11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Olsun cnm sen yinede öyle şeylerden uzak dur,herşey beyninin hissettikleri ile alakalı

kizlaaar ben geldim saat 4 gibi sevdicegimin israri sonucu yarim kutu cola zero ictim (hic sevmem o yüzden bitiremedim). aksam yemegimi de simdi yedim, 1 kase ev yapimi tarhana corbasi :)

hee bugun bide deli gibi yürüdük ya büyük camlicaya ciktik yürüyerek, sonra otobüs duragina kadar yine yürüdük dönüste otobusten indik avm ye yürüdük bugun rahat bi 7 km yürümüsüzdür cogu da yokustu ya

çocuk şimdi senle geçirdiği saatleri düşünüyordur.. bir bilse ki senin yürüdüğün km nin faydasını düşündüğünü

çocuk şimdi senle geçirdiği saatleri düşünüyordur.. bir bilse ki senin yürüdüğün km nin faydasını düşündüğünü

cok yoruldu zaten ya senin yüzünden rahat 2 kilo verdim diyo odundur o düsünmez öyle benle gecirdigi saatleri

Son düzenleme:
1. bayanbaloncuk kullanıcısından alıntı
zaten diyet yaparak kilo verirsin ama geri alirsin :) bunu hayat tarzi haline getrince hem kkilo verirsin hem geri almazsin canim :)[/Q
yuruyusle desteklemek istiyorum ama bebekten dolayi olmuyor bakacak kimse yok varda yok daha dogrusu

bayanbaloncuk kullanıcısından alıntı Mesajı Göster

Ah ah onuda denedim ama durmuyo zilli kizim

hee canim o alosuum adli üyenin yazdigi yorum :) o alinti yaparken yanlis yapmis alintiyi benim degil yani onun kizi var :)

Selam millet. Bugün her yaptığımı yazsam başınız döner. Zira benim döndü. Daha yeni geldim eve. Sabah işe 1 saat geç kaldım inanamazsınız işe gitmem gereken saatte uyandım ve kahvaltı edemedim. Ofise varınca açtım baktım dolabı Allah'tan geçen meyveli yoğurt alıp atmışım dolaba. Bu Aktivyalardan yedim 1 tane. Bitki çayı ıvır zıvır geçiştirdim. Öğlen yemeğe gittik ızgara tavuk ve salatalık turşusu yedim ve Zero içtim 33'lük. Şimdi de yulaf kepekli yoğurdumu yiyorum. Eve dönerken 30 dk'dan fazla yürüdüm, 3 tane üst geçide tırmandım indim. Öldüm bittim mahvoldum yok böyle bir şey. Bu arada Mecidiyeköy'den Avcılar'a gittim ve Avcılar'dan Üsküdar'a döndüm. Şehirler arası yol gitsem daha iidi inanın

kiiiiz bende üsküdarda yasiyorum bugun ben o dedigin üste gecitlerden 4 er kere gectim ya

Ayyy nefret ediyorum Altunizade'de inmekten. Çok fazla metrobüs kullanmıyorum ama Avcılar'dan dönerken mecbur kaldım, gelemezdim başka türlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…