)

küstüm ben bu hatunlara şekerim ondan çektim elimi ayağımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…