11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Geçmiş olsun cnm,artık dikkat et kendine

gecmis olsun canim. bünye zayifladi tabi haliyle dogal yani bu seyler..
hayır ağrıdan indi ben normalde vitamin kullanıyorum ara sıra bende vitamin yetmezliği var ondan dikkat ederim canım
Geçmiş olsun cnm,artık dikkat et kendine

ya bakın şimdi hiç bişey olmayan bem beyaz dişim kırıldı bundan bi kaç hafta önce yine ailece çıkmıştık bi kadın bana baya bi dikkatli baktım yanında kilere bakın şu kız çok güzel vs. vs. dedi duydum ondan sonra kahve içerken orda bi baktım dişim kırıldarka dişlerden Allah' tan yaa annem nazardan olmuş dedi babannem nazar için iyi gelen şeyleri bir sürü saydı akşam ben kıvranırken ya babanne benim ağrım bi geçsin yaparız deddim en sonunda

vitamin yetmezliginin de sebebi belli canim :) seni uyarirken demek istedigimiz buydu zaten

Kızlar çok acelem ve çok işim var. Kilo bildirimi yapıp çıkçam hemen. 66.1 çıktım bugün. Öpüyorum hepsinizi.

PS: Bu arada sabah kahvaltıda 1 bardak süt içtim.

Hiimmmmm :))) fırında karnıyarik,pilav,mucver,cacık,sonracima zeytinyağlı sarma bi de çorba salata tamam işte

saol canım bi sen menü vermişsin... bu kızlar beceriksiz

corbanin yaninda kavun karpuz da yedim

bi siftah yapamadım şu karpuza kavuna

nerde bu kızlar bakayımmm

idenim koskocaman tebrik sana istikrar ve boy denince aklaaaa hemen onun adı gelirr iden iden idenn

canımmm saolun saolun :)))

sen yemek yeme zaten ne gerek var o vitaminlere demiiiiiiii

sen yemek yeme zaten ne gerek var o vitaminlere demiiiiiiii

abla şu dişimin ağrısı bi geçsin yine eskisi gibi düzene giricem şimdi bişey yiyemediğim için yedim o çiğköfteyi çünkü dişimi uyuşturuyo bya bi acı ondan rahatladım biraz

kizlaaar bana psikolojik baski yapin tamam mi? tam 1 haftadir spor yapmadim hic. bi okula gidip gelirken yürüdüm o yani. bundan sonra hesap sorun sabah 250, aksam 250 ip atliycam yarindan itibaren. mutlaka hesap sorun ki yapmamazlik yapmayayim.

hadi bakalım dilvincim göreceğiz....

bu arada kızlar smileyleri buldunuz bol keseden kullanıyosunuz dikkatimden kaçmadı

kızım bak ben diyet yapmıyorum görüyosun ama her gün mutlaka 600 ip atlıyorum 50- 50 300 akşam 300 sabah ve baya bi sıkılaştım özellikle bacaklarım
hadi bakalım dilvincim göreceğiz....

bu arada kızlar smileyleri buldunuz bol keseden kullanıyosunuz dikkatimden kaçmadı
ya benim kilom az olunca veremiyorum o benim moralimi bozan ablacan
sen kendine bak dersen napcaz

evet napıcaz boncugum öyle dersen demez benim boncuğuuummmm aksine memnun olur

kızlar size bişey sorucam benim saçlarım kendiliğinden doğal rengi siyah ve açmak istiyorum papatya suyuyla falan ama tekrar eski rengine döner mi eğer eskisi gibi olursa rengi belli zamandan sonra papatya suyuyla rengini açıcan değişiklik olsun saçımı uzattığım için boyamak istemiyorum hemde saçımın kendi rengini kaybetmekten korkuyorum ?

Tam siyah gibiyse oynama saçının rengiyle. Böyle bir saç rengi olamaz hem asil hem çekici. Ben bayılırım. Papatya suyu çok etki etmeyebilir ve saçının doğal tonunu kaybeden biri olarak tavsiye etmiyorum. Gerçi ben boya kullandığımdan kaynaklanıyor da olabiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…