Koç ben de hünkar beğendi yedim takmaCANLARIM nasılsınız...
öğlen yemeğimide yedim
bir kepçe mercimek çorbası
bir tane dolma biber
bir dilim ekmek
125 ml yoğurt
salata
yerken az gibi geldi gözüme ama yazınca baya çıktı bee
Koç ben de hünkar beğendi yedim takmaYanına da yoğurt yedim.
ooohhh maşallaahhhh :) ben bugün çok oyalanıyorm birsürü işim var açlık gelmio aklıma..
akşamda arkadaşım doğum yapmış onun yanına gidicez. evede geç giderim ne yiycim bilmem
Akşam yemeğim: 1tabak yağsız mantarlı hindi yemeği,1kase yoğurt,kola zero
afiyet olsun canim, ilk kez mantarli hindi duydummtavukdaki gibi lezzetli oluyor mi?
Yok tatlım ya almıştım hindi bi keresinde, buzluna atmıştım, dukan da hindi serbest de değişiklik olsun diye aldım bikere yaptım o gün de midem kötüydü midemi bulandırdı daha da, bugün yaptım mantarlı yapiim dedim fırın poşetinde ama yok yiyemedim 1 tabağı zorla yedim azıcık yiyebildim tadını beğenmiyorum ya farklı geliyo, ama çok sağlıklı ve kalorisi çok düşük diyorlar da yok anacım ben yiyemiyim tavuğun gözünü seveyim her gün yesem bıkmam
ya benim diyetimde bana tavuk yasak da, hindi yemem gerekiyor ondan sordum
Ya ben bindinin göğsünü yemiştim bi kere o benim daha hoşuma gitti tavuk etinin göğsü gibiydi tadı ama bu yediğim hindi butdandı bunun tadı tamamen faklı geldi yiyemedim işte tiksindimama belki sen seversin bi dene tatlım
gecen enistem pisirdi canim, but da gögüsde ama mantarli degildi tabi hosuma gitti ama bakalim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?