- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
Selam kizlar, 5 km yuruyus daha sonra bir kasik yogurt, iki kofte, bir kase salata yedim.
sağol canımcım ama spor olarak sadece yapabildim
tebrik ederim caniim :) 1 ayda 6 kilo gayet iyi bi rakam :) benimde 2 nisandi baslangicim :) ama cuma tam ne kadar verdigime bakicam ben :)Merabaaaa,
Bugün kaçta uyandığımı söylemiycem utanıyorum. Kalkınca 1 haşlanmış yumurta, peynir, domates salatalık yedim. Dha acıkmadım ne yerim bilmiyorum da. Büyük ihtimalle yulaf kepekli yoğurda salatalık rendelerim. İçine de taze nane geçiştiririm öyle. Bugün tartıldım 68.4 çıktım tok karnına :) Nisan 1 de başlamıştım tam 1 ay oldu ve tam 6 kilo vermişim. Benim için büyük başarı.
Merabaaaa,
Bugün kaçta uyandığımı söylemiycem utanıyorum. Kalkınca 1 haşlanmış yumurta, peynir, domates salatalık yedim. Dha acıkmadım ne yerim bilmiyorum da. Büyük ihtimalle yulaf kepekli yoğurda salatalık rendelerim. İçine de taze nane geçiştiririm öyle. Bugün tartıldım 68.4 çıktım tok karnına :) Nisan 1 de başlamıştım tam 1 ay oldu ve tam 6 kilo vermişim. Benim için büyük başarı.
Ooooooo tatlım tebrik ederim ya dukana Sadık kaldın faydasını gördün bana bak ben kendime yorumladım o kadar veremedim 4 kilo verdimçok tebrik ediyorum seni ya kendim vermiş gibi sevindim:)
İnşallah devamı gelir canım ya. Kendime hayret ettim. Hayatımda ilk defa diyet yapmama rağmen ii sahip oldum kendime. Sırf gelinlik gazı başka bi şey değil.
Bu arada geçiştirmedim. Kendime sebzeli köfteli acayip bi yemek yaptım yanında da Zero iççem. Yoğurdumu da ayrı yiycem.
kızlarrrr bir simitin 3te 2 sini yedim ama bollca suyla1 saat önce
gazamiz mübarek olsuuun
Ama ekstradan yarım saat daha yürüdümya bişey olur mu
:) bilemiyorum güzelim yani yemeseydin iyiydi ama yemisin artik ilerki maclara bakicaz
eyvallah hacıııailemle yiyince deyiyor arkama bakmıyorum
hehe o zaman sorun yok
ama yarın hem bolca hareket hemde kaçamak 0ben diyeti bıraktım gerçekten o modda değilim artık verdiğim kilolarımı koruyorum ve saglıklı besleniyorum böyle gidersem zaten kiloda veririm
aynen öyle sekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?