O nasıl uzun tamlama o nasıl omlet Moonlin :)
Hiç sorma:) bi adı yok kafamda ne bulduysam koydum omletin içine:) bende içine ne koyduysam onu yazıp belirttim:))) braz hamursuz pizzaya benzedi ama öle mi desem napsam çok uzun oluo böle:)))))
canım sen nasıl bi diyet uyguluyorsun hiç bizimle paylaşmıyorsun sanki
arkadaşım benim uyguladığım bir diyet proğramı yok
ben ne bulursam yiyorum ama öğünlerde dengelemeye çalışıyorum
sabah 1 dilim ekmekle peynir zeytin haşhaş ezmesi reçel bal domates salatalık ne bulduysam yedim
öğlen beyti yarım künefe yedim türk kahvesi içtim şimdide maden suyu içiyorum
akşamada ayranla kabak yemeği yerim diye düşünüyorum
diyet yapacam deyince iştahım açılıyor benim herşeyden ölçülü yiyorum baklavada yiyorum yoğurtta ama sınırı aşmamaya çalışıyorum az ve uzun zamanda kilo verebiliyorum
Bni cuma günü eklersiniz artık
kizlaaar ben geldimmm okuldan hava cok soguk yaaaa
hoşgeldin canım
kızlar akşam yemeğimi yedim 4 kaşık kuru fasulye 2 kaşık pilav baharatlı yogurt ve 2 dilimde helva
afiyet olsun canim, kahvaltida ne yemistiiin??
yarım tarbzon ekmeği peynir bal falan yedim bitki çayıyla sonra neskafe içip derse gittim bebeğim
cok iyi canimm :)
biraz ev işi yaptımda uykusuzluktan uyuya kalmışım birazşimdi 300 ip sekicem
bugün atölyede yine bir sürü ikramlarr geldii sıcak simitler sıcak ekmeklerrr tostlar vs. vs....
ben yemedim tokum kahvaltımı yaptım dedim arkadaşım kız sen salak mısın yenmez mi sıcak simitler dedi bende fazla yiyipte oturmanın ne anlamı var dedim sabır çektim zaten kendisi 90 kilo ama boyu maşallah var yaniii
sabir cektim diyo yaahah bide kizin kilosunu söylüyo güldürdün beni dilvin
kanka sinir oldum ama napiyimneyse sen neler yaptın bugün :) dişimin ağrısından gebercem şimdi
baya ekşınlı bi günmüşokula gittim napayimokul cikisi en yakin arkadasim okuldaki, bahcenin ortasinda daha fazla kilo vermeee diye bi ciglik atti deli ya.
sonra uzun zamandir okulda görmedigim bi abi vardi baska bölümden o gördü beni inanamadifalan filann
baya ekşınlı bi günmüş
bende evdeyim dışarı çıkamıyorum ateşim varrrr anla halimden balonum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?