11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Kızlar günaydın,
Sabah geç kaldım. O yüzden kahvaltımı ofisteki meyveli yoğurtla yaptım. 1 fincan da sade nescafe içtim. İşlerim çok yoğun, bugün ay sonu tekrar giremeyebilirim. Güncel kilom 64,6. Öpüyorum hepsinizi

gülüm ve iden kaldı kızlar

geldiiimmm...

kızlar sabah doktora gittim asistanlar muayne etti karar için doktoru bekliyoduk.. gelmedi bend eindim kantinden bi kaşarlı tos bi çay karnımı doyurdum... öğlen 12,30 da yemeğimi yedim yarım kabal dolma iki kaşık makarna bir kepçe keşkek çorbası acık salata 1 bardak KOLA sonrada tek şekerli bir türk kahvesi içtim koca bi fincan

kilo bildirimi yapmaya utanıyorum :)) 74,4 ... valla iğneden billa iğneden :)) değil ... yemekten anacım yemektennn....

P.tesi günü aşılamam olcak... içinizden geliyosa gönülden isterseniz bi el açıp benim için amin derseniz çok mutlu olurum ...

hepinizi öptüm

11.HAFTA 2inci liste kızlar
bu haftasonu yokum pazartesi yokum bilginiz olsun.
pazartesi tablosu yattı sanırım bu nedenle öpüldünüz ben memlekete gidiom

merak etme bir senedir yiyemediğim her şeyi yiycem kumru, boyoz, kokoreç, midye bennnnnn gelioooooom 3kg almayaa geliom

OOHH KUZUM AFİYET BAL ŞEKER OLSUN... ama düğünden sonra ye :))
iyi yolculuklar iyi eğlenceler.. P.tesi aklına gelirsem duanı esirgeme kuzum :))

puffy ellerine sağlık

idenim dualarım seninleee.yaradanım kucağını dolu etsin

saol canım.. allah razı olsun..

OOHH KUZUM AFİYET BAL ŞEKER OLSUN... ama düğünden sonra ye :))
iyi yolculuklar iyi eğlenceler.. P.tesi aklına gelirsem duanı esirgeme kuzum :))

saol canım.. allah razı olsun..

Allah im artik iden in göbüsü ciksin cani olmadik mevsimde olmadik seyler ceksin istiyorummm. amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…