11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Seninki kendini aşmış. Bak bir de bunun döndükten sonra "ben özgürüm, sadece özgürüm" devresi var. Böyle gece gezmeleri, yok işte ben askerde çok bunaldım hayatımı yaşayım azcıklar oo askerden dönünce bitmiyor yani. Ama herkes aynılarını çekiyor canım merak etme sen

abovv!! kızlar ben iyice korktum ha bu işlerden evlenmesemmi ki ?

kızlar bende de tam aksilik ya askeriye aşkı vardır bende de askeriyeye bayılırım
hatta annem bana seni askeriyeden birine teğmene falan vericem der

6 tane emekli albayla calişiyorum hiiiç tavsiye etmem. Hepsi de süper insanlar ama kişilik olarak çok zorlar

abovv!! kızlar ben iyice korktum ha bu işlerden evlenmesemmi ki ?

tanımadan evlenme canım zaten yaşın da çok genç.her insan tabiki bir değil davranışları fikirleri ayrı ama evlenmeden once çok sene nişanlılık da iyi değil.insan soğuyabiliyor bazı şeylerden eğer anlayışsızlıklar oluyorsa katlanamıyor.mutsuzluklar yaşadığın mutlulukları kapatıyor.bak benim nişanlım değer verme ilgi konusunda iyidir çok odunluğu var ama değer de verir.ama okudun işte şu halime bak hergün hır gür tartışma.ve herşeyime karışıyor.markete gitsem biraz fazla orda durmaktan çekinmeye başladım çünkü sorun çıkaracak. düşünün bi kuaföre gitmiştim 2 saat kuaförde durdum diye kavga çıkarmıştı.üstelık saç boyası yaptırıyordum.kendisi ise berbere gittiğinde 2 - 2 buçuk saat durduğunu hatırlıyorum.ve benım saçlarım uzundur.çok sıkıyor beni küçük şeylerden dolayı çok.e böyle olunca inanın sevgi bi işe yaramıyor çünkü sevsen de geçinemiyorsun

6 tane emekli albayla calişiyorum hiiiç tavsiye etmem. Hepsi de süper insanlar ama kişilik olarak çok zorlar

askeriye psikolojisini öyle iyi bilirim ki kızlar haklılar hep diken üstünde oluyosun kötü bişey ama vatan diyince akan sular duruyo tek tesellisi vatan ve sevdiceği oluyo insanın. bakalım benim kaderimde nasıl bi insan var

Tabiki de haklıysın tatlım hele de sürekli bunu yaşatıyorsa mutlaka sende patlamışsındır, düşünüyorum da sürekli B'nden kuşku duyan biri olsaydı bende rahatsız olurdum, arada kırk yılda bir hadi bunalımdasındır kafana çengeller takılır kuşku gelir falan sataşırsın ama her zaman yapıyorsa zor tabi tatlım baksana bide psikopata bağlamış ordan burdan ağrıyo:) braz daha süründür sonra konuştuğunda tehdit et bidaha yapacak olursan yokum desen dicem kesin onu da yapmışsındır ama dinlemiyodur:) içinden nasıl geliyorsa öle davran tatlım güzel canını da sakın sıkma

seninki de tam ömür törpüsü gülüm ha

çevremdeki herşeyden bi ders, bi pay çıkarıyorum o yüzden en iyisi mantık evliliği galiba. bu yaşıma kadar devamlı annemi dinledim hala dinlerim bütün arkadaşlarımın ya sevgilisi yada nişanlısı var hatta benim yaşımda ve temmuza düğünü var en yakın arkadaşımın oda abartı evet benim hiç sevgilim olmadı olmasını ister miyim hem evet hem hayır iyiyim ben böyle ya karışanım yok

ah ah etmem mi dememmi neler dedim neler. bir ay bile küsmüşlüğümüz oldu ama en sonunda o döndü bana geri yakardı ağladı annemi soktu ortaya aracı olarak.sonra barıştık sözler verdi falan falan . geçen ağustosta yine tartıştık haklıydım yine . bu sinirlendi vurdu elini cama cam kesti hep damarlarını o zaman da ben suçlu olmuş oldum hiç suçum yokken . şimdi bir şeyi yok Allahtan.hep böyle yapıyor düzelir mi bilmiyorum ama ben yıprandım çok

canım Allah sabırlar versin sanaa böyle kıskançlık çok kötü yaa yaşınız kaç bilmiyorum ama belki ilerleyen yaşlarda durulur özellikle evlenince durulur yani ben çevremden öyle duyuyorum bu seferde sen niye duruldun eskiden böyle değildin dersin

26 yaşındayım . o da benden 1 yaş büyük.tek temennim o zaten evlenince düzelir diye düşünüyorum.çok sinirli bi insan yaptı beni çok bunun da farkında

neyse kahvaltımla öğle yemeğimi yazayım

kahvaltım: biraz yarım yağlı yoğurt içine bie salatalık doğradım ve yarım dilim uno light kepek ekmeğiyle yedim.

öğle yemeğim: 2 adet haşlanmış yumurta ve yağsız salata( salatanın içinde 2 salatalık ve bir yeşil biber vardı tuz ve limon)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…