beni anlamana çok sevindim tatlım.kaç kez dedim ona kaç kez konuştuk.ben yapsam senin ruhun duymaz diye kaç kez tartıştık.ha tabiki kuşkulanabilir ama kuşkulanmak için de bi nedeni olsun dimi insanın. 2 gün önce yine böyle bi konuda tartıştık.ben ptt ye gittim onun kredi kartı borcunu yatırmak için. o da bana o sıra mesaj attı ne yapıyorsun diye ben de ona ptt deyim faturayı yatıracağım dedim.yok efendim kredi kartı borcu dememişim de fatura demişim extre dememişim de fatura demişim.fatura dediğime göre demekki telefon borcu yatırmak için gitmişim pttye.e telefonunun borcunu da ödemiştin diyor bana demek ki benim bilmediğim başka bi telefonun daha mı var da onu yatırmak için gittin pttye diyor bana. şu hale bakar mısın ya.
Seninki kendini aşmış. Bak bir de bunun döndükten sonra "ben özgürüm, sadece özgürüm" devresi var. Böyle gece gezmeleri, yok işte ben askerde çok bunaldım hayatımı yaşayım azcıklar oo askerden dönünce bitmiyor yani. Ama herkes aynılarını çekiyor canım merak etme sen
abovv!! kızlar ben iyice korktum ha bu işlerden evlenmesemmi ki ?
Askerliğini yapmış birini bul mutlaka!
kızlar bende de tam aksilik ya askeriye aşkı vardır bende de askeriyeye bayılırım
hatta annem bana seni askeriyeden birine teğmene falan vericem der
abovv!! kızlar ben iyice korktum ha bu işlerden evlenmesemmi ki ?
6 tane emekli albayla calişiyorum hiiiç tavsiye etmem. Hepsi de süper insanlar ama kişilik olarak çok zorlar
haklısın canım. ben düşünceli biriyımdir yani oyle kestirip atmam atmadım da.ınanmazsın aynı konuyu her seferinde yaşıyoruz her seferinde güzelce anlatıyorum ama her zaman aynı şeyler oluyor. insan bu tabiki kuşkulanabilir ben de çok kuşkulanmıştım ondan zamanında ama o da kuşkulanılacak şeyler yaptığında kuşkulandım.ben kendi memleketimde değilim şu an yasadığım şehirdede yalnızım kafama gore bi arkadaşım yok burda.inan dışarıya sadece alışveriş için yani market için çıkıyorum.iş yerim zaten evimin altı. kuşkulanacağı tek birşey bile yokken bunları bana yaşatıyor. dedim ya canım bir değil iki değil üç değil.5 yıldır birlikteyiz çok acılar üzüntüler çektim ama her insanın bi dayanma sınırı var dayan dayan çok yıprandım artık.bunları onunla da konuşuyorum ama 2 gün etkisi ancak sürüyor sonra yine aynı yine aynı.az önce okulun telefonundan aradı beni aç telefonnunu diye. akşam ararım diye.hep böyle mi olacak ben çok yoruldum artık.
evet şuan askerde bir haftası kaldı çıkmasına ama zaten şuan istiraat aldı yani tek bir iş bile yapmıyor orda.tezkereye kadar da yapmayacak.
tanımadan evlenme canım zaten yaşın da çok genç.her insan tabiki bir değil davranışları fikirleri ayrı ama evlenmeden once çok sene nişanlılık da iyi değil.insan soğuyabiliyor bazı şeylerden eğer anlayışsızlıklar oluyorsa katlanamıyor.mutsuzluklar yaşadığın mutlulukları kapatıyor.bak benim nişanlım değer verme ilgi konusunda iyidir çok odunluğu var ama değer de verir.ama okudun işte şu halime bak hergün hır gür tartışma.ve herşeyime karışıyor.markete gitsem biraz fazla orda durmaktan çekinmeye başladım çünkü sorun çıkaracak. düşünün bi kuaföre gitmiştim 2 saat kuaförde durdum diye kavga çıkarmıştı.üstelık saç boyası yaptırıyordum.kendisi ise berbere gittiğinde 2 - 2 buçuk saat durduğunu hatırlıyorum.ve benım saçlarım uzundur.çok sıkıyor beni küçük şeylerden dolayı çok.e böyle olunca inanın sevgi bi işe yaramıyor çünkü sevsen de geçinemiyorsun
tanımadan evlenme canım zaten yaşın da çok genç.her insan tabiki bir değil davranışları fikirleri ayrı ama evlenmeden once çok sene nişanlılık da iyi değil.insan soğuyabiliyor bazı şeylerden eğer anlayışsızlıklar oluyorsa katlanamıyor.mutsuzluklar yaşadığın mutlulukları kapatıyor.bak benim nişanlım değer verme ilgi konusunda iyidir çok odunluğu var ama değer de verir.ama okudun işte şu halime bak hergün hır gür tartışma.ve herşeyime karışıyor.markete gitsem biraz fazla orda durmaktan çekinmeye başladım çünkü sorun çıkaracak. düşünün bi kuaföre gitmiştim 2 saat kuaförde durdum diye kavga çıkarmıştı.üstelık saç boyası yaptırıyordum.kendisi ise berbere gittiğinde 2 - 2 buçuk saat durduğunu hatırlıyorum.ve benım saçlarım uzundur.çok sıkıyor beni küçük şeylerden dolayı çok.e böyle olunca inanın sevgi bi işe yaramıyor çünkü sevsen de geçinemiyorsun
seninki de tam ömür törpüsü gülüm ha
Sabah anneme sarıldım da ne çok kilo vermişsin verme artık diyor. Çirkin olmuşum
canım sen evli miydin ben evlisin diye hatırlıyorum kısa bi geçmiş alalım senden
26 yaşındayım, sözlüyüm aslen izmirliyim ama ankarada yaşıyorum ailemleYarışmacı arkadaşlara başarılarrrr
Tabiki de haklıysın tatlım hele de sürekli bunu yaşatıyorsa mutlaka sende patlamışsındır, düşünüyorum da sürekli B'nden kuşku duyan biri olsaydı bende rahatsız olurdum, arada kırk yılda bir hadi bunalımdasındır kafana çengeller takılır kuşku gelir falan sataşırsın ama her zaman yapıyorsa zor tabi tatlım baksana bide psikopata bağlamış ordan burdan ağrıyo:) braz daha süründür sonra konuştuğunda tehdit et bidaha yapacak olursan yokum desen dicem kesin onu da yapmışsındır ama dinlemiyodur:) içinden nasıl geliyorsa öle davran tatlım güzel canını da sakın sıkma
ah ah etmem mi dememmi neler dedim neler. bir ay bile küsmüşlüğümüz oldu ama en sonunda o döndü bana geri yakardı ağladı annemi soktu ortaya aracı olarak.sonra barıştık sözler verdi falan falan . geçen ağustosta yine tartıştık haklıydım yine . bu sinirlendi vurdu elini cama cam kesti hep damarlarını o zaman da ben suçlu olmuş oldum hiç suçum yokken . şimdi bir şeyi yok Allahtan.hep böyle yapıyor düzelir mi bilmiyorum ama ben yıprandım çok
canım Allah sabırlar versin sanaa böyle kıskançlık çok kötü yaa yaşınız kaç bilmiyorum ama belki ilerleyen yaşlarda durulur özellikle evlenince durulur yani ben çevremden öyle duyuyorum bu seferde sen niye duruldun eskiden böyle değildin dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?