sabah sabah değil akşam ettim onu. kız beddua değil iyi dileklerimle dedim
kilonun neresi iyi kuzum
kızlar nabersinizz ben şimdi yarın yapamadığım ev işlerini yapıp geleyim
çok kötüyüm ben
bıktım ben bu çocuktan ya en sonunda delirsem de kurtusam.biliyorsunuz kavga etmiştik.o zamandan beri aramadı beni mesaj atıyor. şimdide diyor ki bana bi sorunun varsa ara diyo ya.aramız bozuk o hala bana bi sorunun varsa ara söyle diyo.suçlu olduğunu biliyor ama kalkmış bana senın sorunun varsa ara diyor beyefendinın hiç sorunu yok çok da rahat.beni küstürdü ağlattı şimdide hiç bir şey demeden sorunun varsa diyo çıldıracam ya
bugün çok yedimyaa
sabah 2 dilim kepek ekmeği
peynir , domates salatalık
arada bi cocostar çikolat
öğlende iki kepçe ezogelin
4 kaşık türlü
1 dilim kepek ekmek
ayran salata
1 dilim börek
banane canım o kız da demeseydi bana öyle inşallah onun da nurtopu gibi kilocukları olur
çok kötüyüm ben
bıktım ben bu çocuktan ya en sonunda delirsem de kurtusam.biliyorsunuz kavga etmiştik.o zamandan beri aramadı beni mesaj atıyor. şimdide diyor ki bana bi sorunun varsa ara diyo ya.aramız bozuk o hala bana bi sorunun varsa ara söyle diyo.suçlu olduğunu biliyor ama kalkmış bana senın sorunun varsa ara diyor beyefendinın hiç sorunu yok çok da rahat.beni küstürdü ağlattı şimdide hiç bir şey demeden sorunun varsa diyo çıldıracam ya
masallah canım çok güzelkizlar aksam yemegim : bir kase cacik (icinde semizotu da vardi ), birazcik pancar tursusu ve 3 minik parca kavun :)
masallah canım çok güzel
benimki fazla mı olmuş neşimdide ince bi parça kaşar peyniri aldım akşam yemeğimi yerken
afiyet bal seker olsun
valla bugün ev işi yaptım yaktım yani fazlasıyla baya acık mışımama öyle saldırmadım sakince yedim bugün bide gece çıkacağım için dışarı depo ettim ikramları yememek için ama yarın sırf gofretler şekerler yiycem çok aşırı kaçmıycam sınır koyucam en fazla 3 gofret gibi konyada her berat kandili böyledir ama yarın saat sabah 7 buçuktan 2 ye kadar hiç durmadan gezilir yagmur güneş demeden ben bide spor yapıcam ve az yiycem kalorili oldukları için
ne degisik adetleriniz var kizim sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?