11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

hiiic bana göre bi memleket degil demekki orasi ben istanbulda bile aksama kadar evde oturma kapatisesine sahip bi insan oldugumm icin

hiiic bana göre bi memleket degil demekki orasi ben istanbulda bile aksama kadar evde oturma kapatisesine sahip bi insan oldugumm icin

benim kardeş daha küçük o toplayınca başında gidicem ben büyük oldugum için büyükler toplamaz kandilleşir ama hep banada verirler bakalım yarın neler olucak bu arada epeyden beri görmediğim bi arkadaşla buluşucam dua edin yaa kanka bu gece ve yarın umarım istediğim olurrrrrrr off çok heyecan yaptım şimdi

sakin canim sakin heycan yok

kızlar görün nelerle uğraşıyorum burda 250 tane falan şeker var 5' li paketlerinde ayırıyorum yarın çocuklara dağıtılacak ama ben napıyorum 1 tane bile yemiyorummm

Son düzenleme:

bende mi katilsam su yarismaya

kızlar yarın sabah kilomu buraya yazıp başlayacağım sizinle birlikte herhangi bi kuralınız yada özel bi listeniz falan varmı?

ben bi düsüneyim bu seyi ya
tamam canım
kızlar yarın sabah kilomu buraya yazıp başlayacağım sizinle birlikte herhangi bi kuralınız yada özel bi listeniz falan varmı?

hayır ablacım sadece pazartesi ve cuma günü bildirim günümüz ve tablo yayınlıyo burda cheesepuf kilolarımızı ben fazla kastım kendimi ondan kilo aldım diyet yaparak kilo aldık o yüzden 2 hafta ara verdim bu son hafta pazartesi bende katılıcam inşallah :)

ben ancak cumaya katılırım o zaman listeye ancak yetişirim:)

forumlar yazmalarr ne konustun be dilviin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…