11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

2 adet haşlama yumurta biraz yağsız yoğurt ve bir dilim kepek ekmeği

bugün kaçamak yaptım 1 adet çokomilk ve bir kutu 74 gr lık maraş dondurması sade

toplam 750 kalori aldım bugün

Kızlar selam.. Bugün diyet miyet kalmadı.. Ablamda gün vardı ama olabildiğince sınırladım kendimi dengelemeye çalıştım
Bütün gün yediklerim:
Sabah: nesfit
Öğle:kısır( baya yedim ama),2tane yağsız fırında sigara böreği,1dilim kare börek.
Akşam yemeği yemedim brazönce sadece 3erik ve 3malta eriği yedim
Az gibi geliyo aslında ama insan diyette olunca böle yemeyi unutuyor:) tatlı pasta falan hiç yemedim bi sürü şey vardı ooooo kalorili ben kısırda yoğunlaştım:)

ömrünün sonuna kadar evde oturabilme kapatisesine sahip bir insan olaraktan iyi yapmisin cikmayarak diyorum
ama napiyim ya ha bu arada giydiğim şeyler beyaz ve gri olunca kahverengi değil gri tonlarda far ve eyeliner çektim güzel yarında öyle yapıcam
kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr nirdesiniz yaaa
kanka geldim bağırmaaaa gerçi erken geldim dersim var diye
ne heyecanı bu...................
bilmeeeemmmmm bu sene yeni taşındığımız yer beni çok değiştridi gerçekten
bende oyleyim ama ben zayıf çıtı pıtı bi kız olsam sürekli çıkarım dışarı

kızlar şaka maka kilo veremedim tamam ama baya bi sıkılaştım ben gerçekten hiç kilomu göstermiyo muşum annem dedi

Selam kızlar sabah 1 yumurta, 1 kuru incir, 2 kuru kayısı ve bir bardak süt içtim.

Kilom azalmıyor hiç ya Kaldım 50de sanırım

sabah kahvaltim 1 yumurtayla yagsiz omlet (icinde ispanak, pirasa, sogan ve 1 dilim b.peynir var) 1 adet salatalik, 100 gram pancar tursusu bosanipda semerimi yemedigim kalmiss

eheheh forumu daha yeni kullanmayi ögrendim yaa smileleri ezberlemek zorunda kaliyodum hep meger ayarlar yüzünden görünmüyomus ah baloncuk yaa nettin gülüm yaa

Selam ben geldim.
Yordunum uykum var. Parola gibi oldu bu benim için :)

Sabah meyveli yoğurt yedim 100 gr lık. Öğlen de kekikli ızgara tavuk yiycem. Akşama da kebapçıya gidilecek topluca. Buluruz artık 1 şeyler :)

selamın aleyküm

sabah: 1 domates 1 dilim peynir 2 dilim ekmek
italyadan gofret gelmiş 2 tanede ondan yidim
bir bardak portakal suyu içtim patronum didi iç diye vitamin niyetine :)

karnım davul gibi şiş :)

bütün günü bi sabahta yedim heralde... ama çok yakıyorum bu ara akşamları acayip iş yapıyorum.. eve bahar temizliği niyetine giriştik kocayla.. kamyon kamyon çöp atıyorum desem yeridir... arkadaş 3 senede ne pislik biriktirmişiz...at at bitmiyo yemin ediyorum... bu akşam yine devam atmaya...

bu arada allah vakumlu hurçları yaratandan razı olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…