- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
bu konyanın adeti canik biz konyalı değiliz trabzonluyuzkonyada yaşayınca mecbur uyuyoruz şimdide birazdan hazırlanıcam fener alayına yarında şivrilik hatta arat google amcadan çocuklar poşetlerle şeker toplarlar pazar günü 58 liralik şeker aldık 200 tane
hiiic bana göre bi memleket degil demekki orasiben istanbulda bile aksama kadar evde oturma kapatisesine sahip bi insan oldugumm icin
benim kardeş daha küçük o toplayınca başında gidicemben büyük oldugum için büyükler toplamaz kandilleşir ama hep banada verirler bakalım yarın neler olucak bu arada epeyden beri görmediğim bi arkadaşla buluşucam dua edin yaa kanka bu gece ve yarın umarım istediğim olurrrrrrr off çok heyecan yaptım şimdi
sakin canim sakinheycan yok
kızlar görün nelerle uğraşıyorum burda 250 tane falan şeker var 5' li paketlerinde ayırıyorumyarın çocuklara dağıtılacak ama ben napıyorum 1 tane bile yemiyorummm
Eki Görüntüle 712726
oh oh müstehak sana
bendekiz bu KK Pro ne ise yariyo
benim en sevdiklerim
mesaj aralarında beklemeden çatır çatır yazıyosun ban yok sonra pro üyelere özel alan var oraya giriyosun vs. vs. imaj' dan başka bişey değil ama en çok mesaj arasında beklemiyosun cevap yazarken beklemiyosun o yönü güzel
oy bebeğim kıyamam
bende mi katilsam su yarismaya
kız katıl valla şimdi de sana destek oluruz ne olucak hem kolay bi kategori seçtim sandviçler ve kanepeler
kız ben yardım ederim sana yeter ki iste sennnn
kızlar yarın sabah kilomu buraya yazıp başlayacağım sizinle birlikte herhangi bi kuralınız yada özel bi listeniz falan varmı?
tamam canımben bi düsüneyim bu seyi ya
kızlar yarın sabah kilomu buraya yazıp başlayacağım sizinle birlikte herhangi bi kuralınız yada özel bi listeniz falan varmı?
hayır ablacım sadece pazartesi ve cuma günü bildirim günümüz ve tablo yayınlıyo burda cheesepuf kilolarımızı ben fazla kastım kendimi ondan kilo aldımdiyet yaparak kilo aldık o yüzden 2 hafta ara verdim bu son hafta pazartesi bende katılıcam inşallah :)
tamam canım
hayır ablacım sadece pazartesi ve cuma günü bildirim günümüz ve tablo yayınlıyo burda cheesepuf kilolarımızı ben fazla kastım kendimi ondan kilo aldımdiyet yaparak kilo aldık o yüzden 2 hafta ara verdim bu son hafta pazartesi bende katılıcam inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?