tabikide oldum pofudukkız ikimizede hafif kilolu diyo bu tabi o pofuduk sensen
azcık kandırdım onları 74 kiloyum dedim
Günaydınlar efenim...
Balık etli hatunlar nasılsınız? Bugün hiç çalışasım yok benimEvde uyuyaydım iyiydi. Sabah kaffaltıda 1 bardak süt, 1 haşlanmış yumurta ve yağsız peynir yedim. Öğlen ne yiycem bilmiyorum yaa... Dışarda yiycem ama ne?
Günaydınlar efenim...
Balık etli hatunlar nasılsınız? Bugün hiç çalışasım yok benimEvde uyuyaydım iyiydi. Sabah kaffaltıda 1 bardak süt, 1 haşlanmış yumurta ve yağsız peynir yedim. Öğlen ne yiycem bilmiyorum yaa... Dışarda yiycem ama ne?
Bnde sabah sabah 190 kalori almışim
günaydınn güzellerr
nasılsınız bakemmm
kalori hesabı başlamış ne güzel bende hesaplayayım hemen
Günaydınlar efenim
şuan biraz çubuk kraker yiyorum :) bunları yerken sanki zararsızmış gibi geliyo insana.. ince ve uzunlar ya :) halbuki o ince uzun şeyler bizi kısa şişko şeyler yapmak için mücadele veriyo ama yanında yeşil çay ile tamamlıyorum kendilerini
heheBeynine iyi sinyaller yollaa :) kilo veremiycem dedikce beyin otomatikmen kilo vermeyi durduruyoor :) ben pantolonlarimi hep icine giremedigim bedenler aliyorum mesela, onun icine olucam diyorum ve suan 2 tanesine de oluyorum sekerim O yüzdeeeen napiyoruuz biz kilo veriyoruuz, hemde tatile giderken 60 kiloya inmis sekilde kilo veriyoruuuz :) ve diyette degiliz, sadece saglikli ve yeteri kadar yiyoruz :)
idenim yanında yeşil çay içiyorsan kalorisini sıfırlar o canını sıkma senn
evet canım zayıflıcam 60 kg olarak tatille gidicem ben yemiyorum bu saatten sonraAma akşama tanışma yıl dönümümüz yemeğe götürücekti eşim benii o kadar süslendim gitmesemde olmaz napcam ben yaa:44::44::44::44::44:
Kızlar dün şansa bi site buldum, diyetarkadasim.com diye,yediğiniz içtiğiniz herşeyi hesaplıyor,aktivite hesabıda yapıyor,bi bakın derim
geç dalganı geç
Tanışma yıldönümümü :) kız benim herif evlilik yıldönümünü hatırlasa kafi
tabikide oldum pofudukkız ikimizede hafif kilolu diyo bu tabi o pofuduk sensen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?