Afiyet olsun cnm ,bnde dukkana tekrar başlıycam inşallah kendimi kontrol edemiyorum resmen içimde bi canavar var
En son annem tavuk yapmışti onu yedimbnm de ilk aklıma o geldi,yedikten yarım saat sonra midem bulanmaya başladı,tavuğu bildiğin kabul etmedi mide
En son annem tavuk yapmışti onu yedimbnm de ilk aklıma o geldi,yedikten yarım saat sonra midem bulanmaya başladı,tavuğu bildiğin kabul etmedi mide
Aynen hergün içiyorum daha doğrusu yemeğin yanında kola içmezsem ya ice tea yada şekersiz limonata içiyorum, dukan yapıyorum ya dukan amca yemekle beraber toklu verdiğini sölüyo o yüzden hemde çok severim:)
Ya ben inan dukanın çok faydasını görüyorum bazı şeyleri kendime yorumlasam da mesela sebze/ protein gününde erik de yiyorum yada çilek:) ama her gören diyo ki ne kadar incelmişssin ne kadar zayıfladın diyo protein diyetinin incelttiğini duymuştum ama bizzat yaşayınca daha da sıkı sarıldım
Kesinlikle haklıysın tatlım ama havalar ısınmaya başlayınca iyi gidiyo be:) bide hem tokluk verip hemde tatlı isteğimi de bastırınca vazgeçemiom ee bide dukan amca günde 1 bardak içebilirsiniz deyince oynaya oynaya içiorm:))canim cok zararli ama ya bence bu kadar icmemelisin
Bnde sabır yok,aslında atakta ne güzelde vermiştimistiyorum ki sabaha ıncecik olayım offf
canim ben günde 2 ögün besleniyorum ama :) ögle yemegim yok yani. o yüzden 15 tane erik, 100 gram da yogurt yedim en azindan gece acikmayayim diye :)
Oh afiyet olsun şekerim
Moony ben iki senedir o dedigin kola, fanta turevlerinden hic birini icmiyorum biliyor musun birakmadan once gunde 1litre filan kola iciyordum. Simdi icersem kirk yilin basi bir icetea seftali :) yalniz hakikaten o seyler selulit yapiyor birakinca ben de selulit kalmadi.
Hadi ya ama napayım bağımlılık yapıyo insan ihtiyaç hissediyo:) tek kötü alışkanlığım kola:) ne içkim var ne kumarım:)))))))
Ayyyy bu Burcu Esmersoy ne zayif yaaaa cildircam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?