canlar ben geldim tam 4 saattir dışardayım faturalar falan yatırdım kaynanama hediye aldım.4 saattir ayaktayım ama yine de 2 saat yürüyüş olarak sayayım ben bunu
Akşam yemeği: 3 dilim tavuk fleto bol baharatlı ve yağsız,yumurtalı hardallı salata,Light yoğurtla yaptığım koca bi kase cacık ve Light ice tea
Oooooo tatlım ne aldın kaynanayaB'nde almıştım geçen hafta çanta aldım:) tabiki yürüyüş yerine geçer kaç saat ayaktaymışsın
Buyur gel tatlım ya:)asil senin menü bi harika görünüyorcheespufla sana yemege gelicem ben
benim kaynana biraz yaşlı öyle her şey alamıyorum ona. eteklik bez aldım ve ona uygun eşarp.
hadi bakalım yarına kaç kg çıkacağım valla verememiş gözükürsem çok kötü olacak
benim kaynana biraz yaşlı öyle her şey alamıyorum ona. eteklik bez aldım ve ona uygun eşarp.
hadi bakalım yarına kaç kg çıkacağım valla verememiş gözükürsem çok kötü olacak
canım sen evli mıydın
Bana mı dedin tatlım? Bana sorduysan evet evliyim bebişim:)
ben seni bekar biliyordum sanki:)
Yok kız ben yeni evliyim gerçi 10 ay oldu eskidim artık da evlenirsen 58 kiloydum evlenince 8 ay içinde 9 kilo aldım ya öle girdim ztn foruma:) evlenince kilo aldım diye dertleniom hepetrafındakilerde öle arkadaşlarımdan yeni evliler hep kilo alıyo ne hikmettir bilimorm:) beceri gösterelim diye yapıp yapıp kocayla bizde yiyoz ondan mı oluo bilmiom :))))))
kesin ondandır canım bir de erkekler akşamları otururken tv izlerken atıştırmak isterler çayın kahvenin yanında. ben evlenmeden kilo aldım evlenince almasam bari ya
Aynen ya atıştırmaktan:) dikkat edersin bebişim bilincinde olursun şimdiki gibi devamedersin kilo almak ne verirsin bilesenin düğün ne zaman
canım zamanı belli değil ama galiba 1 yıl daha var
Ohoooooo tatlım sen 1 yılda birsürü kilo verirsin hele düğün telaşında istemeden bile veriliyo
inşallah canım inşallah almasam da . çünkü insan bir yerden sonra sıkılıyor . şu kpss telaşı bitse spor da yapardım ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?