Günaydın tatlı hatuncukalar :)
O kadar uykum var ki 04.00 civarı yattım. Salak gibi kitap okudum o saate kadar, bırakamadım elime yapıştı kitap resmen.
Sabah kahvaltıda işe geç kalmaktan kıl payı yırttığımdan mütevellit, ofis dolabındaki 100 gr lık çilekli, yağsız ve şekersiz yoğurttan yedim. Üstüne 1 fincan sade nescafe. Hafta sonu da temizlik kuaför derken nasıl geçti anlamadım ve işte yine pazartesi
bugün beni mutlu edense azcık kilo vermiş olmam tabii :) Sabah 66.6 çıktım. Çok şeytani 1 sayı :)
Yapalım tablo kızlar ister misiniz? Ben de 100gr fazla çıkmışım
günaydın arkadaşlarımmm
ben bugün tartılmadım malum gündeyimm cumaya bildirim yaparım
kız balonnnn süper gidiyon kızzz havamı kaçırıyon neeee sönük balon olacan yakında
Kızlar sizden ricam bildirim yaparken son tabloya geçecek kilonuzu yazmanız. Cumartesi buydum, cuma buydum pazarda şuydum dediğinizde karışılık oluyor. Bir önceki hafta kilonuzu yazmanıza da gerek yok çünkü halihazırda tabloda kayıtlı oluyor o. tişikkirler.
Merve eksik sonra tablo hazır
krizantem ve dilviinden bildirim yok. Pofu kayıplarda
öğle yemeğinde 1 tabağın çeyreği kadar patatesli köfteli yemek yedim. köftelerin toplamı 1 tam köfte bile etmiyordu. patates de yarım patates kadar.yan, çok azdı yemeğim
şimdi ben bunu kaç kalori diye hesaplayacağım kızlar
Sabah 1 muz, 1 avuç yaban mersini.
Öğlen 1 kase şehriye çorbası, salata ve 3 dilim fırında patates.
Sabahtan beri 4 bardak yeşilçay
canim yesil cay cok fazla degil mi ya?he bi de tablo noldu bizim?
Merve eksik o yüzden daha yayınlayamadım.
Çok değil bence zararı olduğu düşünmüyorum.
annem saglikci ya benim, yesil cay iciyorum dedigimde günde 2 bardaktan fazla icme demisti :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?