11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

günaydin kizlaar :) sabah kahvaltim: menemen(1 cay kasigi yag, 1 yumurta, 1 tatli kasigi b.salcasi, 1 biber, 1 soganla hazirladim diyet oluyor ) yaninda 1 dilim peynir ve yarim salatalik, ve 1 bardak sekersiz cay.

çok acıkıyorum bu 2 gündür ya doymuyor midem sanki.ve sabah çok kötü mide bulantım vardı hala da biraz var ve çok karnım ağrıyor. sabah zorla 2 tane haşlanmış yumurta yedim açlıktan bayılacaktım ama midem bulandığı için zorla yedim.az önce de öğle yemeği yedim. yarım kase şehriye çorbası ve bir büyük dilim ekmek(3 dilime bedeldi)ama ne yapayım çok lezzetliydi yumuşacıktı. ama ben hala açım ya niye böyle oldu

yok kapak fotosu değil fotoğraflarına girdiğimde bi tane gözüküyor. ayakta bi yolun kenarında ya da kaldırımın arkanda ağaçlar vardı sanırsam

hee :) beyaz tisörtlü olani diyorsun sanirim, orda 69 kiloyum gecen sene de kilo verdim de ben okul acilinca geri aldim malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…