- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
canın ben senin resmini gördüm ya kilolu olduğuna inanmıyorum çünkü hiç kilon yoktu gerçekten.kilolu bi resmini görsem inanırdım
ben hiç spor yapmıyorum yaaarada bir dışarda biraz yürüyorum o kadar onu da spor yerine sayıyorum utanmadan :44:
canim yürüyüs en iyi spor zaten ama bana etki etmiyor sadece :) cünkü ben memlekette de hep yürürdüm bi yere gider gelirken, istanbula gelince de yürüdügüm icin bünye alisik spordan saymiyo benim vucut ama sen de cok ise yararr
canim yürüyüs en iyi spor zaten ama bana etki etmiyor sadece :) cünkü ben memlekette de hep yürürdüm bi yere gider gelirken, istanbula gelince de yürüdügüm icin bünye alisik spordan saymiyo benim vucut ama sen de cok ise yararr
zamanım olsa yapardım canım ama şuan ve önümdeki bir buçuk ayda spor yapacak hiç zamanım yok.belki ondan sonra başlarım. zamanında babama zorla eliptik bisiklet aldırdım duruyor evde boş boş koskocaman şey.yapması çok zor inan 5 dakika yapsan canın çıkıyor.
sikma canini hic bence :) bak bu hafta ne güzel kilo verdin bence buna odaklan
şimdi onu düşünyordum bebeğim. 2 haftada 3 kilo verdim her 2 haftada üç kilo versem bir buçuk ay sonra 9 kilo vermiş olurum bu da çok iyi olur
buda saglikli ve dogru olan iste insallah diledigin gibi olur cok istiyorum bunu
doğru diyosun aşkekiz dilviiin ordan laf etcene kilodan haber ver kilodandiycem kizcan simdi
doğru diyosun aşke
kızlar ilaçlar beni şişirdi yaaaama ne olursa olsun pazartesiye yetişicem artık yeter dilvin diyorum kendimeeee
ben şimdi saç rengimi açıp geleyim
acma su sac renginiii güzelim rengini mavf etcenn
kizlar gittim az önce icim rahat etmedi 100 100 atlayip biraz dinlenerek 550 kere ip atladim
kuzucum sadece uçlarını açıcam memnun olursam her yerini açıcam ama papatya suyuyla doğal yolla yani hemde zmanla çıkarmış annem dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?