11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Sabah kalktığında renkler coştuysa bütün kuşlar ağaçlara konmuşsa bütün evler çiçek dolduysa bahar gelmiş bak ikeaya:))))))

Akşam yemeğinde balık yedim kızlar azcıcık da Zero içtim. Normalde kola vs. içmeyen bi insandım bu diyette serbest ya sanki tatlı ihtiyacımı karşılıyormuşçasına kandırıyor beni tadı. Ben bu diyeti zorlanmadan yapıyorum da bi şu yulaf kepeğine alışamadım kızlar yaa. Şu an yoğurtla yiyorum yeminle tadını almayım diye direk yutuyorum.

Hayırdır? Coşmuş gördüm seni
Çok güzel reklam ya içim kıpır kıpır oluyo:) bugün protein günümü hiç kaçamağım olmadı bide mutluyum:)

Aynı şey bende de var biliomusun kola tatlı ihtiyacını karşılıyor bana en azından öle oluyo:) ee1calori hemde daha ne istifim hemde seviom:)

vuhuu bizim buz dolabinda yulaf ezmesi, yulaf kepegi ve yulaf unu dolu ve hepsi benim bebeklerim ya cok seviyorum ben tatlarini mutlaka her ögünümde bir seye ekliyorum

sabah kahvaltim : 1 adet sogan, 1 biber , 1 yumurta ve 1 tatli kasigi biber salcasiyla hazirladigim yagsiz menemen, 1 adet salatalik ve 1 dilim peynir :)

kilo bildirimim:
gecen cuma:69.9
pazartesi:69.2
bugun:68.3 1 haftalik fark:-1.6
pazartesiden beri: -0.9 kacamaklar kilo verdiriyor galiba bana

günaydın arkadaşlarımm

kahvaltımı yaptımm oğlumun bahar bayramı var bugün izinliyimm

geçen cuma 64.8
pazartesi 64.2
bugün 63.7

geçen cumadan bu cumaya 1100 grcıkkkkkk

Günaydıınnn ...

geçen cuma 74,5
p.tesi 74,9
bugün 74,4
bir haftada 100 gr :) p.tesinden itibaren 500 gr allahım sana geliyorum

kızlar bugün çok yoğunum... istatistik rakamlarım var hazırlanması gereken , derslerim var çalışılması gereken...

sabah kahvaltı yapamadım, baş parmağım kadar ekmek yedim okadarcık .. şimdi limonlu rezene çayı içiyorum

Verilen kiloyu geçen cumadan bu cumaya mı hesaplayım yoksa pazartesiden-cumaya mı?

Kızlar geldim geldim hemen yazayım kilomu 67.2 geçen haftayla aynı sanırım

Sabah kahvaltım:yulaf kepeğinden krep, haşlanmış yumurta,1tane Light üçgen peynir,2dilim yağsız hindi salam,1tatlı kaşığı salça ve şekersiz Yeşilçay
Şimdi de normal çay içiyorum şekersiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…