11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

inanamadım bende yaa sen hiç diyet yapma bence zaten incesin. şu işe bak ya on cm daha uzun olamadık

üstüm genis abla benim ondan ya yoksa benim alt 38 oluyor suan ama üst 40 42 falan o yüzden iri görünüyorum bide bacaklarim kalin basen falan yok bende bi de ben kendi gözüme o kadar ince gelmiyorum ya :) resimde daha ince cikmisim bence

Son düzenleme:
Kızlar haftasonu koşturmaca içindeyim biyerlerdeyim hep, ama yediklerime dikkat ediyorum hepinizi öptüm kızlar yarın katılırım rahat rahat

aksam yemegim saat 17:30 da yedim , 1 kase etli bamya yemegi,üstüne yarim corba kasigi yulaf ezmesi koydum :)

kızlar tatlı isteğim geldiğinde ne yiyeceğimi buldum.

bebelac bebek mevye püresi.kimi 60 kalori kimi 70 kimi 80.ve karbonditrat değerleri de az. 12-15 vs.

Kizlar sabah iki yumurta ve peynir, oglen bir durum, 1 kase cacik, salata ve azcikta patates kizartmasi, 1 kasikta irmik helvasi ile 4 top mado dondurmasi yedim bugunluk itiraflarim bu kadar:/ aksam yemek yemek yok böö

kızlar tatlı isteğim geldiğinde ne yiyeceğimi buldum.

bebelac bebek mevye püresi.kimi 60 kalori kimi 70 kimi 80.ve karbonditrat değerleri de az. 12-15 vs.

Gulum maydonoz sapi da cok guzel istah kesiyor aklinda bulunsun

Son düzenleme:
Gulum maydonoz sapi da cok guzel istah kesiyor aklinda bulunsun

maydanozu çok severim de titizim biraz. temizlemeye kalkınca onu çok zamanımı alıyor uğraşmak istemiyorum. ben 2 gündür böyleyim nedendir bilmem.
açlık otu çayı içtimmi tuvalete gidiyorum bir şey kalmıyor içimde belki ondan acıkıyorum hemen

markete gittim az önce gofret almamak için zor tuttum kendimi.bi de canım saray helvası çekti ki anlatamam

benim 500-600 arasi degisiyor abla sen?

bilmiyorum et diyeti yapıyordum ondan kalori hesaplamıyordum ama bugün itibari ile bıraktım. yumurta domates salatalık biber yoğurt çorba ve kepek ekmeği ile beslenmeye karar verdim.inşallah azimli olabilirim ama çok acıkıyorum.bugün 750 kalori aldım.1000 den yukarı çıkmamaya çalışacağım inşallah

neden aclik hissediyosun ki ya anlamadim ben :/ hani yeni de baslamadin diyete istedikten sonra herseyi yaparsin sen :)

günaydınnlarr

cuma 63,7

pazrtesi 63,3

aradaki fark -400 gr

düm 62,8 gördümm allahım nasıl sevindim bilemezsiniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…