- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
kızlar dün o kadar şey yememe rağmen maşallah 600 gram vermişimher zaman kii gibi müslimi yedim ve hazırlanıp çıkıcam yarışa katılmıycam kızlar geriyo beni biliyosunuz 50 kilo olunca katılıcam öptüm hepinizi
günaydııınn.. bende sabah sbaah inanamadım koştum geldim
73,4 çıktım geçen hafta 74,4 tüm galibaama güvenmiyorum bu rakama çünkü dün akşam kınaya gittim ve yemek yemedim.. şimdi yiyince hoopp geri gelir o kilo
maşallah idenim nasıl bir oynamışın sen
olmazsa seni her gece kınaya yollayalımm
Kilo verme hızım 0,2kg/hafta bu hızla 10 haftaya istediğim kiloya ulaşıyorum
geçen hafta 67.500
bu hafta 66.500
kızlar bu hafta çok dikkat ettim ve sadece 1 kg verdim aslında pazartesiden bu yana dikkat ettim o da su mu yağ mı belli değil.demek ki yağsız yemenin zayıflattığı pek söylenemez önemli olan karbonhidrat yememek. ama ben karbonhıdrat yedim.domates salatalıktan hem de çok bol yedim ve kepek ekmeği
Canım önemli olan karbonhidratları birbirinden ayırt edebilmek. Pizzada da karbonhidrat var domateste de. Ama ikisinin etkisi aynı değil. Nedeni de glisemik indeksleri .Özellikle senin gibi şekere aşerenler için glisemik indeks çok önemli. Glisemik indeksi düşük gıdalar tükettiğinde vücut sindirim için daha çok zaman harcıyor, kan şekeri hızla değil kademe kademe yükseliyor o yüzden de ani açlık duygusu yaşamıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?