11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

sen akşam ve sabah yemeklerini çok mu yiyosun harbiden bi resim çekte göreyim neyi ne kadar yidiğini bacım bugün aç aç durdum zaten

kiz yaziyorum ya her gün ne yedigimi eger zeytinyagli yemekse aksm yemegi 1 kase yiyorum (corba kasesi 250 gram su aliyo icine) ve o kaseyle yogurt yiyorum , haslama yiyeceksem servis tabaklari var ya büyük o kadar yiyorum :) sabah müslim büyük bir kase oluyor, eger krep omlet yada haslanmis yumurta yiyceksem 1 er yumurtadan yapiyorum :) yanina 1 dilim peynir ve salatalik bu yani

büyükkk bir tabak müsliii tamammmm

Iyi sayılırim cnm yorgunluk var üstümde

aynen canım ya neyse yarın tatil

Bende menümü yazayım

Sabah 2 bardak su

Kahvaltı
1 küçük kase yulaf ezmesi az light sütle

Öğlen
Küçük bi sandivic
Yanına kola

Akşam
2 kaşık taze fasulye
1 kaç tane acı biber

Gün boyu bol su,bitki çayımi ve kahvemi de içicem :)

Son düzenleme:
hazir müsli degil amaaa! sakin öyle bir hataya düsme derim ben :)

kız bugünki müslimi yazayım bak hazır sade karamelli mısır gevereğinden 4 kaşık koydum 1 cay bardagı süt 1 incir-kuru, 2 kayısı-kuru dogradım minnak minnak yedim bu ve senin dediğin 250 ml su alan tabaktaydı

kiz doyuyor musun 2 kasik taze fasulyeyle :/

ben doymam asla hazir müsliyle o yüzden evde kendim yapiyorum, hem saglikli oluyor hemde tok tutuyor dene derim :)

canım sen nekadar yulaf ezmesi kullanıp şişiriyorsun bende yarın öyle yapayım çünkü bende doymadım ona ragmen bu saate kadar bekledim

1 bardak süte, 2 corba kasigi koyuyorum ben ama ben icine 1 kuru incir, yarim elma, varsa evde 4 tane cilek ekliyorum :)

1 bardak süte, 2 corba kasigi koyuyorum ben ama ben icine 1 kuru incir, yarim elma, varsa evde 4 tane cilek ekliyorum :)

son sorumu soruyorum şimdi kız bağırcak nerden söyledim bin pişman ettiniz beniii diye 1 su bardağı dimi ve bu yulaf ezmesiyle sütü ocakta azcık pişiriyosun yulaflar şişsin diye ?

son sorumu soruyorum şimdi kız bağırcak nerden söyledim bin pişman ettiniz beniii diye 1 su bardağı dimi ve bu yulaf ezmesiyle sütü ocakta azcık pişiriyosun yulaflar şişsin diye ?

evet 1 su bardagi evet süt hani kaynar ya o zamana kadar pisiriyorum ama bal ekle 1 tatli kasigi yoksa cok tatsiz oluyor he meyve koyucaksanda süt sogukken koy öyle isit bu arada ben cok sisirmiyorum yulafi yumusayinca söndürüyorum hemen icine 1 tatli kasigi türk kahvesi eklersen aninda bagirsak calistiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…