11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

ben hiç spor yapmıyorum yaa arada bir dışarda biraz yürüyorum o kadar onu da spor yerine sayıyorum utanmadan :44:

canim yürüyüs en iyi spor zaten ama bana etki etmiyor sadece :) cünkü ben memlekette de hep yürürdüm bi yere gider gelirken, istanbula gelince de yürüdügüm icin bünye alisik spordan saymiyo benim vucut ama sen de cok ise yararr

zamanım olsa yapardım canım ama şuan ve önümdeki bir buçuk ayda spor yapacak hi zamanım yok.belki ondan sonra başlarım. zamanında babama zorla elptik bisiklet aldım duruyor evde boş bo koskocaman şey.yapması çok zor inan 5 dakika yapsan canın çıkıyor.

zamanım olsa yapardım canım ama şuan ve önümdeki bir buçuk ayda spor yapacak hiç zamanım yok.belki ondan sonra başlarım. zamanında babama zorla eliptik bisiklet aldırdım duruyor evde boş boş koskocaman şey.yapması çok zor inan 5 dakika yapsan canın çıkıyor.

sikma canini hic bence :) bak bu hafta ne güzel kilo verdin bence buna odaklan

sikma canini hic bence :) bak bu hafta ne güzel kilo verdin bence buna odaklan

şimdi onu düşünyordum bebeğim. 2 haftada 3 kilo verdim her 2 haftada üç kilo versem bir buçuk ay sonra 9 kilo vermiş olurum bu da çok iyi olur.yani tam bilmiyorum 2 haftada 2 buçuk vermiş de olabilirim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…