11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

kızlar cuma günkü kilom 66.500

bu sabah 2 gün sonra 65.900 cumayı saymıyorum çünkü çok abartmıştım.oh be içim rahatladı.

ben de dün 66.6 yi görmüstum ama kendime ödül vermemin azizligine ugradim bugun 66.8 im !

günaydın arkadaşlarımmm

ben bugün tartılmadım malum gündeyimm cumaya bildirim yaparım

kız balonnnn süper gidiyon kızzz havamı kaçırıyon neeee sönük balon olacan yakında

kizlar sabah kahvaltimi simdi yapiyorum, 1 bardak süt (icinde 1 tatli kasigi kakao ve yulaf kepegi var.) aksama kadar bunla idare etmeyi düsünüyorum dünün telafisi olsun diye

Kızlar sizden ricam bildirim yaparken son tabloya geçecek kilonuzu yazmanız. Cumartesi buydum, cuma buydum pazarda şuydum dediğinizde karışılık oluyor . Bir önceki hafta kilonuzu yazmanıza da gerek yok çünkü halihazırda tabloda kayıtlı oluyor o. tişikkirler.
Merve eksik sonra tablo hazır
krizantem ve dilviinden bildirim yok. Pofu kayıplarda

bende kahvaltımı şimdi yapıyorum yarım dilim kepek ekmeği 100 gr kadar yarım yağlı yoğurt pul biberli ve1 adet haşlanmış yumurta

Ne çektin be puffucum her pazartesi cuma tablo yapmaktan:)))

öğle yemeğinde 1 tabağın çeyreği kadar patatesli köfteli yemek yedim. köftelerin toplamı 1 tam köfte bile etmiyordu. patates de yarım patates kadar.yan, çok azdı yemeğim
şimdi ben bunu kaç kalori diye hesaplayacağım kızlar

Son düzenleme:

yarım tabak etli sulu patates yemeği diye hesapladım kızlar.yani 125 kalori

Sabah 1 muz, 1 avuç yaban mersini.
Öğlen 1 kase şehriye çorbası, salata ve 3 dilim fırında patates.
Sabahtan beri 4 bardak yeşilçay

annem saglikci ya benim, yesil cay iciyorum dedigimde günde 2 bardaktan fazla icme demisti :/

Annenin düşüncesi o tabi

Benim gibi sürekli alerjilerle boğuşan kişiler için yeşil çay hayat kurtarıcı. Günde 2 tane antihistamin yutacağıma yeşil çayı 100 kere tercih ederim.

kızlarrrr yaaa haksızlııııkkk bana buuu
ya bildiğiniz gibi ben yemek yeme ve hayata, yemeğe bakış açımı felsefemi değiştirmiştim balonumun sayesinde amaaa burdakiler ben yemezsem zorla yediriyolar mecbur yiyorum istemesemde napıcam ben bu haziranın ortasına kadar devam edicekkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…