- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
evet 1 su bardagievet süt hani kaynar ya o zamana kadar pisiriyorum ama bal ekle 1 tatli kasigi yoksa cok tatsiz oluyor he meyve koyucaksanda süt sogukken koy öyle isit bu arada ben cok sisirmiyorum yulafi yumusayinca söndürüyorum hemen icine 1 tatli kasigi türk kahvesi eklersen aninda bagirsak calistiriyor
ayy seni çook seviyorum öptüm seni bennn :* not aldım buz dolabına astım yarın yaparım şimdi ne yesem diye geziniyorum mutfakta
ehhehe tamam bende seni seviyorum hemeyve ye meyve gerci sen gec yatiyosun
ya kuzu ben birazdan hazır müsli mi yapsam küçük bi kase
yapcaksan yap benden niye izin aliyorsunsaka bi yana o hazir müsliler cok aciktiriyorr
kızım bak bizim kızlar diyete başladı hepsine tek tek liste yaptım hem spor hem yemeksende benim diyet doktorum oldun dur markete gidip geliyim de yapıp yiyeyim
Aksam 3 kofte ve 1 kasik yogurt yedim.tabiki 5kmde yurudum.
kiz siz cok mu az yiyorsunuz yoksa ben mi cok yiyorum anlamadim
Buyuk kasap kofteydi canim o yuzden 3 tane yiyebildim. Ama her biri 2 kofte boyutundaydi. Sen az yiyorsun benceben gayet ne bulursam yiyorum
ben de ne bulursam yiyorum ya deme öyle artik yediklerimin resmini cekicem sizi ikna etmek icin
ben de ne bulursam yiyorum ya deme öyle artik yediklerimin resmini cekicem sizi ikna etmek icin
tamam öyle yapayim bari
yarın mutlaka bekliyoruzhem tatil yarın BENİM VEDALAŞMA GÜNÜMMM (
ne vedalasmasi kiiiz :/
belime kadar uppuzuuunn saçlarımla vedaaa pek acıı kızz((((
nedeeeeeeennn kiiiii
en son 5 ay önce kestirdim uzlarını eşitliycem kız keserken yanları kısa kesti yani anca öyle oluyodu şimdi belime geliyo düm düz kestircem kahkülde kestircem 4 senedir kahkül kullanmıyorum özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?