11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

kizlar sabah kahvaltisini 1 bucuk gibi yaptim
100 gram cilekli yogurt (evde yaptim)
1 dilim ispanakli börek (az yagli)
ispanakli yumurta (yarim yumurta bile yoktu icinde)
3 adet kuru incir (icinde badem ceviz kiriklari vardi)
biraz peynir , 1 corba kasigina yakin pekmez.
cok yedim suan midem sisti yani kipirdayamiyorum aksam da yiyeceklerimi söyle kaba taslak hesap ettim 1100 kalori olucak en cok bi günden bisey olmaz insallah ya

kizlar aksam yemegim 1 dilim cikolatali kek, ve 3 top donruma yedim ve hic de pisman degiliiiim cok iyi oldu oh misss toplamda sabahtan beri 1150 kalori falan aldim bayadir almamistim bu kadar ama iyi oldu vücudu soklamak lazimdi

akşam yemeğim.
2 haşlanmış yumurta biraz yağsız salata.1 dilim kepek ekmeği.biraz yarım yağlı yoğurt

Sabah kahvaltısını zaten yazmıştım. Öğle yemeği 1 adet sebzeli krep, biraz patates kızartması, sonra çikolatalı sundae dondurma, 2 çay, 1 ice tea, 1 pingui çikolata sonra boşanıp semerimi yedim
Akşam yemeği yeme gereği duymadım tabi. 5km de yurudum

Son düzenleme:
az önce cayla birlikte cikolata ve 1 avuc kadar antep fistigi yedim yarin sabaj sadece süt iciyim bir de muz yesem kahvalti niyetine acep bugun yediklerimi azcik eritir mi kii?

bayılırım pingui ye

kızlar yemek yarışmasında 1. oldum bana desteğiniz, inancınız ve güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum
ben bi karışım buldum bunu yapıp içicem düzenli olarak 1 su bardağı suyu kök tarçınla kaynatıp 2 çay kaşığı balla karışırıp içiyosun hiç dikkat etmeyip yediğine kilo verenler varmıi ben hem diyetteyim hem yapıyorum bunu ya bakalım hayırlısı bu haftadan sonra aranıza yarışa dönücem çünkü bu hafta perşembe şivrilikkkkk olleyy

günaydın millet... dün bütün gün bir su içtim bir su içtim anlatamam sonrada grip oldum :) dün sabah 73,4 çıktım bugün sabah 73,9 yarın daha az çıkarım inş.

dün akşam açlık otu çayı içtim şuan çok kötü karnım ağrıyor.işteyim de ne yapacağım bilmem.daha tartılmadım tavalete uğradıktan sonra tartırılırım. 1 saat sonra

Günaydın tatlı hatuncukalar :)
O kadar uykum var ki 04.00 civarı yattım. Salak gibi kitap okudum o saate kadar, bırakamadım elime yapıştı kitap resmen.
Sabah kahvaltıda işe geç kalmaktan kıl payı yırttığımdan mütevellit, ofis dolabındaki 100 gr lık çilekli, yağsız ve şekersiz yoğurttan yedim. Üstüne 1 fincan sade nescafe. Hafta sonu da temizlik kuaför derken nasıl geçti anlamadım ve işte yine pazartesi

bugün beni mutlu edense azcık kilo vermiş olmam tabii :) Sabah 66.6 çıktım. Çok şeytani 1 sayı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…