11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

CANLARIM nasılsınız...

öğlen yemeğimide yedim
bir kepçe mercimek çorbası
bir tane dolma biber
bir dilim ekmek
125 ml yoğurt
salata

yerken az gibi geldi gözüme ama yazınca baya çıktı bee

CANLARIM nasılsınız...

öğlen yemeğimide yedim
bir kepçe mercimek çorbası
bir tane dolma biber
bir dilim ekmek
125 ml yoğurt
salata

yerken az gibi geldi gözüme ama yazınca baya çıktı bee
Koç ben de hünkar beğendi yedim takma Yanına da yoğurt yedim.

bnde kilo vermk istiyorum doğum yapalı 6 ay oldu 78 le doğum yaptım şuan 66 kiloyum veremiyorum yaa ekmk yemiorum zaten bir iki lokma sadecee (

kizlaar ben geldiim :) aksam yemegim simdiden hazir ama ben tabi 5 bucuk gibi yiycem. aksam yemeginde:azicik yagda kizarmis yesil biber var (biber kavurmasi diyebilir miyiz ki?,cünkü haslanmis gibi oluyor) yaninda yogurt, hain ablam ya hayir insan neden biber kizartir ki ben bunu yemem de diyemedim. napsam yemesem mi?

Son düzenleme:
bosu bosuna sinirlenmisim ablama, hayatimda yedigim en hafif yemekti o ya kimse inanmaz onun yagli olduguna ki gercekten de haslanmis gibi pismis, doydum cok sükürr. 1 kase yedim (her zamanki kasem)

afiyet olsun canim, ilk kez mantarli hindi duydumm tavukdaki gibi lezzetli oluyor mi?

Yok tatlım ya almıştım hindi bi keresinde, buzluğa atmıştım, dukan da hindi serbest de değişiklik olsun diye aldım bikere yaptım o gün de midem kötüydü midemi bulandırdı daha da, bugün yaptım mantarlı yapiim dedim fırın poşetinde ama yok yiyemedim 1 tabağı zorla yedim azıcık yiyebildim tadını beğenmiyorum ya farklı geliyo, ama çok sağlıklı ve kalorisi çok düşük diyorlar da yok anacım ben yiyemiyim tavuğun gözünü seveyim her gün yesem bıkmam

Son düzenleme:

ya benim diyetimde bana tavuk yasak da, hindi yemem gerekiyor ondan sordum

ya benim diyetimde bana tavuk yasak da, hindi yemem gerekiyor ondan sordum

Ya ben bi keresinde göğsünü yemiştim bi kere o benim daha hoşuma gitti tavuk etinin göğsü gibiydi tadı ama bu yediğim hindi butdandı bunun tadı tamamen faklı geldi yiyemedim işte tiksindim ama belki sen seversin bi dene tatlım

Son düzenleme:

gecen enistem pisirdi canim, but da gögüsde ama mantarli degildi tabi hosuma gitti ama bakalim :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…