Sabah kalktığında renkler coştuysa bütün kuşlar ağaçlara konmuşsa bütün evler çiçek dolduysa bahar gelmiş bak ikeaya:))))))
Çok güzel reklam ya içim kıpır kıpır oluyo:) bugün protein günümü hiç kaçamağım olmadı bide mutluyum:)Hayırdır? Coşmuş gördüm seni
Akşam yemeğinde balık yedim kızlar azcıcık da Zero içtim. Normalde kola vs. içmeyen bi insandım bu diyette serbest ya sanki tatlı ihtiyacımı karşılıyormuşçasına kandırıyor beni tadı. Ben bu diyeti zorlanmadan yapıyorum da bi şu yulaf kepeğine alışamadım kızlar yaa. Şu an yoğurtla yiyorum yeminle tadını almayım diye direk yutuyorum.
Erik süper bişey ya hem kilo yapmıyo hem tadına bayılıyorum hemde sindirimi çalıştırıyo ve tok tutuyo:)
Akşam yemeğinde balık yedim kızlar azcıcık da Zero içtim. Normalde kola vs. içmeyen bi insandım bu diyette serbest ya sanki tatlı ihtiyacımı karşılıyormuşçasına kandırıyor beni tadı. Ben bu diyeti zorlanmadan yapıyorum da bi şu yulaf kepeğine alışamadım kızlar yaa. Şu an yoğurtla yiyorum yeminle tadını almayım diye direk yutuyorum.
günaydın arkadaşlarımm
kahvaltımı yaptımm oğlumun bahar bayramı var bugün izinliyimm
geçen cuma 64.8
pazartesi 64.2
bugün 63.7
geçen cumadan bu cumaya 1100 grcıkkkkkk
verilen kiloyu geçen cumadan bu cumaya mı hesaplayım yoksa pazartesiden-cumaya mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?