geçen hafta 67.500
bu hafta 66.500
kızlar bu hafta çok dikkat ettim ve sadece 1 kg verdim aslında pazartesiden bu yana dikkat ettim o da su mu yağ mı belli değil.demek ki yağsız yemenin zayıflattığı pek söylenemez önemli olan karbonhidrat yememek. ama ben karbonhıdrat yedim.domates salatalıktan hem de çok bol yedim ve kepek ekmeği
canım tam anlamadım ama bu dediğin iyi bir şey miyani devam mı edeyim domates salatalık yemeye
her sabah müsli mi yiyorsun bana mi öyle geliyorrrr
Pofu ve gülüm kaldı. Dilviin bildirim yapacak mı?
canım aynen öyle ben her sabah ya müsli yada kahvaltılık sütle karıştırılan mısır gevreklerinden yerim bu benim vazgeçilmezim bi pazar günü normal kahvaltı yaparım diğer günler yiyemem ya öğleye kadar aç gezerim yada böyle müslimi yerim onu yemeden kendime gelemem
canım ben yarışmaya biraz ara vericem yarışma olmayınca daha iyi veriyorum kiloları
bu merve nerde yaa... Sahibinin olmadığı bigünlükte cirit atıyoruz :d
burdayım burdayım kızlar kafam bu hafta çok karışık bir soru dönüp duruyor kafamda ne işe konsantre olabiliyorum ne hayatta biraz farklıyım bu aralar bilemiyorummm:44::44: Sizide ihmal ediyorum farkındayımm vede tabiyki diyeti
kuzum hayırdır.. Söyle derdini yardımcı oluruz belkim. Atma içinee....
kuzum hayırdır.. Söyle derdini yardımcı oluruz belkim. Atma içinee....
sağol canım şimdi anladımGlisemik indeks düşük ise İYİ (domates:30, salatalık:15)
Glisemik indeks yüksek ise KÖTÜ (örnekatates püresi:80 , karpuz :75)
Yüksek olanların posası az ve insülini hızlı yükseltiyor. Birden yükselen insülin ani düşer. Posaları az olduğu için de sindirim sisteminde daha az sürede sindiriliyor(yani daha erken acıkıyoruz).
Düşük olanlar: İnsülini kademeli şekilde yavaş yavaş yükseltiyor. Posası çok o yüzden de sindirim sisteminde daha yavaş sindiriliyor. (daha geç acıkıyoruz)
Glisemik indeksi maksimum 60 olarak belirleyip yemene dikkat edersen kilo vermek kaçınılmaz gibi bir şey
burdayım burdayım kızlar kafam bu hafta çok karışık bir soru dönüp duruyor kafamda ne işe konsantre olabiliyorum ne hayatta biraz farklıyım bu aralar bilemiyorummm:44::44: Sizide ihmal ediyorum farkındayımm vede tabiyki diyeti
canım bu hafta başından beri içimde aklımda kapanma isteği var ama hiç başka bişey düşünemez oldum ama kafamdada tam olarak oturtmaya çalışıyorum her konuda tamam demem lazım ama sanırım olumlu yolda ilerliyor bu düşünce,iş yerinde belki biraz sıkıntı yaşayabilirim personel müdürlüğünle görüştüm böyle bir düşüncem var diye yasak değil ama sadece çalışanlar tarafından yadırganırsın dedi bununla sanırım başaçıkabilirim . Kızlar bu yüzdem kafam biraz dağınık hafta sonu toparlamaya çalışıcam
canım ben kapalı değilim... Kapanabilirdim belki ama bunu yapıcaksan bütün gerekleriyle yapman gerektiğine inanıyorum.. Bunu yapmak içinde yeterince bilgim yok ve becerebilceğimide sanmıyorum o yüzden cesaret edemezdim.. Eğerki sen bu işi yapabilirim diyosan neden olmasın hatta çok güzel olur.. Bunu içtenlikle söylüyorum . . Oysa benim mezhebimdeki insanların farklı düşündüğünü sanarlar :44:
Yani kapancaksanda kafası kapalı ama kısacık daracık tişörtler giyen daracık kot pantolon giyen full makyaj yapanlardan olma lütfen çok sinirime dokunuyolar...
canım bu hafta başından beri içimde aklımda kapanma isteği var ama hiç başka bişey düşünemez oldum ama kafamdada tam olarak oturtmaya çalışıyorum her konuda tamam demem lazım ama sanırım olumlu yolda ilerliyor bu düşünce,iş yerinde belki biraz sıkıntı yaşayabilirim personel müdürlüğünle görüştüm böyle bir düşüncem var diye yasak değil ama sadece çalışanlar tarafından yadırganırsın dedi bununla sanırım başaçıkabilirim . Kızlar bu yüzdem kafam biraz dağınık hafta sonu toparlamaya çalışıcam.
ARANIZDA KAPALI OLAN VARMI
canim ben kapali degilim ama annem ablalarim hep kapali, he sevgilimin ailesi de öyle tabi. Yani bende kapanmayi düsünüyorum allah nasip ederse
canım bu hafta başından beri içimde aklımda kapanma isteği var ama hiç başka bişey düşünemez oldum ama kafamdada tam olarak oturtmaya çalışıyorum her konuda tamam demem lazım ama sanırım olumlu yolda ilerliyor bu düşünce,iş yerinde belki biraz sıkıntı yaşayabilirim personel müdürlüğünle görüştüm böyle bir düşüncem var diye yasak değil ama sadece çalışanlar tarafından yadırganırsın dedi bununla sanırım başaçıkabilirim . Kızlar bu yüzdem kafam biraz dağınık hafta sonu toparlamaya çalışıcam
ben kızlığımdada 3 senelik evliliğimdede açıklıkla ilgili herşeyi yaptım minimide giydim bikinimide kapanırsam içimde ukte olarak kalıcak bişey yokk diye düşünüyorum.ve sanırım ramazan 1,günü gibi kapanmayı düşünüyorum ayrıca ramazanın 1,günü görümcem oğluna sünnet yapıcak herkez beni kınada açık düğündede kapalı görücek
ben kızlığımdada 3 senelik evliliğimdede açıklıkla ilgili herşeyi yaptım minimide giydim bikinimide kapanırsam içimde ukte olarak kalıcak bişey yokk diye düşünüyorum.ve sanırım ramazan 1,günü gibi kapanmayı düşünüyorum ayrıca ramazanın 1,günü görümcem oğluna sünnet yapıcak herkez beni kınada açık düğündede kapalı görücek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?