11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Ay kızlar sabah yeni tartım bir saçmaladı 2 kilo fazla gösterdi saçımı başımı yoluyordum meğersem düz zemine koymamışım yaa. Ama halimi görmeniz lazımdı 2 kilo almadığıma emin olabilmek için evin muhtelif köşelerinde defalarca tartılmak zorunda kaldım

selam kızlarrr

eşek ayağı kilo verdiyorurmuş desek onuda yicez artıkım yaaa

selaam..

ben kendime küstüm zayıflayamıyorum aciz bi insanım boğazımı tutamıyorum ... 7 haftada 1,5 kg anca verebildim şaka gibi... evet kendimi zorlamadan rahat rahat verdim... iki ayda 2 kg 12 ayda 6 kg ve kendimi yormadan... bakınca yaşam tarzı gibi ama benim biraz hızlanmam gerekiyo sonra bunu yapmam gerekiyo...

Bu arada bu 9'lu çay denen şey resmen 9 çeşit çer çöp, otun yolunmuş ve bir tenekeye koyulmuş hali. Tadı da iğrenç bırakın iştah kesmeyi beni hayattan soğutuyor. Bizim mutfakta çalışan kadına geçen hafta söyledim bana bundan getir diye o da habire dayayıp duruyor şu iğrenç çayı ya.

günaydın kızlar 3 günlük izinden sonra yine işyerindeyim biraz adaptasyon sorunu yaşıyorum ama alışıcaz napıcaz başka

ee ne güzel işte mecburiyettende olsa içiyosun..

bende gidiyorum çekmecenin başına tarçınlı portakallı çay ile form çayı birleştiriyorum , yada yeşil çay ile ıhlamuru , bugünde bi tane özel gün çayı vardı onunla yeşil çay birleştirdim... karışık karışık içiyorum ama poşet çay demleme değil

Kuşum iki günde bir kaçamak yapıyon sen ama iki ileri bir geri oluyor . Yürümeyi bırakma metabolizma hızlanmadıkça kilo verilmiyor. Sabahtan ne yiyeceğini planla öyle git işe. Bir hafta kaçamak yapmasan tartıda eksildiğini görüp motive olucan ama izin vermiyon

günaydın kızlar 3 günlük izinden sonra yine işyerindeyim biraz adaptasyon sorunu yaşıyorum ama alışıcaz napıcaz başka

bizde yarın tatil die bi hevesle çalışıyoruz.. gerçi ders çalışmam lazım hafta sonu sınav var ama ben tembellik yapıyorum

gidiyimde azcık çalışıyım kızlar gelirim yine

evet haklısın dövün beniiiii

bizde yarın tatil die bi hevesle çalışıyoruz.. gerçi ders çalışmam lazım hafta sonu sınav var ama ben tembellik yapıyorum

gidiyimde azcık çalışıyım kızlar gelirim yine

aaa ben yeni gelmiştim nereye gidiyosunn

evet haklısın dövün beniiiii

canım bende senın durumundayım azim gelmiyor bana kızlar yardımcı olun lütfen tatille 1,5 ay kaldı ama ben hala kilo veremedim 60 a düşmem lazım sizce düşebilirmiyim 60 kg ya:18::18:

Kızlar günaydın:) braz geç girdim akşama yemekli misafirim varda sabahtan bazılarını yapıp hafifletmek istedim Sparta da gidicem birazdan platese en iyisi sabahtan bi kısmını yapiim dedim.
Sabah kahvaltımı yaziim hemen: yulaf kepeğinden krep,1haşlanmış yumurta, 2tane Light üçgen peynir, 1tatlı kaşığı salça,domates, salatalık, biber ve şekersiz 2bardak Yeşilçay:)

Aynen benimde 60a düşmem lazım braz daha hızlanmam tatlım sporu arttırmayı düşünüyorum kaçamakları azaltmayı düşünüyorum bence hedefe ulaşabiliriz şekerim

Tatlım bahar da geldi ben de hepten tutuştum ya, sporu braz arttırmayı düşünüyorum ben bide kaçamak çok çok aza indircem diye karar aldım umarım uygulayabilirim bence hep beraber braz hızlanalım spor fazla yapalım sanıyorum ki daha hızlanır kilo vermemiz:)

şimdi hadin kızlar dicem size sonra yemeğe gidicem kendimden geçicem

Platese gidiyorum kızlar:) 4gündür spor yapamıyodum gezmeydi temizlikti derken, şimdi iyi gelecek bu bana:) kızlar hızlanalım yaaa verelim şu kiloları brbrmze motive edelim bişeyler yapmak lazım az kaldı çok fena tutuştum bahar da gelince:)

hehe dualarınız kabul oldu benim için galiba :) yemeğe gittim bir kepçe çorba içtim fırın köfte vardı aldım tabağa ilk kesmemde köftenin içinden ne çıktı bilin bakalım.. sabaha kadar saysanız bulamazsınız iyisimi ben diyim :) Eldiven parçası yani şükür temizlermiş eldiven çıktı hiç değilse...

ahahah yıkıldım gülmekten ayol bende şimdi temizlik yapıp çarşıya çıkıcam işim erken biterse misafir gelicek yine temizlik yapcam doğruuu kendimi dışarı atıcam sonra eve gelip misafirle ilgilenicem zaten dersten yeni geldim yorgunum spor yapamıycam

Aynen benimde 60a düşmem lazım braz daha hızlanmam tatlım sporu arttırmayı düşünüyorum kaçamakları azaltmayı düşünüyorum bence hedefe ulaşabiliriz şekerim

verelim şu kiloları yaaa bencede verebiliriz

şimdi hadin kızlar dicem size sonra yemeğe gidicem kendimden geçicem

bende yemeğe gittim 1 dlm ekmek 1 kase çorba 4 yemek kaşığı yoğurt ve 4 çatal tatlı yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…