Kızlar bende üye oldum süper ya herşeyi heseplıyo:) sabah kahvaltımda 166 calori almışım:)
kızlar bugün 2 kere kahvaltı etmek zorunda kaldım 7 buçukta müslimi yedim sonra
atölyede yaptım eve geldim yemek yedim ne yediğimi yazıp hemen çıkacağım bugün hiç istemedim
böyle olmasını yaa ama vala elimde değildi
sabah 7 buçukta müsli (ev yapımı)
9 buçukta seminer kahvaltısı
3 minnak kurabiye
1 dilim kek
1 tane hamburger ekmeğini çeşitli şeylerle yedim ki toplamda 600 kalori falan ediyo
1 kupa çay
öğlen yemeği yarım yufka, ve elimin yarısı kadar kepekli ekmek peyinr, tereyagı birazda krema ile yedim ve lahmacun yedim ama
servis tabağından küçüktü yani ve etsizdi vejiteryan. çok az turşu ve salata ile
bunların hepsi 1500 küsür kalori ediyo benim günlük almam gereken kalori 1600-1650. sadece akşam
süt içerim bugün giremiycem kızlar çok yogunum yarına yetiştirmem gerek dosyalar yıgılı ve
sınav parça mı teslim edicem bi dünya işim var spor yapabilir miyim bilmiyorum çünkü arkadaşımı
acile kaldırmışlar hemde manisadaki teyzem hastalanmış ananemde fenaymış zaten felçliydi(gurbet çok zor( )
hepinizi çooook öptüm giremezsem merak etmeyin kızlar.
kızlar bugün 2 kere kahvaltı etmek zorunda kaldım 7 buçukta müslimi yedim sonra
atölyede yaptım eve geldim yemek yedim ne yediğimi yazıp hemen çıkacağım bugün hiç istemedim
3 minnak kurabiye
1 dilim kek
1 tane hamburger ekmeğini çeşitli şeylerle yedim ki toplamda 600 kalori falan ediyo
1 kupa çay
öğlen yemeği yarım yufka, ve elimin yarısı kadar kepekli ekmek peyinr, tereyagı birazda krema ile yedim ve lahmacun yedim ama
servis tabağından küçüktü yani ve etsizdi vejiteryan. çok az turşu ve salata ile
bunların hepsi 1500 küsür kalori ediyo benim günlük almam gereken kalori 1600-1650. sadece akşam
süt içerim bugün giremiycem kızlar çok yogunum yarına yetiştirmem gerek dosyalar yıgılı ve
sınav parça mı teslim edicem bi dünya işim var spor yapabilir miyim bilmiyorum çünkü arkadaşımı
acile kaldırmışlar hemde manisadaki teyzem hastalanmış ananemde fenaymış zaten felçliydi(gurbet çok zor( )
geçmiş olsun canımmmkızlar bugün 2 kere kahvaltı etmek zorunda kaldım 7 buçukta müslimi yedim sonra
3 minnak kurabiye
1 dilim kek
1 kupa çay
bunların hepsi 1500 küsür kalori ediyo benim günlük almam gereken kalori 1600-1650. Sadece akşam
Slm kızlarmidem çok pis bulanıyo,akşam yediklerimi de çıkardim off
kizlaar bisey daniscam, simdi dayimin ogluyla disari ciktik bugun cocuk samsundan geldi, besiktastan ortaköye yürüdük sonra "Mado`da yarim porsiyon (2 top) light dondurma yedim toplam 96 kaloriymis." saat 2 bucuk gibi yedim , sizce aksam yemegi yemeli miyim?
gecmis olsun canimüsüttün mü
Akşam yemeğim: fırın poşetinde baharatlı yağsız tavuk,yanında Light yoğurt 1kase ve kola zero
Hiç bilmiyorum kisu bile içemiyorum
Akşam yemeğim: fırın poşetinde baharatlı yağsız tavuk,yanında Light yoğurt 1kase ve kola zero
Tabiki yemelisin o öğle yemeği yerine geçmiştir
tatlim hergün kola mi iciyorsun yoksa bana mi öyle geliyor? :/
canim Allah korusun zehirlenmis olmayasin? ne yedin ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?