- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
sonra pisman olmada
uzaması için kestirmem lazım durmasın diye yani annem uzman bu konuda
hadi bakaliiim
kızlar lahana diyeti pirinç lapası diyetinden başka böyle şok diyetler bilen varmı ? bana değil onu baştan söyleyeyim
patates, protein, corba, su, elma, bla bla bla
lahana ve pirinç gibi kesin çözüm olucak
proteini ben yillar önce 1 hafta yapmistim 4 bucuk kilo vermistim
başka denediğin var mıçorba diyeti ne çorbası ?
ya bizim kızlar yapıcak toptan 2-3 kilo için
yoktatlim bosuna sok diyet yapmayin ya dengenmizi bozuyoruz bosu bosuna
kız onlar sadece göbek için yapıcaklar bütün kış yediler öküz gibieğer fayda ederse bende yaparım ben ayça kayanın diyetini sundum beğenmediler yaşam felsefemi anlattım etkilendiler ama yapamam didiler
ee o zaman kalsinlar öyleabi bu kilo verme isi bi haftalik sok diyetle olsaydi kimse kilolu olmazdi suan. bogazlarini tutsunlar göbek möbek kalmaz
dinlemiyolar ben o kadar diyet yaptım nerdeyse diyetisyen diploması alıcam bütün bildiklerimi anlattım ne kadar zararlı oldugunu dinlemediler daha rahat yemek için bikaç kilo verceklermişbende lahana diyetini tarif edicem yarın napim benden günah gitti
Selam millet,
Ben daha yeni yedim yemeğimi çünkü eve yeni gelebildim. Bu gün ay sonu malum canım çıktı. Yrn tatil neyse ki :)
Öğlen tavuk şiş yedim 1 tane de çeri domates. Akşam 2 yumurta ile çılbır yedim, 2 salatalık turşusu, küçük 1 bardak da Zero. Daha yenecek 2 kaşık yulaf kepeği ve yoğurt var. Yrn sebzeli günümdeyim yuppirellaaaaa
Ya benim sırayla gitmiyom benprotein ağırlıklı yapıom ama sebze günü sade protein diye ayırmıyom ama sadece haftada bi gün saf protein yapıyorum bakalım hayırlısı:)
Günaydınnn bayanlar herkez tatil yapıyo bugün ben çalışıyorumm offf yaa
Sabah kahvaltıda 2 dlm kepek ekmeğinin arasına peynırle tost yaptım yarım bardakta gazoz içtim
ah canim benim, gercekten cok sinir bozucu ya
kizlaaar :d ben geldiim, sabahin köründe kalktim jillians abla yaptim sonra da evi süpürdüm bi yarim saat toz alir gibi :d simdi de kahvalti yapicam :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?