- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
Kız çatlak süpersin heeee ne güldüm
Yaşın küçük ama daha ben bilmiodum 19 yaşında olduğunu, daha erken en azından 2/3 sene bekle, aman bozulursa bozulsun anlar zamanla dediğin gibi buldu çıtını kaçırmak istemiyyyyy
Kız çatlak süpersin heeee ne güldüm
Hadi canım ciddimi kaç kalori yaktırıyomuş
Yaşın küçük ama daha ben bilmiodum 19 yaşında olduğunu, daha erken en azından 2/3 sene bekle, aman bozulursa bozulsun anlar zamanla dediğin gibi buldu çıtını kaçırmak istemiyyyyy
ben bunu normal kahvaltıda bile yemiyorum inanırmısın bunları yesem daha çok kilo alcam maydonoz ve limon suyu her sabah işe yarar mı yada aralıklı mı içmem gerekir? fikri olan varmı...
sabah kuru kayısı, bir avuc fındık yedim bir bardak süt içtim
kızlar düğüne az kaldıııııı sanki benim düğünüm pek heyecanlıyımm
eski sevgilinin yeni sevgilisi ne giyecek diye bile düşünüyorum ya düşünün psikolojimi artık dün rüyada kızla düğünde pişti olduğumu gördüm
ilahi puff
bu eski sevgili ne kadar önce eskiydi
canım bu şekilde düşünürsen zaten senin kilo alman kaçınılmaz bence kahvaltıda hiçbir şeyi esirgeme canın ne istiyorsa kararında ye ama akşamları hafif şeylerle geçir
ilahi puff
bu eski sevgili ne kadar önce eskiydi
5 veya 4 sene oldu sanırım ilk sevgilimdi zatı muhteremİnsan bişi hissetmese bile merak ediyor be kızlar siz etmez misiniz :)
Neyse ben bugün yediklerimi yazcaktım direk dedikodu yaparken buldum kendimi
Sabah 1 bardak light süt içtim. Öğlen de ızgara tavuklu salata yedim. Arada meyvelimsi yoğurt yerim. Akşam ne yemek yapsam bilmiyorum.
Çorba yap istersen hafif olur yeşil sebzelerden iyi bir detoks çorbası olur ... ender saraçın tariflerinde var burcuzz
eksi sevgilinin düğününe mi gitceksin :)) büyük cesaret ben yapamazdım
hayır canım eski sevgilisinin düğününe gitmiyor.bi arkadaşının düğününe gidiyor sevgilisiyle,o düğüne de eski sevgilisi ve onun kız arkadaşı gelecekmiş
Merak etmekten öteye geçerim. Kesinlikle o kızdan güzel olmalısın kesinlikle. Valla saçın başın on numara olsun. Bize foto da göster ama sonradan. Büyük ihtimalle o hatun senin kadar sallamıycaktır zaten düğünü az buçuk paçoz gelir ordan bi + var en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?