- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
Kizzz dilviinn kırmızı olmuşun ne iş
bebeğim yemek yarışmasını kazandım ya hediyenin 1 tanesi buydu 1 taneside mutfak eşyaları
Kız dukan amcayı bıraktin mi :)
nerden de gördün onu
aynen dikkatli hatunnerden de gördün onu
Seni kızdırmayalim yanii
Yok kız gördüğün gibi hala bırakamadım:) dukan amcanın dediklerini kendime göre yorumladım:) arada ufak tefek kaçamaklarım oluyo ama hala yağsız yiyorum hergün yulaf kepeğini tüketiyorum bide hergün hala protein alım bolca:) sadece sırasına göre yapmıom işte:) sen naptın tatlım diyetin ne alemde
aynen dikkatli hatun
yaa o nasıl sözz ya bi kırmızı oldu diyeeaşkolsun ablacan
zaten dün baya bi kızdılar bana okudun mu ?
He pilav varda yediklerinde
Ya bn tukkan amcaya başlamak istiyorum da sınavlar psikolojimin içini dışına çıkardı valla
Canım bn öyle demedim ki,ismi kırmızı olmuş orda gördüm dedim :) görünmüycek gibi de değil hani :) bu arada tbrk ederim seni,umarım hayatın boyunca hep böyle başarılı olursun,birşeyleri başarmak kadar gurur verici hiç birşey yok sanırım
Kız hiç yemiom pilav normalde:) yemem yemem bi gün canım çekti 2 kaşık yedim dayanamayıp pofucuğun gözünden kaçmadı:)))))
Ya mis gibi koktu pilav yaptım da eşime eee ben diyetteyim ona ayrı kendime ayrı yemek yapıom, mis gibi tereyağı korkunca dayanamadım2 kaşık tadına baktım napiim:) içimde kalıp sonradan saldıracağma dedim 2 kaşık yiyim ama sonra pişman oldum
aynen canım kazanmanın başarının tadı başka gerçekten gel sende katıl yarışmaya olmaz mı şimdiki kategoriyi ben seçtim kolay sandviçler ve kanepeler ? sende kırmızı ol
kız yazık bize valla billa bn uzun zamandr yemiyorum pilav,yesemde aynı burnuma kokacak da 1 kaşık alcam:))) aman afiyet olsun boşver :)
Teklifin için tskler canım,ama bnm hiç birşeye vaktim yok bu ara,keşke olsa,bnde çok seviyorum yemek yapmayı :)
kız yazık bize valla billa bn uzun zamandr yemiyorum pilav,yesemde aynı burnuma kokacak da 1 kaşık alcam:))) aman afiyet olsun boşver :)
kız aynen bende gecenin bi yarısı yapmıştım
valla benim burnuma gelse o tereyağı kokusu ben 2 kaşıkla kalmam yerim bayağı o yüzden hiç yapmıyorum yemek falan. en kötü huyum birşeyin tadına bakmakla yetinemiyorum illa bitireceğim onu.
off aklıma soktunuz şimdi tereyağlı pilavı.olsa öyle bi yerim ki şuan olsa bi tencere yerim belki deuzun zamandır yemedim ama sonuç yine 2-2 buçuk kg cık
valla benim burnuma gelse o tereyağı kokusu ben 2 kaşıkla kalmam yerim bayağı o yüzden hiç yapmıyorum yemek falan. en kötü huyum birşeyin tadına bakmakla yetinemiyorum illa bitireceğim onu.
off aklıma soktunuz şimdi tereyağlı pilavı.olsa öyle bi yerim ki şuan olsa bi tencere yerim belki deuzun zamandır yemedim ama sonuç yine 2-2 buçuk kg cık
Bn bi ara aşçılık ( doğru mu yazdım bilmiyorum hep karıştıririm şu kelimeyi) okuluna gitmeye karar verdim,annem dedi eğer gidersen yürümene gerek kalmayacak,yuvarlanarak gidersin her yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?