11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

canlar ben geldim tam 4 saattir dışardayım faturalar falan yatırdım kaynanama hediye aldım.4 saattir ayaktayım ama yine de 2 saat yürüyüş olarak sayayım ben bunu

canlar ben geldim tam 4 saattir dışardayım faturalar falan yatırdım kaynanama hediye aldım.4 saattir ayaktayım ama yine de 2 saat yürüyüş olarak sayayım ben bunu

Oooooo tatlım ne aldın kaynanaya B'nde almıştım geçen hafta çanta aldım:) tabiki yürüyüş yerine geçer kaç saat ayaktaymışsın

kızlar 3 buçuk saat dışarda oynadıktan sonra geldim yani aslında şöyle oldu
top almaya gittim biraz oynadık anneme siteden yer vermişlerdi baya büyük burayı annem ekti soğan yeşillik fasulye falan fistan. temizlenmesi lazımmış bende geleyim seninle temizleyeyim dedi bende annemi tek bırakmamak için kızlarla (benle beraber 3 kız annemle toplam 4 kişiydik) bahçeyi temizledik bahçe işi yaptım yani bi 3 saat yarım saatte sek sek oynadım
bahçede yediklerim
yarım avuç toprak
2 tane çiğ daha ermemiş vişne
2 tane çiğ dut yada böğürtlendi bilemiyorum yedim
2 tane gül yapragı yedim
şimdi soda içiyorum

Oooooo tatlım ne aldın kaynanaya B'nde almıştım geçen hafta çanta aldım:) tabiki yürüyüş yerine geçer kaç saat ayaktaymışsın

benim kaynana biraz yaşlı öyle her şey alamıyorum ona. eteklik bez aldım ve ona uygun eşarp.

hadi bakalım yarına kaç kg çıkacağım valla verememiş gözükürsem çok kötü olacak

asil senin menü bi harika görünüyor cheespufla sana yemege gelicem ben
Buyur gel tatlım ya:)
benim kaynana biraz yaşlı öyle her şey alamıyorum ona. eteklik bez aldım ve ona uygun eşarp.

hadi bakalım yarına kaç kg çıkacağım valla verememiş gözükürsem çok kötü olacak

Aynen ya yarını sabırsızlıkla bekliom

ben seni bekar biliyordum sanki:)

Yok kız ben yeni evliyim gerçi 10 ay oldu eskidim artık da evlenirsen 58 kiloydum evlenince 8 ay içinde 9 kilo aldım ya öle girdim ztn foruma:) evlenince kilo aldım diye dertleniom hep etrafındakilerde öle arkadaşlarımdan yeni evliler hep kilo alıyo ne hikmettir bilimorm:) beceri gösterelim diye yapıp yapıp kocayla bizde yiyoz ondan mı oluo bilmiom :))))))

kesin ondandır canım bir de erkekler akşamları otururken tv izlerken atıştırmak isterler çayın kahvenin yanında. ben evlenmeden kilo aldım evlenince almasam bari ya

kesin ondandır canım bir de erkekler akşamları otururken tv izlerken atıştırmak isterler çayın kahvenin yanında. ben evlenmeden kilo aldım evlenince almasam bari ya

Aynen ya atıştırmaktan:) dikkat edersin bebişim bilincinde olursun şimdiki gibi devamedersin kilo almak ne verirsin bile senin düğün ne zaman

kızlar dün o kadar şey yememe rağmen maşallah 600 gram vermişim her zaman kii gibi müslimi yedim ve hazırlanıp çıkıcam yarışa katılmıycam kızlar geriyo beni biliyosunuz 50 kilo olunca katılıcam öptüm hepinizi

günaydııınn.. bende sabah sbaah inanamadım koştum geldim

73,4 çıktım geçen hafta 74,4 tüm galiba ama güvenmiyorum bu rakama çünkü dün akşam kınaya gittim ve yemek yemedim.. şimdi yiyince hoopp geri gelir o kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…