11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

ben saçımı bir kere sinirle gidip boyadım uçlarında çok az var koyu bal köpüğü gibi en son kestirdiğimde gitti şükür o boya ama Allahıma bin şükür kendi rengimi kaybetmedim hatta annem benim saçıma pisi tüyü derdi biraz kalınlaştı saçlarım iyi oldu yani. evet siyah saçlarım ama değişiklil istiyo insan hep aynı bide uzatınca elleyemiyorumda

birazdan tartılacağım kızlar çok korkuyorum çünkü reglyim ve çok şişim karnım da çok ağrıyor .. hadi bakalım + lara hazır olamıyorum :18:

Dün malesef spordayken polenlerin azizliğine uğradım. Gece astım krizine girdiğim için malesef ilaç almak zorunda kaldım kızlar bugun kendimi durduramıyorum ayrıca 2 saat sonra ofiste barbekü partisi var.
Sabahtan beri yediklerim 1 muz, 2 kuru incir, 2 ceviz, 2 kuru kayısı, 2 poğaca, çeyrek simit, 1 bardak meyve suyu şimdi de leblebi yiyorum. Bugünlük beni mazur göreceksiniz.
Sabah 200gr fazla çıktım regliden dolayı

öncelikle cok gecmis olsun canim. senin +200 cikmis halin benim 16 kg eksik halim vay arkadas yaa nerelere gidem nerelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…