11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Kuzucum hakkaten yaşın küçükmüş. Sevgilin bozulcak diye nişanlancak halin yok ya. Bence 1 2 sene daha bekle, emin ol, ondan sonra nişanlan evlen.

burcuya katılıyorum en az 23 yaşını beklemen lazım en az.bu gibi şeylerin sorumluluğu çok fazla oluyor bunu taşıyamazsın yaşın çok değil yıpranırsın erkenden.3 yıl olacak nerdeyse nişanlıyım hem de çok istedim nişanı ama şimdi çok yıprandım.deme sakın o beni yıpratmaz üzmez diye.bu yaşta hiç düşünme bence

kuzucanlar yok istesem de nisanlanamam zaten o yüzden korkmayin hee

kuzucanlar yok istesem de nisanlanamam zaten o yüzden korkmayin hee

verdik gittiiiii kına gecence ben söyliycem senin şarkını bak ben çok iyi bi arkideşim sevenleri kavuşturuyorum
kuzu eve doğru diyo burdaki ablalar erken boşver kızım böyle ekşınlı daha iyi nişanlanınca ailelerde çok karışır senin bile sinirin bozulur daha zamanı varrrr eniştee bey gaza getirme bak bizi annahh ne acelecisin heee

buldu benim gibi susamli kraker kivaminda citir hatunu kacirmak istemiyor tabi

çıtır mı çıtır güzel mi güzell kaçırır mı kızıııııımmmm ee bide baktı ki bu kız çok iyi zayıflıyo evleneyimde bi an önce benide zayıflatsın diyodur şaka bi yana umarım hep böyle iyi olursunuz güzelim

insallah canim :) o cok zayif kiiiz

merhba arkadaşlar diyeti nasıl yapıyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz ? ben şahsen çikolata bağımlısıyım napcam bilemiyorum

herkesin kendine özgü bi sistemi var :) forumu okursan biraz fikir sahibi olabilirsin. ben mesela kan grubuma göre besleniyorum ve günde 2 ögün yiyorum sadece

ben galeta gibiyim ne tadı var ne tuzum ondan kçıyor millet benden
benn neyim ablaa
akşam yemeğim (saatler önce yedimde yazmamıştım)
el kadar etliekmek 1 kase bolll sulu taze fasulye 2 lokma simit sonra doymayınca 4-5 bisküviyi kahveyle mama gibi yapıp yedim adet olunca acır demişti doktor iğneyi vururken kendimi bi sıkmışım kadım elimi tuttu kasını deliyorum kendini bırak dedi

merhba arkadaşlar diyeti nasıl yapıyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz ? ben şahsen çikolata bağımlısıyım napcam bilemiyorum

napcam bilemiyorum,ama çok açııımm naapiimmm,ekmek yemezsem psikoljim bozuluyo (bunu bi arkadaşımdan duymuş ve şok olmuştum),ayyy şekerim düştüüü bi pasta yiyimmmm....vs
lafım meclisten dışarı arkadaşlar kimse yanlış anlamasın beni,bende bu bahanelere çok sığındım ama bana yararı olmadı..aksine 76 kiloya kadarçıktım ben yaaa..teyzemin sözünde yemin ederim giyecek bişeybulamadım da dandik dundik bşey aldım..aaa bi baktım yengemler,teyzemler çıtı pıtı bi ben şişko (yalan değil gerck) nasıl üzüldümmmm anlatamam..eve gelip yatağa girdim hemen sinirden..millet daha eğleniyordu ben uyumuşum (miskin kedi misali)
şimdiii bu bahaneleri yapmıyorum..haaa tabikii süper diyetler yapıyorum diyemem,cnmçok istedğinide bi parça çikolata y,iyorum yada gofretyada ekmek ,ama o kadar.baktım abartıyorum kızım bi dur diyorum napıyosun senve gerekten o an duruyorum.ben kendime zarar vermekten öteye gitmiyorum..şimdi daha mutluyum çünkü kıyafetlerim bollaştı,çok zayıf dgilim ama eskisi gibi de şişko deilim..bahanelere beyninizde yer verireniz,hayatın ucundan tuttuğunuz ipini kaçırırsınız ve bi gün gelir,özel anlar olursa inanın benim gibi bi köşedenmilleti izler üzülürsünüz kendinize yaptığınız bu eziyete...

Son düzenleme:

çok doğru canım sadece gözümüz aççç gözümüzzzz

ben magnum cubugu gibi olmak istiyorumm

Kız çatlak süpersin heeee ne güldüm
kııızz seninki değil miydi kilolu olannnnn
kızz dün ben mezdeke oynamayı öğrendim bi kalori yaktırıyo inanamadım ter içinde kaldım bırak jillianı falan yapmam ben onu aç müziği mezdeke oyna
Hadi canım ciddimi kaç kalori yaktırıyomuş
ben anneme hayatta söyleyemem bunu annem hayatta istemez bu yasta nisanlanmami ve bunu sevgilime söyledim cok bozulduuu

Yaşın küçük ama daha ben bilmiodum 19 yaşında olduğunu, daha erken en azından 2/3 sene bekle, aman bozulursa bozulsun anlar zamanla dediğin gibi buldu çıtını kaçırmak istemiyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…