HaftAsonu sevdicegim donuyormus cok mutluyum. Artik gelince benim diyeti sabote eder durur
Günaydın fıstıklar bnde kahvaltı ediyorum peynirli yumurtalibiraz yorgunum ama bu hafta hiç fırsat bulup spor yapamadim,bnde yapayim bugün soyle 1 saat miss :)))
yap tabi pofumdiyet arkadasim da senle iden i buldum yorum attim profillerinize
slm kızlar ben geldim 1 haftalık aradan sonra.tabi bu bir haftada diyetin çok dışına çıktım yani yalan oldu diyet işi ama bundan sonra çok dikkat etmem gerek. hem 2 at sonra kuzenimin düğünü var hem de 2 hafta sonra nişanlım askerden dönecek ve beni kilolu olarak görmesini istemiyorum. en azından bir kaç kilo vermek istiyorum.
memlekette moralimi bozdular zaten. düşünün cenazeye gittim bana bir komsu o ortamda ne dese beğenirsiniz kilo mu aldın sen yok yok almışsın basenlendin dedi. yengem de top gibi olmuşsun dedi. çok moralimi bozdu çooooooooooooooooook.
kahvaltım biraz nesgafe içtim ve bir adet 80 gr ton balığı yedim
insanlarin agzi torba degil diye bosuna demiyorlar canim ya, ne kadar ayip yaptiklari. bana da hic unutmuyorum 15 yasindayim o zaman, ablamin nisaninda yengem milletin icindee aaa kilo almissin göbege bak hamile gibi dedi ya. ne kadar ayip ediyorlar sinir oluyorum daha cocugum ben o zaman ya yaptiklarina bak milletin
Ayni muhabbeti butun ergenligim boyunca dinledim ben canim. Zayifladim yine yaranamadim. Bu seferde cirkin oldun dediler.Bazi insanlarin icleri fesat dilleri de uzun maalesef sanirsinki bu elestirileri yapanlarin her biri birer victoria's secret mankeniinsanlarin agzi torba degil diye bosuna demiyorlar canim ya, ne kadar ayip yaptiklari. bana da hic unutmuyorum 15 yasindayim o zaman, ablamin nisaninda yengem milletin icindee aaa kilo almissin göbege bak hamile gibi dedi ya. ne kadar ayip ediyorlar sinir oluyorum daha cocugum ben o zaman ya yaptiklarina bak milletin
Bu arada gulum hosgeldin canim
slm kızlar ben geldim 1 haftalık aradan sonra.tabi bu bir haftada diyetin çok dışına çıktım yani yalan oldu diyet işi ama bundan sonra çok dikkat etmem gerek. hem 2 at sonra kuzenimin düğünü var hem de 2 hafta sonra nişanlım askerden dönecek ve beni kilolu olarak görmesini istemiyorum. en azından bir kaç kilo vermek istiyorum.
memlekette moralimi bozdular zaten. düşünün cenazeye gittim bana bir komsu o ortamda ne dese beğenirsiniz kilo mu aldın sen yok yok almışsın basenlendin dedi. yengem de top gibi olmuşsun dedi. çok moralimi bozdu çooooooooooooooooook.
kahvaltım biraz nesgafe içtim ve bir adet 80 gr ton balığı yedim
Kizlar biraz once sabah kahvaltisi niyetine sucuklu yumurta, zeytin, peynir, domates yedim. Ama biraz sonra AOC dondurmasi yiycem bu da kendime hediyem olsunsabah 5km yurudum bu arada
Hoş geldim cnm,bnce canını sıkma,bunları soyleyen insan konu mankeni miymiş bi sorsaydin,böyle insanlardan nefret ediyorum,sanane kardeşim yaa ıster basen yaparim ıster göbek hayır yani seni niye geriyo hayret birşey
Sen kendini bu tipler yüzünden uzup iyice yemeye verme sakın,bırakma kendini,en kısa zamanda toparlanirsin mrk etme,biz her zmn yanındayiz
sağol canım inşallah toparlarım yani toparlamam lazım.
glıfor dıye bi ilaç varrmış kızlar doktor yazıyormuş kullanan ya da duyan varmı. çok zayıflatıyormuş o ilaç
Ayyy sakın ne ilacı yaaaaa onca haber çıkıyor.allah korusun,ilaç milac hikaye herşey bedenini tanımakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?