hımmm anladım oo zaman biraz gıcık verse hiçte fena olmaz vaybe ben ne kaybetmişim desin kudursunn :)))
aynen öyle ama bize birisi aynısını yapmasını istemezdim yaa .eski sevgilimin yeni sevgilisi benden güzel olursa kudururdum resmen
Ayy pazartesi size dedikodularla döneceğim miniklerim
Evet yaaa sorma ben de kesin kudururdum. Gıcık verme peşinde değilim ama merakımdan ölüyorum.
En çok şaşırdığım şey bana aldığı yaptığı şeylerin aynısını kıza yapıyor. Eskiden doğumgünümde lale alırdı ben çok severim diye baktım gecen gün kıza da lale almış doğumgününde kızlar hatta pasta almış pastanın üzerindeki yazı bile aynııııııı bu erkekler bu kadar mı yaratıcılıktan uzak yeaaaa
bugün ilk kez bu kadar içten güldümyaratıcılığa bak senin exin
kuzum p.tesi ben yokum salı anlat sen havadisleri :)) Yada salı benim için özel bi daha anlatırsın :)) Yarın sabahta geç gelcem haa tabloyu hemen kapatmayın :) yada beni en altlara biyere yazın kapatın zaten durum onu gösteriyo
bugün ilk kez bu kadar içten güldümyaratıcılığa bak senin exin
kuzum p.tesi ben yokum salı anlat sen havadisleri :)) Yada salı benim için özel bi daha anlatırsın :)) Yarın sabahta geç gelcem haa tabloyu hemen kapatmayın :) yada beni en altlara biyere yazın kapatın zaten durum onu gösteriyo
muhtemelen salıya kalabilir kuzucan pazartesi akşamı döneceğim çünkü izmirden
Evet yaaa sorma ben de kesin kudururdum. Gıcık verme peşinde değilim ama merakımdan ölüyorum.
En çok şaşırdığım şey bana aldığı yaptığı şeylerin aynısını kıza yapıyor. Eskiden doğumgünümde lale alırdı ben çok severim diye baktım gecen gün kıza da lale almış doğumgününde kızlar hatta pasta almış pastanın üzerindeki yazı bile aynııııııı bu erkekler bu kadar mı yaratıcılıktan uzak yeaaaa
Ayy pazartesi size dedikodularla döneceğim miniklerim
Öğle yemeğim: 6erik,2kayısı ve Light meyveli yoğurt
Akşam: yağsız tavuklu mevsim salata, cacık ve Zero
40dklık spor ve 20 dk yürüyüş
Günaydın kızlar,sınava gitme stresi içersinde yatağımda pinekliyrm((
Kilo bildirimi yapim
Güncel kilo 66.2 :)
Günaydın kızlar,sınava gitme stresi içersinde yatağımda pinekliyrm((
Kilo bildirimi yapim
Güncel kilo 66.2 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?