11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Merabaaaa,
Bugün kaçta uyandığımı söylemiycem utanıyorum. Kalkınca 1 haşlanmış yumurta, peynir, domates salatalık yedim. Dha acıkmadım ne yerim bilmiyorum da. Büyük ihtimalle yulaf kepekli yoğurda salatalık rendelerim. İçine de taze nane geçiştiririm öyle. Bugün tartıldım 68.4 çıktım tok karnına :) Nisan 1 de başlamıştım tam 1 ay oldu ve tam 6 kilo vermişim. Benim için büyük başarı.

tebrik ederim caniim :) 1 ayda 6 kilo gayet iyi bi rakam :) benimde 2 nisandi baslangicim :) ama cuma tam ne kadar verdigime bakicam ben :)

Ooooooo tatlım tebrik ederim ya dukana Sadık kaldın faydasını gördün bana bak ben kendime yorumladım o kadar veremedim 4 kilo verdim çok tebrik ediyorum seni ya kendim vermiş gibi sevindim:)

Ooooooo tatlım tebrik ederim ya dukana Sadık kaldın faydasını gördün bana bak ben kendime yorumladım o kadar veremedim 4 kilo verdim çok tebrik ediyorum seni ya kendim vermiş gibi sevindim:)

İnşallah devamı gelir canım ya. Kendime hayret ettim. Hayatımda ilk defa diyet yapmama rağmen ii sahip oldum kendime. Sırf gelinlik gazı başka bi şey değil.

Bu arada geçiştirmedim. Kendime sebzeli köfteli acayip bi yemek yaptım yanında da Zero iççem. Yoğurdumu da ayrı yiycem.

Afiyet olsun tatlım:) walla gelinliğe incecik olcan he

Kızlar itirafda buluncam ya çok canım istedi dayanmadım ya bende bi tane böğürtleni magnumları mini yedim 150 calori püf yediğim için çok mutlu oldum ama vicdan azabı çekiyorum

Kızlar dün şansa bi site buldum, diyetarkadasim.com diye,yediğiniz içtiğiniz herşeyi hesaplıyor,aktivite hesabıda yapıyor,bi bakın derim

Kız iden sen üye oldun mu :) yeni üyelerde iden diye birini gördüm de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…