11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

düzeltiyorum mesajımı

pazartesi kilom 67.500
bugün cuma: 66.500

canım tam anlamadım ama bu dediğin iyi bir şey mi yani devam mı edeyim domates salatalık yemeye

Glisemik indeks düşük ise İYİ (domates:30, salatalık:15)
Glisemik indeks yüksek ise KÖTÜ (örnekatates püresi:80 , karpuz :75)

Yüksek olanların posası az ve insülini hızlı yükseltiyor. Birden yükselen insülin ani düşer. Posaları az olduğu için de sindirim sisteminde daha az sürede sindiriliyor(yani daha erken acıkıyoruz).

Düşük olanlar: İnsülini kademeli şekilde yavaş yavaş yükseltiyor. Posası çok o yüzden de sindirim sisteminde daha yavaş sindiriliyor. (daha geç acıkıyoruz)

Glisemik indeksi maksimum 60 olarak belirleyip yemene dikkat edersen kilo vermek kaçınılmaz gibi bir şey

her sabah müsli mi yiyorsun bana mi öyle geliyorrrr

canım aynen öyle ben her sabah ya müsli yada kahvaltılık sütle karıştırılan mısır gevreklerinden yerim bu benim vazgeçilmezim bi pazar günü normal kahvaltı yaparım diğer günler yiyemem ya öğleye kadar aç gezerim yada böyle müslimi yerim onu yemeden kendime gelemem

Pofu ve gülüm kaldı. Dilviin bildirim yapacak mı?

canım ben yarışmaya biraz ara vericem yarışma olmayınca daha iyi veriyorum kiloları

Canım bunu neden yarışma olarak görüyorsun ki ben şahsen birbirimize olan sorumluluğumuz olarak görüyorum. Hep beraber bir yola çıktık yediğimize dikkat edip kilo vereceğiz dedik bu yüzden de birbirimize karşı sorumluyuz bence. Yarışma diye kendi kendini bunaltmışsın sen bence

kızçelerim... öğlen yemeğimi yazcam çokmu olmuş bi diyin hele...

bir kepçe domates çorba
bir kepçe etli orman kebabı
suyuna banmak için arkadaşımın bir dilim kepek ekmeğinin ucundan bir lokma aldım
iki yemek kaşığı pilavbir bardak ayran
azcık salata
bir çaybardağıda kola içtim merete dayanamadım

durun durun demeyin... ben yazınca anladım çok olmuş zaten midem şişti

bu merve nerde yaa... Sahibinin olmadığı bigünlükte cirit atıyoruz :d

burdayım burdayım kızlar kafam bu hafta çok karışık bir soru dönüp duruyor kafamda ne işe konsantre olabiliyorum ne hayatta biraz farklıyım bu aralar bilemiyorummm:44::44: Sizide ihmal ediyorum farkındayımm vede tabiyki diyeti

kuzum hayırdır.. söyle derdini yardımcı oluruz belkim. atma içinee....

kuzum hayırdır.. Söyle derdini yardımcı oluruz belkim. Atma içinee....

canım bu hafta başından beri içimde aklımda kapanma isteği var ama hiç başka bişey düşünemez oldum ama kafamdada tam olarak oturtmaya çalışıyorum her konuda tamam demem lazım ama sanırım olumlu yolda ilerliyor bu düşünce,iş yerinde belki biraz sıkıntı yaşayabilirim personel müdürlüğünle görüştüm böyle bir düşüncem var diye yasak değil ama sadece çalışanlar tarafından yadırganırsın dedi bununla sanırım başaçıkabilirim . Kızlar bu yüzdem kafam biraz dağınık hafta sonu toparlamaya çalışıcam

kuzum hayırdır.. Söyle derdini yardımcı oluruz belkim. Atma içinee....

canım bu hafta başından beri içimde aklımda kapanma isteği var ama hiç başka bişey düşünemez oldum ama kafamdada tam olarak oturtmaya çalışıyorum her konuda tamam demem lazım ama sanırım olumlu yolda ilerliyor bu düşünce,iş yerinde belki biraz sıkıntı yaşayabilirim personel müdürlüğünle görüştüm böyle bir düşüncem var diye yasak değil ama sadece çalışanlar tarafından yadırganırsın dedi bununla sanırım başaçıkabilirim . Kızlar bu yüzdem kafam biraz dağınık hafta sonu toparlamaya çalışıcam.

ARANIZDA KAPALI OLAN VARMI

sağol canım şimdi anladım

anlat bize bi yol yöntem gösterebiliriz

canım ben kapalı değilim... kapanabilirdim belki ama bunu yapıcaksan bütün gerekleriyle yapman gerektiğine inanıyorum.. bunu yapmak içinde yeterince bilgim yok ve becerebilceğimide sanmıyorum o yüzden cesaret edemezdim.. eğerki sen bu işi yapabilirim diyosan neden olmasın hatta çok güzel olur.. bunu içtenlikle söylüyorum . . oysa benim mezhebimdeki insanların farklı düşündüğünü sanarlar :44:

yani kapancaksanda kafası kapalı ama kısacık daracık tişörtler giyen daracık kot pantolon giyen full makyaj yapanlardan olma lütfen çok sinirime dokunuyolar...

yok canım benimde ensinir olduğum tiptir başı hariç heryeri açık olanlar onlar yüzünden başörtünün adı çıkıyor,kapalılar nerden giyiniyor nerde ne var hiç bilmiyorum yarın full gezicem ayrıca internet sitelerindende bakıyorum ama kapalı kıyafetler açıklardan daha pahalıymış onu anladım:44::44::44::44:

canim ben kapali degilim ama annem ablalarim hep kapali, he sevgilimin ailesi de öyle tabi. yani bende kapanmayi düsünüyorum Allah nasip ederse

canim ben kapali degilim ama annem ablalarim hep kapali, he sevgilimin ailesi de öyle tabi. Yani bende kapanmayi düsünüyorum allah nasip ederse

ben kızlığımdada 3 senelik evliliğimdede açıklıkla ilgili herşeyi yaptım minimide giydim bikinimide kapanırsam içimde ukte olarak kalıcak bişey yokk diye düşünüyorum.ve sanırım ramazan 1,günü gibi kapanmayı düşünüyorum ayrıca ramazanın 1,günü görümcem oğluna sünnet yapıcak herkez beni kınada açık düğündede kapalı görücek

ben de kapalı değilim canım.bu düşünceye iten seni neden ne. yani nerden geldi aklına eşin mı iştedi ya da eşin ne diyor bu duruma.

canım bundan emin olman gerekli. yani seni kınada açık düğünde kapalı görmeleri sana bi yarar sağlamayacak.ve gerçekten kapanmayı istesen yani bundan emin olsan bi tarih koyarak kapanmazdın diye düşünüyorum

hayirli olsun canim ya :) ben bikini de giymedim simdiye dek mini de :) yani icimdede degil aslinda onlar. ama insallaah bende kapinicam bu yazdan sonra düsünüyorum bende ama bakalim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…