öyle internet ilacı falan değil. kilo veremeyenler ve insülin değerine bağlı olarak veriliyor. reçetesiz alınsa alırdım valla ama doktor veriyormuş. krom hapı almayı düşünüyorum aslında tatlı çekmesin canım diye
hee bugun bide deli gibi yürüdük yabüyük camlicaya ciktik yürüyerek, sonra otobüs duragina kadar yine yürüdük dönüste otobusten indik avm ye yürüdük bugun rahat bi 7 km yürümüsüzdür cogu da yokustu ya
çocuk şimdi senle geçirdiği saatleri düşünüyordur.. bir bilse ki senin yürüdüğün km nin faydasını düşündüğünü
cok yoruldu zaten yasenin yüzünden rahat 2 kilo verdim diyo odundur o düsünmez öyle benle gecirdigi saatleri
baloncuk sen evli misin
yok kiiz nerden ciktidaha okuyorum ben
diğer topikte kızının olduğunu söylemişsin
1. bayanbaloncuk kullanıcısından alıntı
zaten diyet yaparak kilo verirsin ama geri alirsin :) bunu hayat tarzi haline getrince hem kkilo verirsin hem geri almazsin canim :)[/Q
yuruyusle desteklemek istiyorum ama bebekten dolayi olmuyor bakacak kimse yok varda yok daha dogrusu
bayanbaloncuk kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Ah ah onuda denedim ama durmuyo zilli kizim
heecanim o alosuum adli üyenin yazdigi yorum :) o alinti yaparken yanlis yapmis alintiyi benim degil yani onun kizi var :)
hımm bende diyom 19 yaşında kız hem de bebeğimi var diye şok oldum.gerçi çok genç anne olan da var da niye şok olduysam
Selam millet. Bugün her yaptığımı yazsam başınız döner. Zira benim döndü. Daha yeni geldim eve. Sabah işe 1 saat geç kaldım inanamazsınız işe gitmem gereken saatte uyandım ve kahvaltı edemedim. Ofise varınca açtım baktım dolabı Allah'tan geçen meyveli yoğurt alıp atmışım dolaba. Bu Aktivyalardan yedim 1 tane. Bitki çayı ıvır zıvır geçiştirdim. Öğlen yemeğe gittik ızgara tavuk ve salatalık turşusu yedim ve Zero içtim 33'lük. Şimdi de yulaf kepekli yoğurdumu yiyorum. Eve dönerken 30 dk'dan fazla yürüdüm, 3 tane üst geçide tırmandım indim. Öldüm bittim mahvoldum yok böyle bir şey. Bu arada Mecidiyeköy'den Avcılar'a gittim ve Avcılar'dan Üsküdar'a döndüm. Şehirler arası yol gitsem daha iidi inanın
kızlar facelerinizi verin de görek birbirimizi
ben özelden attim sana faceimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?