- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
Tam siyah gibiyse oynama saçının rengiyle. Böyle bir saç rengi olamaz hem asil hem çekici. Ben bayılırım. Papatya suyu çok etki etmeyebilir ve saçının doğal tonunu kaybeden biri olarak tavsiye etmiyorum. Gerçi ben boya kullandığımdan kaynaklanıyor da olabiler.
tartıldım ve Allahtan + çıkmadım 65.2 kilom . pazartesinden beri 700 gr vermişim
hadi bakalım dilvincim göreceğiz....
bu arada kızlar smileyleri buldunuz bol keseden kullanıyosunuz dikkatimden kaçmadı
tartıldım ve Allahtan + çıkmadım 65.2 kilom . pazartesinden beri 700 gr vermişim
sen kendine bak dersen napcaz
Dün malesef spordayken polenlerin azizliğine uğradım. Gece astım krizine girdiğim için malesef ilaç almak zorunda kaldım kızlar bugun kendimi durduramıyorum ayrıca 2 saat sonra ofiste barbekü partisi var.
Sabahtan beri yediklerim 1 muz, 2 kuru incir, 2 ceviz, 2 kuru kayısı, 2 poğaca, çeyrek simit, 1 bardak meyve suyu şimdi de leblebi yiyorum. Bugünlük beni mazur göreceksiniz.
Sabah 200gr fazla çıktım regliden dolayı
ben regli degilim pazartesiden beri 600 gram verdimvay arkadas ise bak ya saka bi yana cok sevindim canim masallah masalahh tütütütü
kızım bak ben diyet yapmıyorum görüyosun ama her gün mutlaka 600 ip atlıyorum 50- 50 300 akşam 300 sabah ve baya bi sıkılaştım özellikle bacaklarım
inşallah nazar değmez
gerçi haftada 2-3 kilo verenlerde var onlara göre az veriyoruz.
öncelikle cok gecmis olsun canim. senin +200 cikmis halin benim 16 kg eksik halimvay arkadas yaa nerelere gidem nerelere
kiz onlardaki de nasil bogazsa hayir yiyolarda masallah yani demekki önceki hayatlarinda yattiklari yerden kalkmiyorlarmis
canım senin de boyun var ama. onun boyu yok. boyunun kıymetini bil.çok değil keşke 1.65 boyum olsaydı ahhhh ahhhh.
valla öyledemek ki çok yyiyorlardı ki az bişey kesince vücut bayram ediyo
kiz boyum varda ne ise yariyoyine siskoyum yine sisko
ben mesela ömrüm boyunca sporu birakamiycamyürüyüs baskalarina etki ediyor ama bana etmiyor onun üstüne ekstra biseyler yapmam lazim ki kilo vereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?