11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

selam topikdaşlarımm

tüm gün arazideydim sıcak ter ve tozz harika bir üçlüü

akşamda sporum var ama çok yorgunummm yarın mı gitsem ne

Evet canım hadi bekliyom :)

canim özel mesaj yolladim besinlerin listesini, bunun yanisira ; uyulmasi gerek kurallar var mesela yemekle birlikte su icmiceksin en az yarim saat önce yada 2 saat sonra, besinleri sindirim sirasina göre yemen gerek en erken sindirilenden en gec sindirilene dogru, karbondhiratla proteini ayni ögünde tüketmemek lazim. et ve balik ürünleriyle süt ürünleri ayni ögünde tüketilmiyor, ögünler olabildigince tek cesit yenmeli, aksam yemeginde yapiyorum ben yalnizca tek cesit, ben 2 ögün yiyorum ama aralarda meyve yiyebilirsin sen sakincasi yok yani. domates banada yasak oldugu icin mesela ben salcayi biber salcasi kullaniyorum. aklima gelen kurallar bunlar :) aslinda bir insanin günlük besin agirligi 250-300 gram (yani ögünün yumrugun büyüklügündde yer kaplamali) ben bir kase olarak ölcü aliyorum :)

Oooo hemen bakıyorum :))))tsk ettim

Akşam yemeğim: nesfit, Light süt, çilek, erik ve 2kaşık bulgur pilavı( 2kaşık pilavı yemekten önce yemiştim eve yapmıştım da sırf tadına bakmalık)

Selam kizlar,
Oglen sadece sebze corbasi ve eker sutlac yedim. Aksam 4 kofte, bir kasik yogurt, bir domates, bir kasik aoc dondurma, 5 tane de yesil zeytin. Cok actim valla ne bulduysam saldirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…