11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

aynen öyle ama bize birisi aynısını yapmasını istemezdim yaa .eski sevgilimin yeni sevgilisi benden güzel olursa kudururdum resmen

Evet yaaa sorma ben de kesin kudururdum. Gıcık verme peşinde değilim ama merakımdan ölüyorum.
En çok şaşırdığım şey bana aldığı yaptığı şeylerin aynısını kıza yapıyor. Eskiden doğumgünümde lale alırdı ben çok severim diye baktım gecen gün kıza da lale almış doğumgününde kızlar hatta pasta almış pastanın üzerindeki yazı bile aynııııııı bu erkekler bu kadar mı yaratıcılıktan uzak yeaaaa

Ayy pazartesi size dedikodularla döneceğim miniklerim

bugün ilk kez bu kadar içten güldüm yaratıcılığa bak senin exin

kuzum p.tesi ben yokum salı anlat sen havadisleri :)) Yada salı benim için özel bi daha anlatırsın :)) Yarın sabahta geç gelcem haa tabloyu hemen kapatmayın :) yada beni en altlara biyere yazın kapatın zaten durum onu gösteriyo

Senin güzel hatırın için 100gr düşerim geçen haftadan

muhtemelen salıya kalabilir kuzucan pazartesi akşamı döneceğim çünkü izmirden

kizlar aksam yemegim, bir orta boy pizzanin 2 dilimi vallahi benim sucum yok hep sevgilim yüzzünden amaaan ona ragmen 900 kalori oldu yediklerim gün boyu

kız ne biliyon bunları. aynı yerdemi oturuyonuz hepiniz

Öğle yemeğim: 6erik,2kayısı ve Light meyveli yoğurt
Akşam: yağsız tavuklu mevsim salata, cacık ve Zero
40dklık spor ve 20 dk yürüyüş

akşama kadar 2 yumurta
toplam 5 üçgen light peynir(yirmişer kaloriden )
1 erik
200 gr bir su bardağı kadar ayran
1 adet cocostar çikolata 66 kalori

toplam 419 kalori aldım ama akşam yemeği yemedim yiyebilirim salata ya da yoğurt

pazartesi:52.8
güncel:52.7
kızlar hem özel günümdeyim(bu 2. aydır olmuyodum şükür oldum) hemde 3 haftadır baya bi morfin yiyorum oda şişlik yaptı bende.
ama bu hafta kararlıydım ve güzeldi beslenme şeklim

kızçeler nağbersiniz bakem (dişçiye gitmemek için oyalanırken ettiği sözler.. )

Günaydın kızlar,sınava gitme stresi içersinde yatağımda pinekliyrm ((
Kilo bildirimi yapim
Güncel kilo 66.2 :)

kizlar sabah kahvaltim ev yapimi müsli (1 incir, 2 taze kayisi, azcik cilek, 1 cevoz 2 kavrulmamis badem ve 1,5 corba kasigi yulaf ezmesi, biraz süt ve azcik kakao)

günaydın güzel topiğimin güzel kızlarııı
dün ankaradan döndüm hastane falan derken dikkat edemedim

geçen cuma 63,6
bugün 63,0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…