11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Günaydın fıstıklar bnde kahvaltı ediyorum peynirli yumurtali biraz yorgunum ama bu hafta hiç fırsat bulup spor yapamadim,bnde yapayim bugün soyle 1 saat miss :)))

yap tabi pofum diyet arkadasim da senle iden i buldum yorum attim profillerinize

kiiiizllaaaaarrrr uyaniiiinnn günün en güzel saati geciyooorrr! bugun bi enerji var icimde benim yaa böyle kosasim var daglara ovalara

kizlar sabah kahvaltim ev yapimi müsli yine :) (süt, ceviz, badem , incir ve yarim elma, 1 kasik bal ve türk kahvesi, yulaf ezmesi)

Son düzenleme:
Ben geldimmmm kızlarrr :) sporumuda yaptım geldim :) sanırım bi kahveyi hakettim :)

slm kızlar ben geldim 1 haftalık aradan sonra.tabi bu bir haftada diyetin çok dışına çıktım yani yalan oldu diyet işi ama bundan sonra çok dikkat etmem gerek. hem 2 at sonra kuzenimin düğünü var hem de 2 hafta sonra nişanlım askerden dönecek ve beni kilolu olarak görmesini istemiyorum. en azından bir kaç kilo vermek istiyorum.

memlekette moralimi bozdular zaten. düşünün cenazeye gittim bana bir komsu o ortamda ne dese beğenirsiniz kilo mu aldın sen yok yok almışsın basenlendin dedi. yengem de top gibi olmuşsun dedi. çok moralimi bozdu çooooooooooooooooook.

kahvaltım biraz nesgafe içtim ve bir adet 80 gr ton balığı yedim

insanlarin agzi torba degil diye bosuna demiyorlar canim ya, ne kadar ayip yaptiklari. bana da hic unutmuyorum 15 yasindayim o zaman, ablamin nisaninda yengem milletin icindee aaa kilo almissin göbege bak hamile gibi dedi ya. ne kadar ayip ediyorlar sinir oluyorum daha cocugum ben o zaman ya yaptiklarina bak milletin

aynen öyle canım . hem de düşün cenaze evindeyiz kuran okunuyor onun dediğine bak. hele yengemin dediği daha beter yusyuvarlak olmuşsun dedi resmen ya. valla zayıflık çok önemli bir şey kızlar insanların bakış acısı saygısı da değişiyor. kişiliği kimliği özgüveni her şeyi değiştiriyor bu kilo. zayıflamam lazım bir an önce . pazartesi tartılacağım. inşallah kilo almamış olurum

Ayni muhabbeti butun ergenligim boyunca dinledim ben canim. Zayifladim yine yaranamadim. Bu seferde cirkin oldun dediler.Bazi insanlarin icleri fesat dilleri de uzun maalesef sanirsinki bu elestirileri yapanlarin her biri birer victoria's secret mankeni

Kizlar biraz once sabah kahvaltisi niyetine sucuklu yumurta, zeytin, peynir, domates yedim. Ama biraz sonra AOC dondurmasi yiycem bu da kendime hediyem olsun sabah 5km yurudum bu arada

Hoş geldim cnm,bnce canını sıkma,bunları soyleyen insan konu mankeni miymiş bi sorsaydin,böyle insanlardan nefret ediyorum,sanane kardeşim yaa ıster basen yaparim ıster göbek hayır yani seni niye geriyo hayret birşey
Sen kendini bu tipler yüzünden uzup iyice yemeye verme sakın,bırakma kendini,en kısa zamanda toparlanirsin mrk etme,biz her zmn yanındayiz

Kizlar biraz once sabah kahvaltisi niyetine sucuklu yumurta, zeytin, peynir, domates yedim. Ama biraz sonra AOC dondurmasi yiycem bu da kendime hediyem olsun sabah 5km yurudum bu arada

Hakediyosun tatlım,afiyet şeker olsun :) bnde markete gittim dondurmalar bana baktı bende onlara baktım

sağol canım inşallah toparlarım yani toparlamam lazım.

glıfor dıye bi ilaç varrmış kızlar doktor yazıyormuş kullanan ya da duyan varmı. çok zayıflatıyormuş o ilaç

sağol canım inşallah toparlarım yani toparlamam lazım.

glıfor dıye bi ilaç varrmış kızlar doktor yazıyormuş kullanan ya da duyan varmı. çok zayıflatıyormuş o ilaç

Ayyy sakın ne ilacı yaaaaa onca haber çıkıyor.allah korusun,ilaç milac hikaye herşey bedenini tanımakta

Ayyy sakın ne ilacı yaaaaa onca haber çıkıyor.allah korusun,ilaç milac hikaye herşey bedenini tanımakta

öyle internet ilacı falan değil. kilo veremeyenler ve insülin değerine bağlı olarak veriliyor. reçetesiz alınsa alırdım valla ama doktor veriyormuş. krom hapı almayı düşünüyorum aslında tatlı çekmesin canım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…