11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

yok tatlim bosuna sok diyet yapmayin ya dengenmizi bozuyoruz bosu bosuna

kız onlar sadece göbek için yapıcaklar bütün kış yediler öküz gibi eğer fayda ederse bende yaparım ben ayça kayanın diyetini sundum beğenmediler yaşam felsefemi anlattım etkilendiler ama yapamam didiler

ee o zaman kalsinlar öyle abi bu kilo verme isi bi haftalik sok diyetle olsaydi kimse kilolu olmazdi suan. bogazlarini tutsunlar göbek möbek kalmaz

ee o zaman kalsinlar öyle abi bu kilo verme isi bi haftalik sok diyetle olsaydi kimse kilolu olmazdi suan. bogazlarini tutsunlar göbek möbek kalmaz

dinlemiyolar ben o kadar diyet yaptım nerdeyse diyetisyen diploması alıcam bütün bildiklerimi anlattım ne kadar zararlı oldugunu dinlemediler daha rahat yemek için bikaç kilo verceklermiş bende lahana diyetini tarif edicem yarın napim benden günah gitti

2 hafta sonra 2 katini geri aldiklarinda cok daha rahat yerler eminim

Selam millet,
Ben daha yeni yedim yemeğimi çünkü eve yeni gelebildim. Bu gün ay sonu malum canım çıktı. Yrn tatil neyse ki :)
Öğlen tavuk şiş yedim 1 tane de çeri domates. Akşam 2 yumurta ile çılbır yedim, 2 salatalık turşusu, küçük 1 bardak da Zero. Daha yenecek 2 kaşık yulaf kepeği ve yoğurt var. Yrn sebzeli günümdeyim yuppirellaaaaa

Ya benim sırayla gitmiyom ben protein ağırlıklı yapıom ama sebze günü sade protein diye ayırmıyom ama sadece haftada bi gün saf protein yapıyorum bakalım hayırlısı:)

Ya benim sırayla gitmiyom ben protein ağırlıklı yapıom ama sebze günü sade protein diye ayırmıyom ama sadece haftada bi gün saf protein yapıyorum bakalım hayırlısı:)

Sen seyir dönemini bitirmeden güçlendirmeye geçmişsin. Dukan diyetini kendine göre yorumlamışsın. Sonuç veriyosa ne ala. Ben düzeni bozarsam sapıtır kaçamak yaparım diye korkuyorum da ondan bozmuyorum.

Günaydınnn bayanlar herkez tatil yapıyo bugün ben çalışıyorumm offf yaa

Sabah kahvaltıda 2 dlm kepek ekmeğinin arasına peynırle tost yaptım yarım bardakta gazoz içtim

kizlaaar ben geldiim, sabahin köründe kalktim jillians abla yaptim sonra da evi süpürdüm bi yarim saat toz alir gibi simdi de kahvalti yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…