11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

kizlar bugun yazamadim yurt disindan ablam geldi.
sabah kahvaltim: 1 adet kirmizi biber közlemesi, 1 tatli kasigi patlican közlemesi, 1 corba kasigi kadar patates salatasi, cok az beyaz peynir, ceyrek dilim kasar peyniri. 2 erik ve 2 cilek.
aksam yemegim: izgara köfte 5 tane ama kücücük, yarim patates kadar az yagda pismis , 1 kase salata ve 1 kepce tarhana corbasi.
1 ay dilim kavun.
bugun evde turtalar cikolatalar doluydu ama ben naaptiiim 1 lokma bile yemedim! ablam ve enistem beni görünce cok sasirdi cok kilo vermissin dediler :)
bu yediklerimin hepsi toplam 650 kalori baya yemisim gibi duruyo ama degiiil

Son düzenleme:

maşallah canım çok güzel liste :) benimde canım bişey istemiyor burası sabahtan beri yagmurlu çok güzel ama ev karanlıkkkk

Hic adetim olmamasina ragmen aksam yemegini es geciyorum millet. Simdi spordan geldim bu arada

günaydin kizlaar :) bugun kendime ödül günü yapicam cünkü 40 küsür gündür neredeyse kacamak yapmadim hic :) sabah kalkinca 2 tane cikolata attim agzima minik minik (ablam yurt disindan getirmis, dün yemedim cok ayip oldu) sonra ablami okuluna biraktim sinava girecek bugun. sabah kahvaltimi 1-2 gibi yapicam cünkü ablamlar sinavdan cikip gelicekler. bugun kacamaklarla dolu bir gün yasiycam ve pisman degilim :) hakettigimi düsünüyorum bu kadarini. kacamaklarim büyük ihtimal gözleme olur onu da en fazla bir tane yerim diye düsünüyorum. gerisi kahvaltilik zaten :) aksama da belki minicik bir kacamagim olur o da büyük ihtimal meyve olur , yada meyveli süt

Günaydın tatlım:) bugün benimde kaçamak günüm:) bende uzun süredir kaçamak yapmadım:) öncelikle dün akşam bi tane böğürtleni magnum yedim ama bütün gün çok az kalorili beslenmiştim. Sabah da güzel bi kahvaltı hazırladım kendime:) yağsız mantarlı domatesli salamlı Light kaşarlı omlet yaptım pizza gibi oldu:) yanına yulaf kepeğinden krep, 1 tane Light üçgen peynir, 1tatlı kaşığı salça ve şekersiz Yeşilçay:) işte benimde kaçamağım bu:) gün içinde dışarı çıkacağız eşimle, ne yerim bilmiyorum:)

amaaan ye gitsin kiiiiz bi kere geliyoruz bu dünyaya ben aksama ne yiyecegimi bilmiyorum henüz :) ama büyük ihtimal dolma sarma tarzi bisey yapicaz malum ablam halen bizde :) misafire herhangi bi yemek yapamiyoruz. yarin tarti günü ama umrumda degil + da ciksam hic üzülmiycem

Sabah kahvaltisi tereyagi, iki dilim koy ekmegi, bal, zeytin, bir yumurta, peynir.
Kizlar ben pofuyu merak ediyorum nerede bu kiz

Ya bi gün kaçamak yapıp ertesi günü tekrar aynı tempoda diyete devam edince bişey olmaz:) biz 1gün kaçamak yapmıştım çok mu:) hakettik yani bende akşam yine protein tarzı bişey yerim et tavuk gibi bişey bakalım:)

kizlaar ben ip atlayayim diyorum evde ama bi sorunum var ev cok kücük ve tavan alcak, ben bu ip atlama isini ipsiz yapsam ise yarar mi ki? hani elimde ip varmis gibi kollarimi ceviricem hareket etticcem ve templu bi sekilde zipliycam yarar mi sizce ise?

Hayrdır tatlım paylaş istersen?

sorma canım ya anlatayım en baştan.ben daha önce nişanlıma gündüzleri pek uyuyama demiştim yani akşam yatma zamanına kadar o zaman gelmeden önce pek uyuyamam demiştim yani böyle bi konu açılmıştı aramızda. dün akşam da işten geldim uzandım yatağıma o da bana mesajla ne yaptığımı söyledi.bende uzanıyorum uyuyabilirim dedim.o da tamam dedi. sonra ben uyandıktan sonra.aradı beni ne var ne yok konuştuk. sonra ne yapacaksın dedi ders çalışacak mısın ben de saat geç oldu. geç vakıt çalışmaya başlayamıyorum belkı çlışabilirim ama dedim. o da bana o da bana geç oldu ama uyudun şimdi uykun gelmez dedi.(bende normalde uykuyu çok seven biriyim yani çok fazla uyuyabilen biriyim.)bende sen merak etme hayatım ben uyurum dedim.sonra bana -ama sesin de maaşallah çok dinç geliyor hiç uykulu bi ses gelmiyor.sen normalde uyanınca kendine bir süre gelemezdin acaba uyumadın mı- dedi.bana oyle mi dedin dedi.tabi benim kafamın tası attı orda . evet dedim sana öyle dedim . seni 3 saat boyunca ayakta uyuttum sana yatıyorum dedim ve dışarı çıktım gezdim eğlendim dedim. oh ıyı etmişim dedim alaycı bi tavırla.sen böyle şeylere inan dedim sen bana inanma dedim.kapatıyorum telefonu dedim ve kapattım. sonra aradı durdu mesaj yazdı lütfen azcık konuşalım falan diye. dedim ki ararsan telefonu hepten kapatırım . yıne aradı durdu ben de dün geceden beri telefonu kapattım ve açmıyorum.

