11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Kız dukan amcayı bıraktin mi :)

Yok kız gördüğün gibi hala bırakamadım:) dukan amcanın dediklerini kendime göre yorumladım:) arada ufak tefek kaçamaklarım oluyo ama hala yağsız yiyorum hergün yulaf kepeğini tüketiyorum bide hergün hala protein alım bolca:) sadece sırasına göre yapmıom işte:) sen naptın tatlım diyetin ne alemde

He pilav varda yediklerinde
Ya bn tukkan amcaya başlamak istiyorum da sınavlar psikolojimin içini dışına çıkardı valla

aynen dikkatli hatun

yaa o nasıl sözz ya bi kırmızı oldu diyee aşkolsun ablacan
zaten dün baya bi kızdılar bana okudun mu ?

Canım bn öyle demedim ki,ismi kırmızı olmuş orda gördüm dedim :) görünmüycek gibi de değil hani :) bu arada tbrk ederim seni,umarım hayatın boyunca hep böyle başarılı olursun,birşeyleri başarmak kadar gurur verici hiç birşey yok sanırım

He pilav varda yediklerinde
Ya bn tukkan amcaya başlamak istiyorum da sınavlar psikolojimin içini dışına çıkardı valla

Kız hiç yemiom pilav normalde:) yemem yemem bi gün canım çekti 2 kaşık yedim dayanamayıp pofucuğun gözünden kaçmadı:)))))
Ya mis gibi koktu pilav yaptım da eşime eee ben diyetteyim ona ayrı kendime ayrı yemek yapıom, mis gibi tereyağı korkunca dayanamadım2 kaşık tadına baktım napiim:) içimde kalıp sonradan saldıracağma dedim 2 kaşık yiyim ama sonra pişman oldum

aynen canım kazanmanın başarının tadı başka gerçekten gel sende katıl yarışmaya olmaz mı şimdiki kategoriyi ben seçtim kolay sandviçler ve kanepeler ? sende kırmızı ol

kız yazık bize valla billa bn uzun zamandr yemiyorum pilav,yesemde aynı burnuma kokacak da 1 kaşık alcam:))) aman afiyet olsun boşver :)

aynen canım kazanmanın başarının tadı başka gerçekten gel sende katıl yarışmaya olmaz mı şimdiki kategoriyi ben seçtim kolay sandviçler ve kanepeler ? sende kırmızı ol

Teklifin için tskler canım,ama bnm hiç birşeye vaktim yok bu ara,keşke olsa,bnde çok seviyorum yemek yapmayı :)

kız yazık bize valla billa bn uzun zamandr yemiyorum pilav,yesemde aynı burnuma kokacak da 1 kaşık alcam:))) aman afiyet olsun boşver :)

canımcım bugün bende 2 kaşık yedim pirinç pilavı şöyle tavuk tabletli tereyağlı ama yağı azdı yok denecek kadar

valla benim burnuma gelse o tereyağı kokusu ben 2 kaşıkla kalmam yerim bayağı o yüzden hiç yapmıyorum yemek falan. en kötü huyum birşeyin tadına bakmakla yetinemiyorum illa bitireceğim onu.

off aklıma soktunuz şimdi tereyağlı pilavı.olsa öyle bi yerim ki şuan olsa bi tencere yerim belki de uzun zamandır yemedim ama sonuç yine 2-2 buçuk kg cık

kız aynen bende gecenin bi yarısı yapmıştım

Bn bi ara aşçılık ( doğru mu yazdım bilmiyorum hep karıştıririm şu kelimeyi ) okuluna gitmeye karar verdim,annem dedi eğer gidersen yürümene gerek kalmayacak,yuvarlanarak gidersin her yere

cık cık cık lütfen kapatalım şu yemek konusunu diyet topiği olmasa millet hamile bunlar aşeriyo diycek

yesende aynı yemesende

Napiim tatlım eşime ayrı yapıom mecburen bak evlenince görceksin diyet yapmak daha zor:) güzel güzel yapıon ama sen yiyemion ooooo bugüne sadece tadına baktım pilav onun dışında neler yapıom da 1 tane bile tadına bakmıom nefsimle mücadele ede ede artık nefsimi törpüledim:) ancak bugünkü gibi çok canım çekerse tadına bakıom:)

Son düzenleme:
Bn bi ara aşçılık ( doğru mu yazdım bilmiyorum hep karıştıririm şu kelimeyi ) okuluna gitmeye karar verdim,annem dedi eğer gidersen yürümene gerek kalmayacak,yuvarlanarak gidersin her yere

daha biz aşçılık okuluna gitmeden diyet yapıyoruz tatlım banada bi ara gurmelik teklifi gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…