11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Ya bende bugün bahar temizliği vardı ya bi yoruldum bi yoruldum ya gün boyu bende hiç giremedim şimdi de ayaklarımı uzattım walla bi kola Zero içiyorum günün üzerine yorgunluk kolası diyim artık:))))

allahım banada nasip etsin temizlenmeyi güle güle zayıf zayıf otur arkadaşım

moon sen çok kola içiyon şişirmiyor mu seni
 
allahım banada nasip etsin temizlenmeyi güle güle zayıf zayıf otur arkadaşım

moon sen çok kola içiyon şişirmiyor mu seni

Yok tatlım Zero içiyorum Light yada, dukan yapıom ya daha doğrusu yapıodum:) şimdi braz kendimde yorum kattım:) kitabı okudum da Light içecekler serbest günde 2 bardağa kadar hatta diyo ki dukan amca yemekler beraber içerseniz daha çok tokluk hissi veriyo Diyojen'de cidden öle oluom bide şimdi sıcaklar da geldi kolasın yapmıom tek zararı Selülit işte aman o da var zaten gerçeği de yok:))
 
Bnde bitki cayimi içiyom :)) ders çalışırken ii gidiyo :)
 
teşekkürler balonumm patlatmıcam artık seniii

canim özel mesaj yolladim besinlerin listesini, bunun yanisira ; uyulmasi gerek kurallar var mesela yemekle birlikte su icmiceksin en az yarim saat önce yada 2 saat sonra, besinleri sindirim sirasina göre yemen gerek en erken sindirilenden en gec sindirilene dogru, karbondhiratla proteini ayni ögünde tüketmemek lazim. et ve balik ürünleriyle süt ürünleri ayni ögünde tüketilmiyor, ögünler olabildigince tek cesit yenmeli, aksam yemeginde yapiyorum ben yalnizca tek cesit, ben 2 ögün yiyorum ama aralarda meyve yiyebilirsin sen sakincasi yok yani. domates banada yasak oldugu icin mesela ben salcayi biber salcasi kullaniyorum. aklima gelen kurallar bunlar :) aslinda bir insanin günlük besin agirligi 250-300 gram (yani ögünün yumrugun büyüklügündde yer kaplamali) ben bir kase olarak ölcü aliyorum :)
 
oooo kızlar kimsecikler kalmamıs ben daha ayaktayımmm ( 2 elma yedim 2 saat önce ben ve4 saat öncede 1 tane dondurma bugünkü kaçamaklarım bunlar
sabah 1 küçük kase nesfit
öğlen 4 kaşık bulgur pşlavı 4 kşık cacık biraz turşu ve elma
akşam 250 gram süte 3 kaşık vanilyalı formula karıştırıp içtim 5 gibiydi saat :)
 
günaydin kizlaar :) kahvalti ediyorum simdi sonra okula gidicem tee 2 ye kadar dersim var
kahvalti:1 yumurtayla hazirladigim yulaf kepekli krep,1 adet salatalik,kücük bir dilim b.peynir,ceyrek havuc :) bu kadar.
 
günaydın kızlarr bende 4 kaşık nesfit 1 bardak süt 1 kuru incir 2 kuru kayısı ile hazırladıgım müslimi yiyorum
 
günaydın kızlar....

dün akşam herifle oturduk karşılıklı iki duble rakı içtik :) çokta güzel oldu ama sabah karnım davul gibiydi tartıldımda ama sölemicem

hala tok gibiyim sırf öğün atlamamak için 2 avuç nesfite biraz süt ekledim yidim
 
Günaydın kızlar.
Sabah işe geç kaldım. Sadece 1 büyük bardak süt içebildim o kadar. Öğlen de ızgara tavuk yiycem. Ara öğünde eşek ayağı var menüde. Geç kaldığım için yanımda hiç bi şey getiremedim çünkü.
 

EŞEK AYAĞI ne kıızz
 
Günaydın kızlarrr herkes bu sabah doğru düzgün kahvaltı edememiş anlasılan bende azcik yulaf ezmesine light süt ekledim onu yedim o kadar :)))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…