hem böyle oluyor canım bıktım artık. bir şey yapsam sık sık biyerlere gitsem başkalarıyla sürekli olsam sürekli dışarlarda gezen biri olsam tamam dediklerinde belki haklı olabilir kuşku duyabilir ama onu bile yapmıyorum . işten eve evden işe geliyorum ki benım iş yerim evin alt katında yani aynı apartmanda

Tatlım haklıysın ve takma kafana ama şöyle de düşün askerdeydi sanırım nişanlısı ve orda senden uzak hem özlüyom hemde asker psikolojisi muhakkak zordur ve senden destek bekler kızgınlığını belirt ama arkanı dönme bence böle bide her erkek de var bu tarz şeyler, ben evlenmeden önce eşimle uzaktaydık kıskançlık bide çok, yazdıklarını okurken bazen B'nde böle şeyler yaşardım o aklıma geldi ama emin ol güvensizlikten değildir insan yalnız kalınca bazen şeytan insanın aklıyla hisleriyle oynar bi taş atar aklına acaba mı diye, kurarsın kurarsın hele ki yalnızsan, ama karşı taraftan o güveni alınca kendinden utanır insan nasıl düşündüm böle diye, o yüzden tatlım hem sen bunu güvensizlik olarak algılama güzelce konuş sitemini belirt böle şeyler düşünme yıpratırsın bana güven diye ama uzatma kendini de nişanlını da üzme kaçma konuşarak halletmeye çalışın tatlım. Ne kdar iyi gelir bilmiyorum ama nacizane fikirlerimi belirttim:)

haklısın canım. ben düşünceli biriyımdir yani oyle kestirip atmam atmadım da.ınanmazsın aynı konuyu her seferinde yaşıyoruz her seferinde güzelce anlatıyorum ama her zaman aynı şeyler oluyor. insan bu tabiki kuşkulanabilir ben de çok kuşkulanmıştım ondan zamanında ama o da kuşkulanılacak şeyler yaptığında kuşkulandım.ben kendi memleketimde değilim şu an yasadığım şehirdede yalnızım kafama gore bi arkadaşım yok burda.inan dışarıya sadece alışveriş için yani market için çıkıyorum.iş yerim zaten evimin altı. kuşkulanacağı tek birşey bile yokken bunları bana yaşatıyor. dedim ya canım bir değil iki değil üç değil.5 yıldır birlikteyiz çok acılar üzüntüler çektim ama her insanın bi dayanma sınırı var dayan dayan çok yıprandım artık.bunları onunla da konuşuyorum ama 2 gün etkisi ancak sürüyor sonra yine aynı yine aynı.az önce okulun telefonundan aradı beni aç telefonnunu diye. akşam ararım diye.hep böyle mi olacak ben çok yoruldum artık.
evet şuan askerde bir haftası kaldı çıkmasına ama zaten şuan istiraat aldı yani tek bir iş bile yapmıyor orda.tezkereye kadar da yapmayacak.

Yavrum seninki tezkereye 5 kala devreleri yakmış geçmiş olsun. Ama tamamen arkandayım askerliğin arkasına saklanıp edepsizlik etmek çok ayıp. Hele bir şeyleri dolaylı yollardan ima eden erkeklerden nefret ederim. Bir çekincesi bir şüphesi varsa çıksın dobra dobra söylesin. Sen bir şey yapacak olsaydın şimdiye kadar yapardın ruhu bile duymazdı bilmem kaç km uzaktan ama bunların aklı basmıyor işte. O zaman seninki her öğle uykusuna yattığında arkandan iş çeviriyor demek benim şahsen aklıma bu gelir.Sen yine de sakin ol bakalım.

Kızlar ya siz apartmanda oturmuyorsunuz herhalde? Ben kendimi bizim evde ip atlarken düşünemiyorum yürürken bile duyuluyor aşağıdan bırak ip atlamayı

beni anlamana çok sevindim tatlım.kaç kez dedim ona kaç kez konuştuk.ben yapsam senin ruhun duymaz diye kaç kez tartıştık.ha tabiki kuşkulanabilir ama kuşkulanmak için de bi nedeni olsun dimi insanın. 2 gün önce yine böyle bi konuda tartıştık.ben ptt ye gittim onun kredi kartı borcunu yatırmak için. o da bana o sıra mesaj attı ne yapıyorsun diye ben de ona ptt deyim faturayı yatıracağım dedim.yok efendim kredi kartı borcu dememişim de fatura demişim extre dememişim de fatura demişim.fatura dediğime göre demekki telefon borcu yatırmak için gitmişim pttye.e telefonunun borcunu da ödemiştin diyor bana demek ki benim bilmediğim başka bi telefonun daha mı var da onu yatırmak için gittin pttye diyor bana. şu hale bakar mısın ya.

hak ettiinnn tabiii

çok tempolu atlama canım yavaş ama 300 atla 50 atla biraz soluklan sonra 50-50 öylelikle devam et ben öyle yapıyorum dün yatmadan sandviç yedim ailece eğlendik falan fistan ve aytmadan 150 ip sektim ve hiç kilo almadım yiyip yattığım halde..
kızlar bugün 8de kkalktık kardeşimle ben saçımı örüp trabzondaki gibi yaptım yazmayla başımı sonra bi güzel patates köftesi, yumurtalı baharatlı ekmek kızartması ve trabzon kuymağı yaptım güzelce masayı hazırladık kardeşimle ve yüzük kutusunu annemin tabağına koyduk annem gelince sarılıp kutladık anneler gününü çok güzeldi herşeyin tadına baktım ve bolca çay içtim fazla yemeyeyim diye babamle annem masaya oturdu ohh kalori bombası bu masa diyip güldüler BÜTÜN ANNELERİN ELLERİNDEN ÖPER ANNELER GÜNÜNÜ EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLARIM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…