11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Günaydınlar efenim...
Balık etli hatunlar nasılsınız? Bugün hiç çalışasım yok benim Evde uyuyaydım iyiydi. Sabah kaffaltıda 1 bardak süt, 1 haşlanmış yumurta ve yağsız peynir yedim. Öğlen ne yiycem bilmiyorum yaa... Dışarda yiycem ama ne?

Günaydın cnm :)
Afiyet bal şeker bol bol kas olsun emi

ben sabah çok az yedim öğlende ne ymeek var bilmiyorum... bakak görek :) sonra yorumlarız artık :)

Bnde sabah sabah 190 kalori almışim

kız ben hesaplayamadım sabahı ... bir iki bişi atıştırdım okadarcık

günaydınn güzellerr

nasılsınız bakemmm

kalori hesabı başlamış ne güzel bende hesaplayayım hemen

günaydınn güzellerr

nasılsınız bakemmm

kalori hesabı başlamış ne güzel bende hesaplayayım hemen

Günaydınlar efenim

şuan biraz çubuk kraker yiyorum :) bunları yerken sanki zararsızmış gibi geliyo insana.. ince ve uzunlar ya :) halbuki o ince uzun şeyler bizi kısa şişko şeyler yapmak için mücadele veriyo ama yanında yeşil çay ile tamamlıyorum kendilerini

Son düzenleme:

idenim yanında yeşil çay içiyorsan kalorisini sıfırlar o canını sıkma senn

evet canım zayıflıcam 60 kg olarak tatille gidicem ben yemiyorum bu saatten sonra Ama akşama tanışma yıl dönümümüz yemeğe götürücekti eşim benii o kadar süslendim gitmesemde olmaznapcam ben yaa:44::44::44::44::44:

idenim yanında yeşil çay içiyorsan kalorisini sıfırlar o canını sıkma senn

geç dalganı geç

tanışma yıldönümümü :) kız benim herif evlilik yıldönümünü hatırlasa kafi

kizzllaar meshuuur yulaf ezmeli ev müslim iste bu gerci bugun her zamankinden cok cok daha farkli yaptim icinde 1 muz, 4 (kavrulmamis)badem, 1 ceviz, 1,5 corba kasigi yulaf ezmesi, 200 gram süt, 1 adet kestane sekeri tabi bunu yemeden önce jillians ablami yaptim, mutfagi toparladim ve markete gittim geldim toplamda 357 kalori vuhuuu

Sabah kahvaltım: yulaf kepeğinden krep, 1tane Light üçgen peynir,1haşlanmış yumurta,2dilim yağsız hindi salam,1tatlı kaşığı salça, Yeşilçay ve normal çay

Ben kalori hesaplayamam yaa. Çok sıkıcı.

Bu arada öğle yemeğimi söyledim. Tavuk pirzola yiyorum kızlar. Ofiste yemeğimi yiycem sonra dışarı çıkçam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…