- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
uuuuu formda kız abii !!!
öncelikle merhaba demek istiyorum sana beni mera edip okuduğun için günlüğümü :)
varmısın beraber yürüyelim bu zorlu yolda bana destek olmak istermisin ??
adım merve bundan 4 ay önce başlamıştım diyete azimle 11-12 kg arası verdim diyete başlamadan önce 75 kg dım.sanmayın şuanda 64 kg olduğumu hayır malesef bebek için aşılama oldum 2. ye o süre zarfında ilaçların etkisiyle veya kendi aç gözlülüğümden 5 kg 1 ayda aldım.ve işin kötüsüde tedavi negatig sonuçlandı.
bende şuanda tekrar diyetime başlamayı düşünüyorum vermem gereken 14 kg var .64 kg yum ve biliyorum kendime inanıyorum yazın tatile giderken55 kg olucam. varmısınız benimle bu yolla başlamaya incelmeye ??
bilgilerimizi birbirimizle paylaşalım tartı günü yapalım birlikte
canım ya nasıl verdin biraz anlatırmısın. Benimde 10 kğ vermem lazımçalışıyorum masa basında çık kilo aldım
bundan sonra insallah ip atliyarak spor yapicamgünde 1000 tane atlasam baya far eder diye düsünüyorum tabi ben ipsiz atliyorum malum ev kücük
bende ipsiz atlıyorum kabloyla zor oluyo
hadi bakalim nolcakjillians dan daha kolay ve eglenceli oldugu kesin
aynen bide müzik açıyorum coşuyorum artık evdeben saçlarımı anama açtırıyım geliyim bebeğim
iyi yapiyosun güzelim, sey sorcam ben mesela 550 kere atladim ya benim ortalama 5 dk falan sürdü normal mi sence bu süre??
evet canım bende de öyle kısa sürüyo birde 1 saat atlamak 1000 kalori yakıyomuş ama 1 saatte ne kadar sekilir ona dair bi bilgiye ulaşamadım henüz ama zaten ben yerimde duramam durdugum yerde atlıyorum
canim 1 saat ip atlamak imkansiz gibi bisey ya onu ancak yillarin sporculari yapabilir bencebide agir bir beslenme sistemi olanlar zaten ne yiyoruz da 1 saat ip atlayayim atlamam arkadas
saç uçlarını açtım bakır bi kahve oldu annem ben sana yıllardır diyorum ama sen yapmadın dedi beğendi şimdi diplerini yapıcambi kaç kere yapınca kumrala döner dedi annem ama kalıcı değilmiş tabiki bunun en sevdiğim yanı tekrar 1-2 ay sonra kendi rengine dönücek
canim ben cok severim bakir kahveyi bence daha fazla acma rengini ve direk bakir kahve olrak diplerini de acarak kullan cok güzel bi renk oluyor cünkü
bebeğim benim saçım siyah olunca biraz daha açarsam daha güzel bi sonuç olur ama üst üste açamam yıpranır 2-3 gün sonra tekrar deniycem 1-2 kes daha yapsam oturur rengi eğer güzzel olursa akınca tekrar yaparım nasılsa kendi saçıma zarar vermiyo ve boyatanların saçları dalgalıysa dalgası falan gidiyomuş tiftik tiftik oluyomuş ondan boyatmamm böyle iyiyim
evet canim boya cok yipratiyor, ben sacimin rengini koyulastiriyim diye ugrasiyorum sen acayim diye hey Allah im yagerci eylül de saclarimi kisacik kestirip kumrala boyaticam ama anca eylülde
kiz siyah gitmiyo banabak canım saçına göre suyu ayarla 1 su bardağı kadar kaynatacağın cezveye suyu koy bolca yeşilçay at içine karıştır ve öyle kaynat 5 dakikada kaynasın elleme rengini versin iyice sonra ılısın ve onu saçına dök ıslat sonra fön makinesinin sıcak ayarıyla iyiceee kurut 15 dakika ve bunu 2-3 güne bir yap sim siyah olucak görben öyle yapmıyorum kendinden siyah benimkiler. boyatınca yeşilçay yapmıştım ben
kiz siyah gitmiyo bana
o zaman 2-3 kere yap koyulaştır bırak ayarla işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?