- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
forumlar yazmalarr ne konustun be dilviin
ben ancak cumaya katılırım o zaman listeye ancak yetişirim:)
annem akşam çık dışarı dedi bende hem ders çalışıyorum hem burdayım
kız elimde değilay niye böyle oldum bu sene beeeen
kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr nirdesiniz yaaa
benim bildigim kadariyla yok
Kızlar selam.. Bugün diyet miyet kalmadı.. Ablamda gün vardı ama olabildiğince sınırladım kendimi dengelemeye çalıştım
Bütün gün yediklerim:
Sabah: nesfit
Öğle:kısır( baya yedim ama),2tane yağsız fırında sigara böreği,1dilim kare börek.
Akşam yemeği yemedim brazönce sadece 3erik ve 3malta eriği yedim
Az gibi geliyo aslında ama insan diyette olunca böle yemeyi unutuyor:) tatlı pasta falan hiç yemedim bi sürü şey vardı ooooo kalorili ben kısırda yoğunlaştım:)[/QUOT
bence çok değil canım hem akşama da yememişin tamamdır
ömrünün sonuna kadar evde oturabilme kapatisesine sahip bir insan olaraktan iyi yapmisin cikmayarak diyorum
Kızlar selam.. Bugün diyet miyet kalmadı.. Ablamda gün vardı ama olabildiğince sınırladım kendimi dengelemeye çalıştım
Bütün gün yediklerim:
Sabah: nesfit
Öğle:kısır( baya yedim ama),2tane yağsız fırında sigara böreği,1dilim kare börek.
Akşam yemeği yemedim brazönce sadece 3erik ve 3malta eriği yedim
Az gibi geliyo aslında ama insan diyette olunca böle yemeyi unutuyor:) tatlı pasta falan hiç yemedim bi sürü şey vardı ooooo kalorili ben kısırda yoğunlaştım:)[/QUOT
bence çok değil canım hem akşama da yememişin tamamdır
Kısır çok yedim ama ya baya baya yedim de aynen akşam yemedim artık
ama napiyim ya ha bu arada giydiğim şeyler beyaz ve gri olunca kahverengi değil gri tonlarda far ve eyeliner çektim güzel yarında öyle yapıcamömrünün sonuna kadar evde oturabilme kapatisesine sahip bir insan olaraktan iyi yapmisin cikmayarak diyorum
kanka geldim bağırmaaaakizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr nirdesiniz yaaa
bilmeeeemmmmmne heyecanı bu...................
bende oyleyim ama ben zayıf çıtı pıtı bi kız olsam sürekli çıkarım dışarı
Selam ben geldim.
Yordunum uykum var. Parola gibi oldu bu benim için :)
Sabah meyveli yoğurt yedim 100 gr lık. Öğlen de kekikli ızgara tavuk yiycem. Akşama da kebapçıya gidilecek topluca. Buluruz artık 1 şeyler :)
eheheh forumu daha yeni kullanmayi ögrendim yaasmileleri ezberlemek zorunda kaliyodum hep meger ayarlar yüzünden görünmüyomus ah baloncuk yaa nettin gülüm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?