11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

kizlaar sabah kahvaltim en degisik kahvaltim bu oldu ya cok görünücek simdi yazinca
5 erik,4 cilek, 1 dilim b.peynir, 1 salatalik, yarim adet patlican ve 1 k.biber közlemesi, 100gr. yogurt (icinde 1 tatli kasigi yulaf kepegi var).,1 cay kasigi hardal masallah ne yemisim be serveeett

kilo bildirimim:
gecen cuma:68.3
pazartesi:67.9 fark: -400
bu cuma: 67 :) fark: -900
toplam: -1.300 regli olmak isime yaradi heralde

günaydınnn

bu hafta çok yoğundum arkadaşlarım yazamadım ama fırsat buldukça okudum sizleri

geçen hafta 63.7
bugün 63.3
fark -400 gr

her sabah müsli mi yiyorsun bana mi öyle geliyorrrr

maşallah idenim nasıl bir oynamışın sen

olmazsa seni her gece kınaya yollayalımm

maşallah idenim nasıl bir oynamışın sen

olmazsa seni her gece kınaya yollayalımm

Kuzummm ben eskiden buyüzden kolay kilo veriyodum heralde. evlendim herif düğünlere gitmez oldu ondan kilo almaya başladım

beni bi görsen düğün başlar 7 de ben halay başı saat 11 ben hala halay başı :) acayip severim oynamayı

Sabah kahvaltım: 1tane tuzlu tereyağlı küçük kurabi yedim( dün gece kayınvaldemdeydim kurabiyeler yapmış tabi ben gece olduğu için yemedim hakkımı sabah kullandım içimde kalmasın diye:)
1yulaf kepeğindenkrep, 1tane Light üçgen peynir, 1tane cerry domates,1-2dal semizotu,1haşlanmış yumurta,1tatlı kaşığı salça,2dilim salam ve yeşilçay

geçen hafta 67.500
bu hafta 66.500

kızlar bu hafta çok dikkat ettim ve sadece 1 kg verdim aslında pazartesiden bu yana dikkat ettim o da su mu yağ mı belli değil.demek ki yağsız yemenin zayıflattığı pek söylenemez önemli olan karbonhidrat yememek. ama ben karbonhıdrat yedim.domates salatalıktan hem de çok bol yedim ve kepek ekmeği

Birazdan platese gidicem ordunda ev gezmesine gidicem orda bişey yememeye çalışacağım o yüzden şimdi çıkmadan bi kase nesfit yağsız sütle ve platesten çıkınca da 2 kutu(200gr) meyveli yoğurt yerim, artık akşama nasip ne yerim:)

Canım önemli olan karbonhidratları birbirinden ayırt edebilmek. Pizzada da karbonhidrat var domateste de. Ama ikisinin etkisi aynı değil. Nedeni de glisemik indeksleri .Özellikle senin gibi şekere aşerenler için glisemik indeks çok önemli. Glisemik indeksi düşük gıdalar tükettiğinde vücut sindirim için daha çok zaman harcıyor, kan şekeri hızla değil kademe kademe yükseliyor o yüzden de ani açlık duygusu yaşamıyorsun.

canım tam anlamadım ama bu dediğin iyi bir şey mi yani devam mı edeyim domates salatalık yemeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…