11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

bugün çok yedimyaa

sabah 2 dilim kepek ekmeği
peynir , domates salatalık

arada bi cocostar çikolat

öğlende iki kepçe ezogelin
4 kaşık türlü
1 dilim kepek ekmek
ayran salata
1 dilim börek

bıktım ben bu çocuktan ya en sonunda delirsem de kurtusam.biliyorsunuz kavga etmiştik.o zamandan beri aramadı beni mesaj atıyor. şimdide diyor ki bana bi sorunun varsa ara diyo ya.aramız bozuk o hala bana bi sorunun varsa ara söyle diyo.suçlu olduğunu biliyor ama kalkmış bana senın sorunun varsa ara diyor beyefendinın hiç sorunu yok çok da rahat.beni küstürdü ağlattı şimdide hiç bir şey demeden sorunun varsa diyo çıldıracam ya

bu erkekler hep böyle canim yaa. benimki de böyle. mayalarinda var bunlarin valla bak. ararsin aradi olur adin aramazsin sorunun mu var olur. üzülme sen insallah akillari baslarina gelecek bigün

bugün çok yedimyaa

sabah 2 dilim kepek ekmeği
peynir , domates salatalık

arada bi cocostar çikolat

öğlende iki kepçe ezogelin
4 kaşık türlü
1 dilim kepek ekmek
ayran salata
1 dilim börek

İden bizde de aynı menü vardı. Şehriye çorbası, türlü, börek ve elma

Ama ben sadece türlü ve yoğurt yedim.

banane canım o kız da demeseydi bana öyle inşallah onun da nurtopu gibi kilocukları olur

çok kötüyüm ben

ya üzme kendini heba ettim be güzelim takma kafaya birazda erkekler gibi takmamayı öğrensek kilo vereceğimize çok daha iyi olucakk

menümü yazıyorum kızlar
sabah yarım dilim ekmekle 3 sucuk 3 dilim domates ve birazda kahvaltılıklardan yemiştim sonra 2 kuru kayısı yedim bitki çayımla
akşam yemeğim 3 kaşık bulgur pilavı biraz tavuk et 2 dilim helva biraz yoğurt 2 lokma ekmek

kizlar aksam yemegim : bir kase cacik (icinde semizotu da vardi ), birazcik pancar tursusu ve 3 minik parca kavun :)

bu erkekler tam çocuk oluyor.

afiyet bal seker olsun

valla bugün ev işi yaptım yaktım yani fazlasıyla baya acık mışım ama öyle saldırmadım sakince yedim bugün bide gece çıkacağım için dışarı depo ettim ikramları yememek için ama yarın sırf gofretler şekerler yiycem çok aşırı kaçmıycam sınır koyucam en fazla 3 gofret gibi konyada her berat kandili böyledir ama yarın saat sabah 7 buçuktan 2 ye kadar hiç durmadan gezilir yagmur güneş demeden ben bide spor yapıcam ve az yiycem kalorili oldukları için

ne degisik adetleriniz var kizim sizin

ne degisik adetleriniz var kizim sizin

bu konyanın adeti canik biz konyalı değiliz trabzonluyuz konyada yaşayınca mecbur uyuyoruz şimdide birazdan hazırlanıcam fener alayına yarında şivrilik hatta arat google amcadan çocuklar poşetlerle şeker toplarlar pazar günü 58 liralik şeker aldık 200 tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…