- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
sen bilirsin canim ama dedigim gibi o icecek yemekle beraber kullanildiginda kilo aldiriyor. onun yerine öglen icmen ve aksam yemen daha mantikli
o zaman geçti artık akşam meyve yerim anca bugğnlük kapattım çünkü o içecekle
aynen :) bundan sonra öyle yaparsin hem direncin düsmez :)
Ben geldim kızlarr :) nasılsinız bakemm :)
sen akşam ve sabah yemeklerini çok mu yiyosun harbiden bi resim çekte göreyim neyi ne kadar yidiğini bacımbugün aç aç durdum zaten
hoşgeldin pofuduukkiyiyiz sen nasılsın
Ben geldim kızlarr :) nasılsinız bakemm :)
kiz yaziyorum ya her gün ne yedigimieger zeytinyagli yemekse aksm yemegi 1 kase yiyorum (corba kasesi 250 gram su aliyo icine) ve o kaseyle yogurt yiyorum , haslama yiyeceksem servis tabaklari var ya büyük o kadar yiyorum :) sabah müslim büyük bir kase oluyor, eger krep omlet yada haslanmis yumurta yiyceksem 1 er yumurtadan yapiyorum :) yanina 1 dilim peynir ve salatalik bu yani
Iyi sayılırim cnm yorgunluk var üstümde
büyükkk bir tabak müsliii tamammmm
hazir müsli degil amaaa! sakin öyle bir hataya düsme derim ben :)
kiz doyuyor musun 2 kasik taze fasulyeyle :/Bende menümü yazayım
Sabah 2 bardak su
Kahvaltı
1 küçük kase yulaf ezmesi az light sütle
Öğlen
Küçük bi sandivic
Yanına kola
Akşam
2 kaşık taze fasulye
1 kaç tane ağır biber
Gün boyu bol su,bitki çayımi ve kahvemi de içicem :)
kız bugünki müslimi yazayım bak hazır sade karamelli mısır gevereğinden 4 kaşık koydum 1 cay bardagı süt 1 incir-kuru, 2 kayısı-kuru dogradım minnak minnak yedim bu ve senin dediğin 250 ml su alan tabaktaydı
kiz doyuyor musun 2 kasik taze fasulyeyle :/
Valla cnm doyuyorum zaten sıcak ve yorgunlukda var yenmiyo ki birşey
ben doymam asla hazir müsliyleo yüzden evde kendim yapiyorum, hem saglikli oluyor hemde tok tutuyor dene derim :)
canım sen nekadar yulaf ezmesi kullanıp şişiriyorsun bende yarın öyle yapayım çünkü bende doymadım ona ragmen bu saate kadar bekledim
1 bardak süte, 2 corba kasigi koyuyorum ben ama ben icine 1 kuru incir, yarim elma, varsa evde 4 tane cilek ekliyorum :)
son sorumu soruyorum şimdi kız bağırcak nerden söyledim bin pişman ettiniz beniii diye1 su bardağı dimi ve bu yulaf ezmesiyle sütü ocakta azcık pişiriyosun yulaflar şişsin diye ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?