11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

kız yazık bize valla billa bn uzun zamandr yemiyorum pilav,yesemde aynı burnuma kokacak da 1 kaşık alcam:))) aman afiyet olsun boşver :)

Yazık tabi kızım:) bugün pasta yaptım bide bol çikolata soslu 1 tane bile tadına bakmadım alıştım artık canım da çekmiyo:) ama yazık bizeeee gerçekten:)

Arkadaşım dukan dietiyle 20 kilo verdı ve sonrasında koruma dieti yaptı ama şimdi yine geri aldı önemli olan geri almamak kızlar kolay gelsin

canın çekmiyorsa çok iyi bebeğim ama insanın canı nasıl çelmez o çikolatalı pastayı

Diyetin ilk zamanları çok zor dayanıodum da alıştım artık napayım:) asıl yarın benim için zor bi gün ablamın günü var oraya gideceğim artık en az yediğim kadar yicem ne kdar az yersem o kadar kar benim için

regl mı geliyo? Bnmde mesela geldi sayılır 1kaç günüm var sabahtan şişlik yoktu pek ama akşam kendimi b'nde çok şiş hissediyom seninde o yüzden olabilir tatlım belki

evet canım benimde olmam gerekiyordu ama olmadım 5 gün geçti üstünden bi belirti ağrı falan da hissetmiyorum

kizlaar sabah kahvaltim süt (icine cilek ve cok azcik kara dut ezdim ve 1 kasik yulaf kepegi koydum, 2 de ceviz kirdim ) serin serin onu iciyorum simdiii

Günaydın millet.
Dünden bugüne yediklerimi yazayım dedim ama dün sabah ne yediğimi şimdi hatırlamıyorum Bunadım heralde. Dün öğlende tavuk pirzola yedim. akşam da 2 tane fırında tavuk baget ve yulaf kepekli yoğurt yedim. Bu sabah 1 yumurta, 1 küçük domates yedim ve 1 bardak süt içtim. Öğlen 1 damlacık zeytinyağı içeren ıspanak yemeği ve yoğurt var menüde. Bu ara çok sık giremiyorum hepsini toptan yazayım dedim :)

günaydın kızlar

bu sabah canım simit istedi yarım simitle peynir domates ve slatalık yedim bide bir tane bükme yedim mercimekli

eccük çok yedim ya napayım her zaman olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…